Ma kakvo strpljenje, već bi ja radila, ali zadnji put mi se od štoperice dugo zadržao taj Hcg pa se ne želim opet ponadat bezveze 🤷♀️
@lucky e meni ti se uvijek neki šou dogodi,od doktora čaknutih do npr neki dan prije razgovora za posao mi lik udari i ogrebe auto 😂😂 I sad ne mogu se s njim svađat zakasnit ću na ovo haha (svejedno ga nisam dobila)
Uglavnom to je meni više smiješno nego tragično jer ipak sve izađe na dobro na kraju 🧡

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lijepo je vidjeti ove plusice 😍
Cestitam svim potvrdjenim i drzim fige za potencijalne 🤞
Ja sam danas, ne znam ni sama zasto, poslijepodne naoravila test. Ni s od sjene nije bilo. Bijelo kao snijeg 🙄
Doduse, trebam dobiti u ponedjeljak ali svejedno mislim da bi se danas nesto trebalo vidjeti.
Bilo kako bilo, idemo dalje i nadamo se najboljem.
Ja mislim da je baš prepreprerano. Držim fige da u pon bude neki plusić🧡🧡🧡 Ionako si rekla da si bila puno istresirana ovaj misec, nemoj sad jos vise zbog ovog. Ideš dalje čak i ako ne bude. 😊
Bajoooo, lagano samo ❤️❤️❤️
Nadam se da je prerano. Mada, i da je minus ovaj mjesec, i to je ok.
Ma Saro, ja nisam ovaj mjessc pod stresom, ja sam doslovno od 1.9. pod stresom, pritiskom, u nekoj brzini i konstantnom feelingu na nista ne stizem. Vjeruj mi, oko puno stvari brinem, neka mi Bog oprosti, ne padne mi tesko minus unazad 2 ciklusa.
Mogu shvatit kako se osjećaš, al svijet nikud neće pobić ako ti malo staneš i pustiš neke stvari. Ako ne stižeš, pusti ženo za sutra, preksutra, sljedeći misec ili daj nekom dio svog tereta. Puno mi stavimo na svoja leđa i zapravo smo same sebi nekad najgori neprijatelji.
Ja sebi stalno mantram kad se iznerviram: "nema problema koji se ne može riješit".
I da, i ja mislim da je Bajo neka super žena😉 i iščekivala san njene nalaze ko svoje jer mi je baš draga iako je nikad nisan upoznala. Al nekad i po postovima skužiš donekle tko je kakav. 😉
Ja sam odbila Nifty, malo sam imala grižnju savjesti, al.prošlo me je. Iznenađujuće sam smirena i idemo dalje.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
@maryy superiškaaa čestitam🎉🎉🎉🎉
@perla123 i ja vidim 🤞
A ostalo neću komentirat, jer mi tu neš smrdi pa, ću ostati pristojna 🤪🥴😜
Pozdrav cure,
evo ja citam ovaj forum jos od 2018 kad sam lovila prvi put ovulaciju s lh trakicama nakon spontanog i curke su mi rekle da je pik i da se bacimo u akciju i ulovila sam svog bebaca, zato mi je ovo posebno draga stranica 😊 sad sam trudna opet pa vas malo citam i znam komentirat na forumu testovi za trudnocu i tako prateci sam jucer skuzila da jedna osoba.ovdje rekla bih malo izmislja i mislim da Mattan to kuzi, price s ovog foruma i onog testovi za trudnocu se nikako ne poklapaju i bas sam to morala napisat, ako se varam zao mi je, al nekako sumnjam🤔
Alea hvala na upozorenju al to mi svi kužimo samo smo prihvatili igru 😂😂😂 to je naš Cvjetić123 u prijevodu Troll. Uvijek dramatična priča... Ne isplati se pridat važnost 🤪

url=https://lilypie.com]
Alea hvala na upozorenju al to mi svi kužimo samo smo prihvatili igru 😂😂😂 to je naš Cvjetić123 u prijevodu Troll. Uvijek dramatična priča… Ne isplati se pridat važnost 🤪
Ahaaaaa, ipak nisam toliko u toku😂
Evo ja ne mogu vjerovat da imam takvih slučajeva🙄al oke svaki bedak ima svoje veselje
Alea hvala na upozorenju al to mi svi kužimo samo smo prihvatili igru 😂😂😂 to je naš Cvjetić123 u prijevodu Troll. Uvijek dramatična priča… Ne isplati se pridat važnost 🤪
Evo ja ne mogu vjerovat da imam takvih slučajeva🙄al oke svaki bedak ima svoje veselje
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ovo zadnje.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ovo zadnje.
😉😜
Zaboravila je ona da ima nas tu od stare postave 😂😂 ma ko je šiša... Nek bude na popisu 5 tema ako će je to usrećit neka joj, a ne bi me čudilo da sutra rodi ili da je na nekoj temi rodila 😂😂😂 ma neću trošit svoja slova na to!
Vidim tamo na drugoj temi da nam Clio35 ima plus. Pa Clio ako čitaš čestitam ❤️ ovaj put će sve biti dobro!

url=https://lilypie.com]
Zaboravila je ona da ima nas tu od stare postave 😂😂 ma ko je šiša… Nek bude na popisu 5 tema ako će je to usrećit neka joj, a ne bi me čudilo da sutra rodi ili da je na nekoj temi rodila 😂😂😂 ma neću trošit svoja slova na to!
Vidim tamo na drugoj temi da nam Clio35 ima plus. Pa Clio ako čitaš čestitam ❤️ ovaj put će sve biti dobro!
Bas tako😁
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ovo zadnje.
😉😜
Svaki put ista prica i svaki put misli da joj je upalilo 🤷🏻♀️😂
Ja sam nasjela, naivka😏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji