Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    22. Listopad 2020. 21:49

3sreca

Sara🌻

3sreca

Lijepo je vidjeti ove plusice 😍
    Cestitam svim potvrdjenim i drzim fige za potencijalne 🤞
    Ja sam danas, ne znam ni sama zasto, poslijepodne naoravila test. Ni s od sjene nije bilo. Bijelo kao snijeg 🙄
    Doduse, trebam dobiti u ponedjeljak ali svejedno mislim da bi se danas nesto trebalo vidjeti.
    Bilo kako bilo, idemo dalje i nadamo se najboljem.

Ja mislim da je baš prepreprerano. Držim fige da u pon bude neki plusić🧡🧡🧡 Ionako si rekla da si bila puno istresirana ovaj misec, nemoj sad jos vise zbog ovog. Ideš dalje čak i ako ne bude. 😊
    Bajoooo, lagano samo ❤️❤️❤️

Nadam se da je prerano. Mada, i da je minus ovaj mjesec, i to je ok.
    Ma Saro, ja nisam ovaj mjessc pod stresom, ja sam doslovno od 1.9. pod stresom, pritiskom, u nekoj brzini i konstantnom feelingu na nista ne stizem. Vjeruj mi, oko puno stvari brinem, neka mi Bog oprosti, ne padne mi tesko minus unazad 2 ciklusa.

Mogu shvatit kako se osjećaš, al svijet nikud neće pobić ako ti malo staneš i pustiš neke stvari. Ako ne stižeš, pusti ženo za sutra, preksutra, sljedeći misec ili daj nekom dio svog tereta. Puno mi stavimo na svoja leđa i zapravo smo same sebi nekad najgori neprijatelji.
     Ja sebi stalno mantram kad se iznerviram: "nema problema koji se ne može riješit".
    I da, i ja mislim da je Bajo neka super žena😉 i iščekivala san njene nalaze ko svoje jer mi je baš draga iako je nikad nisan upoznala. Al nekad i po postovima skužiš donekle tko je kakav. 😉
    Ja sam odbila Nifty, malo sam imala grižnju savjesti, al.prošlo me je. Iznenađujuće sam smirena i idemo dalje. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Alea
    22. Listopad 2020. 21:51

Mattan

@maryy superiškaaa čestitam🎉🎉🎉🎉
    @perla123 i ja vidim 🤞

A ostalo neću komentirat, jer mi tu neš smrdi pa, ću ostati pristojna 🤪🥴😜

Pozdrav cure, 
    evo ja citam ovaj forum jos od 2018 kad sam lovila prvi put ovulaciju s lh trakicama nakon spontanog i curke su mi rekle da je pik i da se bacimo u akciju i ulovila sam svog bebaca, zato mi je ovo posebno draga stranica 😊 sad sam trudna opet pa vas malo citam i znam komentirat na forumu testovi za trudnocu i tako prateci sam jucer skuzila da jedna osoba.ovdje rekla bih malo izmislja i mislim da Mattan to kuzi, price s ovog foruma i onog testovi za trudnocu se nikako ne poklapaju  i bas sam to morala napisat, ako se varam zao mi je, al nekako sumnjam🤔

Mallla
    22. Listopad 2020. 22:02

Alea hvala na upozorenju al to mi svi kužimo samo smo prihvatili igru 😂😂😂 to je naš Cvjetić123 u prijevodu Troll. Uvijek dramatična priča... Ne isplati se pridat važnost 🤪

url=https://lilypie.com]

• Alea
    22. Listopad 2020. 22:06

Mallla

Alea hvala na upozorenju al to mi svi kužimo samo smo prihvatili igru 😂😂😂 to je naš Cvjetić123 u prijevodu Troll. Uvijek dramatična priča… Ne isplati se pridat važnost 🤪

Ahaaaaa, ipak nisam toliko u toku😂
    Evo ja ne mogu vjerovat da imam takvih slučajeva🙄al oke svaki bedak ima svoje veselje

Sara 🌸
    22. Listopad 2020. 22:09

Alea

Mallla

Alea hvala na upozorenju al to mi svi kužimo samo smo prihvatili igru 😂😂😂 to je naš Cvjetić123 u prijevodu Troll. Uvijek dramatična priča… Ne isplati se pridat važnost 🤪

Evo ja ne mogu vjerovat da imam takvih slučajeva🙄al oke svaki bedak ima svoje veselje

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ovo zadnje. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Alea
    22. Listopad 2020. 22:12

Sara🌻

Alea

Mallla

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ovo zadnje.

😉😜

Mallla
    22. Listopad 2020. 22:19

Zaboravila je ona da ima nas tu od stare postave 😂😂 ma ko je šiša... Nek bude na popisu 5 tema ako će je to usrećit neka joj, a ne bi me čudilo da sutra rodi  ili da je na nekoj temi rodila 😂😂😂 ma neću trošit svoja slova na to!
    Vidim tamo na drugoj temi da nam Clio35 ima plus. Pa Clio ako čitaš čestitam ❤️ ovaj put će sve biti dobro! 

• Alea
    22. Listopad 2020. 22:24

Mallla

Zaboravila je ona da ima nas tu od stare postave 😂😂 ma ko je šiša… Nek bude na popisu 5 tema ako će je to usrećit neka joj, a ne bi me čudilo da sutra rodi ili da je na nekoj temi rodila 😂😂😂 ma neću trošit svoja slova na to!
    Vidim tamo na drugoj temi da nam Clio35 ima plus. Pa Clio ako čitaš čestitam ❤️ ovaj put će sve biti dobro!

Bas tako😁

• Alea
    22. Listopad 2020. 22:25

Lucky🍀

Alea

Sara🌻

Alea

Mallla

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ovo zadnje.

😉😜

Svaki put ista prica i svaki put misli da joj je upalilo 🤷🏻‍♀️😂

Ja sam nasjela, naivka😏

Mallla
    22. Listopad 2020. 22:29

Pa lako je zapravo nasjest, nije to ništa čudno. Samo kad se ista ili pre slična priča pojavi više puta ili bude odjednom pre filmska onda kužiš da nešto nije baš kako treba. A ako netko želi pristupit forumu ipak ima laganiji pristup i ne žudi za pažnjom na svakoj temi. U biti neki od nas su tu zdrmali dobar staž pa sreli isto nekoliko puta! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.