Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    23. Lipanj 2020. 14:55

Lucky🍀

Zenice, kada da ja sad nastavim s vrkutom, napravila sam par dana pauzicu kako mi je Mrljica savjetovala, i sad kad sam dobila kad mogu nastavit?

nemoj dok ti ne zavrsi M. Nekad je vrkuta zna produžit. A ako si pila 2-3 mj, ne bi ti bilo lose ni stanku napravit ovaj ciklus.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    23. Lipanj 2020. 16:44

Ciao curke, htjela sam vam samo javiti da nažalost ni ova trudnoća nije dobro završila. Još u petak sam počela blago krvariti i mislila sam da je to krenulo samo, ali krvarenje se nije nastavilo, samo neki smeđkasti iscjedak s puno kapilara. Doktorica mi je rekla da dođem danas i eto današnji pregled je pokazao missed ab. Plod je ju 8tj i 3d oš uvijek na 3.5cm i svakako to više ne izgleda dobro i nema smisla dalje čekati. Nekako još od prvog pregleda sam bila skeptična glede ishoda i svakim danom ovog načekavanja sam sve više osjećala da smo opet izgubili bitku. Sve sam to već prošla i valjda tijelo već zna. Psihički sam trenutno ok, umorna sam od cijelog procesa čekanja i odugovlačenja. Jedva čekam da se tijelo vrati na svoje i da sam opet nekako normalna u svojoj koži. Psihički je neka druga priča, ali skulirala sam se dosta ovih dana. Ići ćemo raditi dodatne pretrage i nadam se da ćemo naći neko rješenje. Svi vodimo neke svoje bitke, svatko na svoj način i svatko s nekim svojim ciljem. Bitno je ne odustati. Nema predaje. Držite se i svima želim puno sreće :*                                                       

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Fancy
    23. Lipanj 2020. 16:52

Zao mi je... 😥

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    23. Lipanj 2020. 16:53

Amelie

Ciao curke, htjela sam vam samo javiti da nažalostni ova trudnoća nije dobro završila. Još u petak sam počela blago krvariti i mislila sam da je to krenulo samo, ali krvarenje se nije nastavilo, samo neki smeđkasti iscjedak s puno kapilara. Doktorica mi je rekla da dođem danas i eto današnji pregled je pokazao missed ab. Plod je ju 8tj i 3d oš uvijek na 3.5cm i svakako to više ne izgleda dobro i nema smisla dalje čekati. Nekako još od prvog pregleda sam bila skeptična glede ishoda i svakim danom ovog načekavanja sam sve više osjećala da smo opet izgubili bitku. Sve sam to već prošla i valjda tijelo već zna. Psihički sam trenutno ok, umorna sam od cijelog procesa čekanja i odugovlačenja. Jedva čekam da se tijelo vrati na svoje i da sam opet nekako normalna u svojoj koži. Psihički je neka druga priča, ali skulirala sam se dosta ovih dana. Ići ćemo raditi dodatne pretrage i nadam se da ćemo naći neko rješenje. Svi vodimo neke svoje bitke, svatko na svoj način i svatko s nekim svojim ciljem. Bitno je ne odustati. Nema predaje. Držite se i svima želim puno sreće :*

Ajme, ja tebi ne mogu opisati koliko mi je žao. Ne mogu zamislit kako se osjećaš. Nadam se da će pretrage pokazati zbog čega se to dogodilo, evo sad, već drugi put. Oporavi se psihički i fizički, i onda kad budeš spremna, probaj ponovo. Šaljem ti najveći virtualni zagrljaj. ❤️❤️❤️❤️❤️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    23. Lipanj 2020. 17:29

Amelie drzi se i budi hrabra ❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    23. Lipanj 2020. 17:37

https://ibb.co/Hrk6Ngy

cijeli dan su trakice ovakve. Bili se tribala zabrinit il sta?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    23. Lipanj 2020. 18:11

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

https://ibb.co/Hrk6Ngy

cijeli dan su trakice ovakve. Bili se tribala zabrinit il sta?

Ima li koja da nije imala cirkus sa trakicama 🤦🏼‍♀️
    Ja evo ne znam sta rec vise…od jucer su ti takve jel?

a jucer su bile svijetlije ali je testna bila tamnija od kontrolne svejedno 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

23. Lipanj 2020. 18:12

Sara prelistaj moje brige prije 8 dana..ista stvar 😟

23. Lipanj 2020. 18:14

AMELIE drzi se bas mi je zao..❤❤❤

Sara 🌸
    23. Lipanj 2020. 18:20

Ja cu se nadat da je ovo neki ekstra plodan mjesec 😂 I da pucam od hormona i da ce se nešto uhvatit 🙈😂😂😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.