Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Lipanj 2020. 23:05

ODBROJAVANJA6/2020
    Rita36 - 8.6.2020 - ???
    KDS - 10.6.2020 -♥️➕
    Pixie14 - 10.6.2020 - ???
    Lucky - 21.6.2020 - 2 dana kasni
    Simba - 24.6.2020 - 1 dan
    Sanjich - 28.6.2020 - 5 dana
    Fancy - 30.6.2020 - 7 dana
    ODBROJAVANJE 7/2020
    Jelenajelena - 2.7.2020 - 9 dana
    Anitram - 3.7.2020 - 10 dana
    Sara🌻(Mrljica) - 6.7.2020. -13 dana
    Mallla - 6.7.2020. - 13 dana
    Mmarie - 6.7.2020. -13 dana
    Maki994 - 6.7.2020 - 13 dana
    Siskizg - 8.7.2020 - 15 dana
    Bajo - 9.7.2020 - 16 dana
    Miakamo - 9.7.2020 - 16 dana
    Ivkica -9.7.2020 - 16 dana
    TiKi92 - 11.7.2020 - 18 dana
    chiAn6 - 13.7.2020 - 20 dana
    BruNa - ???

chiAn
    22. Lipanj 2020. 23:07

Sanjich🤞🤰

Sara🌻 (Mrljica)

Sanjich🤞🤰

bajo

Ako sam sta falila javite

Nisi meni falila ali stavi me za 28. Jer mi je O kasnila

Ajme kako bi te zadavila. 6 dana prije si znači test radila i onda kao u depresiji jer nije nista pokaza. 😠😠😠

Ubij me niaam mogla izdrzat kad mi ta prepona vibrira evo i sad dok lezin..nezz mozda je i kamenac u putu ko ce vise znat 🙄😬😬😬🤔

Znas da je meni najgori bubrezni napad bio kad me bolio bubreg i prepona...prepona me bolila kao da mi netko zabija nož u nju svako malo...i to su valjda bili zadnji trzaji izlaska...pijeska ili tog šljunka što ostane...nadam se da te nece tako boliti...pokusaj ju grijati nekako, kazu da to širi kanal i da bude lakši izlaz...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Bella🌟
    23. Lipanj 2020. 06:47

Pozdrav drage žene🤗 .. gdje kupujete lh trakice? Nisam ih nikada koristila, inače osjetim ovulaciju i znam kad su mi ti dani, ali voljela bi provjeriti trakicama je li to baš tad kad mislim da je.. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

23. Lipanj 2020. 07:29

Lucky🍀

Jutro zenice, meni evo vec drugi dan bazalna u opadanju, ocekujem vjesticu uskoro

A jebemu, nadam se da ce doc sto prije da znas vec vise sta kako gdje... meni ova moj m kako dosla tako i otisla :D trajala svega 2 dana
    Cim se m za vikend vrati s terena bacam se na posao

PeaceLily Ja svoje uzmme u Mülleru ili DM

23. Lipanj 2020. 07:33

chiAn

Sanjich🤞🤰

Sara🌻 (Mrljica)

Sanjich🤞🤰

bajo

Ako sam sta falila javite

Nisi meni falila ali stavi me za 28. Jer mi je O kasnila

Ajme kako bi te zadavila. 6 dana prije si znači test radila i onda kao u depresiji jer nije nista pokaza. 😠😠😠

Ubij me niaam mogla izdrzat kad mi ta prepona vibrira evo i sad dok lezin..nezz mozda je i kamenac u putu ko ce vise znat 🙄😬😬😬🤔

Znas da je meni najgori bubrezni napad bio kad me bolio bubreg i prepona…prepona me bolila kao da mi netko zabija nož u nju svako malo…i to su valjda bili zadnji trzaji izlaska…pijeska ili tog šljunka što ostane…nadam se da te nece tako boliti…pokusaj ju grijati nekako, kazu da to širi kanal i da bude lakši izlaz…

Nasalila sam se s tim jer sam prosli ciklus imala bubrezne kolike  pisala sam tu na temi bila 🥵 a sta je s vibriranjem tko zna ..jutros je sve stalo

Bella🌟
    23. Lipanj 2020. 08:00

anci00

Lucky🍀

Jutro zenice, meni evo vec drugi dan bazalna u opadanju, ocekujem vjesticu uskoro

A jebemu, nadam se da ce doc sto prije da znas vec vise sta kako gdje… meni ova moj m kako dosla tako i otisla :D trajala svega 2 dana
    Cim se m za vikend vrati s terena bacam se na posao

PeaceLily Ja svoje uzmme u Mülleru ili DM

Hvala na info😊🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

mmarie
    23. Lipanj 2020. 08:03

Sara🌻 (Mrljica)

mmarie

Maki tako je meni bilo prije koji ciklus potamnila pa posvjetilla i opet tamna i onda je počela full svijetliti i to je to.
    E bome sam i ja danas razmisljala o alkoholu radimo roštilj i gledam u pivo gleda ono mene i nisam mogla odoliti 😂 od jedne nece biti ništa. Je da me malo grize savjest ali dobro bilo je potrebnoza zivce. Preci cemo u klub alkoholičara 😂

Nemoj se uopce sekirat, uostalom,.ako ista, pivo je prehrambeni proizvod. 😂😉 Nju grize savjest zbog jedne pive. Ne triba te bit. da pijes svaki dan po jednu, nista nece bit.

E onda cu popit jednu i danas! 😂
    Zene ima kakvih simptoma? 🤗

Ivo& Ivana💙♥️
    23. Lipanj 2020. 08:41

Lucky🍀

Koliko ti je u padu tj. kolika ti je bazalna? Ja sam 8DPO i evo mjerila u 8 sati, 36.8 je i danas. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

maki994
    23. Lipanj 2020. 08:44

Jutro cure, meni jutros temp 35.8 😨 Nadam se da je to onaj nagli pad prije ovulacije... inace mi stalno 36.0-36.2. 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

simba
    23. Lipanj 2020. 09:09

mmarie

Sara🌻 (Mrljica)

mmarie

Maki tako je meni bilo prije koji ciklus potamnila pa posvjetilla i opet tamna i onda je počela full svijetliti i to je to.
    E bome sam i ja danas razmisljala o alkoholu radimo roštilj i gledam u pivo gleda ono mene i nisam mogla odoliti 😂 od jedne nece biti ništa. Je da me malo grize savjest ali dobro bilo je potrebnoza zivce. Preci cemo u klub alkoholičara 😂

Nemoj se uopce sekirat, uostalom,.ako ista, pivo je prehrambeni proizvod. 😂😉 Nju grize savjest zbog jedne pive. Ne triba te bit. da pijes svaki dan po jednu, nista nece bit.

E onda cu popit jednu i danas! 😂
    Zene ima kakvih simptoma? 🤗

Trebam dobit sutra. Menstrualna bol na mahove. Od iscjetka ništa, kao sahara. Zapravo sinoć nešto kao plodna sluz, koju možeš razvući od Dubrovnika do Zagreba. 🙄 Al malo, i tada, inače ništa danima..Nemam onaj kao neki osjećaj da sam T kao u zadnjoj T. Dobit ću ju. U putu je 😖

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.