Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    22. Listopad 2020. 21:45

Ma kakvo strpljenje, već bi ja radila, ali zadnji put mi se od štoperice dugo zadržao taj Hcg pa se ne želim opet ponadat bezveze 🤷‍♀️
    @lucky e meni ti se uvijek neki šou dogodi,od doktora čaknutih do  npr neki dan prije razgovora za posao mi lik udari i ogrebe auto 😂😂  I sad ne mogu se s njim svađat zakasnit ću na ovo haha (svejedno ga nisam dobila) 
    Uglavnom to je meni više smiješno nego tragično jer ipak sve izađe na dobro na kraju 🧡

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    22. Listopad 2020. 21:49

3sreca

Sara🌻

3sreca

Lijepo je vidjeti ove plusice 😍
    Cestitam svim potvrdjenim i drzim fige za potencijalne 🤞
    Ja sam danas, ne znam ni sama zasto, poslijepodne naoravila test. Ni s od sjene nije bilo. Bijelo kao snijeg 🙄
    Doduse, trebam dobiti u ponedjeljak ali svejedno mislim da bi se danas nesto trebalo vidjeti.
    Bilo kako bilo, idemo dalje i nadamo se najboljem.

Ja mislim da je baš prepreprerano. Držim fige da u pon bude neki plusić🧡🧡🧡 Ionako si rekla da si bila puno istresirana ovaj misec, nemoj sad jos vise zbog ovog. Ideš dalje čak i ako ne bude. 😊
    Bajoooo, lagano samo ❤️❤️❤️

Nadam se da je prerano. Mada, i da je minus ovaj mjesec, i to je ok.
    Ma Saro, ja nisam ovaj mjessc pod stresom, ja sam doslovno od 1.9. pod stresom, pritiskom, u nekoj brzini i konstantnom feelingu na nista ne stizem. Vjeruj mi, oko puno stvari brinem, neka mi Bog oprosti, ne padne mi tesko minus unazad 2 ciklusa.

Mogu shvatit kako se osjećaš, al svijet nikud neće pobić ako ti malo staneš i pustiš neke stvari. Ako ne stižeš, pusti ženo za sutra, preksutra, sljedeći misec ili daj nekom dio svog tereta. Puno mi stavimo na svoja leđa i zapravo smo same sebi nekad najgori neprijatelji.
     Ja sebi stalno mantram kad se iznerviram: "nema problema koji se ne može riješit".
    I da, i ja mislim da je Bajo neka super žena😉 i iščekivala san njene nalaze ko svoje jer mi je baš draga iako je nikad nisan upoznala. Al nekad i po postovima skužiš donekle tko je kakav. 😉
    Ja sam odbila Nifty, malo sam imala grižnju savjesti, al.prošlo me je. Iznenađujuće sam smirena i idemo dalje. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Alea
    22. Listopad 2020. 21:51

Mattan

@maryy superiškaaa čestitam🎉🎉🎉🎉
    @perla123 i ja vidim 🤞

A ostalo neću komentirat, jer mi tu neš smrdi pa, ću ostati pristojna 🤪🥴😜

Pozdrav cure, 
    evo ja citam ovaj forum jos od 2018 kad sam lovila prvi put ovulaciju s lh trakicama nakon spontanog i curke su mi rekle da je pik i da se bacimo u akciju i ulovila sam svog bebaca, zato mi je ovo posebno draga stranica 😊 sad sam trudna opet pa vas malo citam i znam komentirat na forumu testovi za trudnocu i tako prateci sam jucer skuzila da jedna osoba.ovdje rekla bih malo izmislja i mislim da Mattan to kuzi, price s ovog foruma i onog testovi za trudnocu se nikako ne poklapaju  i bas sam to morala napisat, ako se varam zao mi je, al nekako sumnjam🤔

Mallla
    22. Listopad 2020. 22:02

Alea hvala na upozorenju al to mi svi kužimo samo smo prihvatili igru 😂😂😂 to je naš Cvjetić123 u prijevodu Troll. Uvijek dramatična priča... Ne isplati se pridat važnost 🤪

url=https://lilypie.com]

• Alea
    22. Listopad 2020. 22:06

Mallla

Alea hvala na upozorenju al to mi svi kužimo samo smo prihvatili igru 😂😂😂 to je naš Cvjetić123 u prijevodu Troll. Uvijek dramatična priča… Ne isplati se pridat važnost 🤪

Ahaaaaa, ipak nisam toliko u toku😂
    Evo ja ne mogu vjerovat da imam takvih slučajeva🙄al oke svaki bedak ima svoje veselje

Sara 🌸
    22. Listopad 2020. 22:09

Alea

Mallla

Alea hvala na upozorenju al to mi svi kužimo samo smo prihvatili igru 😂😂😂 to je naš Cvjetić123 u prijevodu Troll. Uvijek dramatična priča… Ne isplati se pridat važnost 🤪

Evo ja ne mogu vjerovat da imam takvih slučajeva🙄al oke svaki bedak ima svoje veselje

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ovo zadnje. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Alea
    22. Listopad 2020. 22:12

Sara🌻

Alea

Mallla

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ovo zadnje.

😉😜

Mallla
    22. Listopad 2020. 22:19

Zaboravila je ona da ima nas tu od stare postave 😂😂 ma ko je šiša... Nek bude na popisu 5 tema ako će je to usrećit neka joj, a ne bi me čudilo da sutra rodi  ili da je na nekoj temi rodila 😂😂😂 ma neću trošit svoja slova na to!
    Vidim tamo na drugoj temi da nam Clio35 ima plus. Pa Clio ako čitaš čestitam ❤️ ovaj put će sve biti dobro! 

url=https://lilypie.com]

• Alea
    22. Listopad 2020. 22:24

Mallla

Zaboravila je ona da ima nas tu od stare postave 😂😂 ma ko je šiša… Nek bude na popisu 5 tema ako će je to usrećit neka joj, a ne bi me čudilo da sutra rodi ili da je na nekoj temi rodila 😂😂😂 ma neću trošit svoja slova na to!
    Vidim tamo na drugoj temi da nam Clio35 ima plus. Pa Clio ako čitaš čestitam ❤️ ovaj put će sve biti dobro!

Bas tako😁

• Alea
    22. Listopad 2020. 22:25

Lucky🍀

Alea

Sara🌻

Alea

Mallla

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ovo zadnje.

😉😜

Svaki put ista prica i svaki put misli da joj je upalilo 🤷🏻‍♀️😂

Ja sam nasjela, naivka😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani