Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    23. Lipanj 2020. 09:09

Lucky🍀

PeaceLily

Pozdrav drage žene🤗 .. gdje kupujete lh trakice? Nisam ih nikada koristila, inače osjetim ovulaciju i znam kad su mi ti dani, ali voljela bi provjeriti trakicama je li to baš tad kad mislim da je..

Ja narucim preko aliexpresa, na njuskalu ili preko stranice plus ili minus. Sve dode u roku 2, 3 dana osim aliexpress 😂

Hvalaa🤗🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

23. Lipanj 2020. 09:22

simba

mmarie

Sara🌻 (Mrljica)

mmarie

Maki tako je meni bilo prije koji ciklus potamnila pa posvjetilla i opet tamna i onda je počela full svijetliti i to je to.
    E bome sam i ja danas razmisljala o alkoholu radimo roštilj i gledam u pivo gleda ono mene i nisam mogla odoliti 😂 od jedne nece biti ništa. Je da me malo grize savjest ali dobro bilo je potrebnoza zivce. Preci cemo u klub alkoholičara 😂

Nemoj se uopce sekirat, uostalom,.ako ista, pivo je prehrambeni proizvod. 😂😉 Nju grize savjest zbog jedne pive. Ne triba te bit. da pijes svaki dan po jednu, nista nece bit.

E onda cu popit jednu i danas! 😂
    Zene ima kakvih simptoma? 🤗

Trebam dobit sutra. Menstrualna bol na mahove. Od iscjetka ništa, kao sahara. Zapravo sinoć nešto kao plodna sluz, koju možeš razvući od Dubrovnika do Zagreba. 🙄 Al malo, i tada, inače ništa danima..Nemam onaj kao neki osjećaj da sam T kao u zadnjoj T. Dobit ću ju. U putu je 😖

Joj da te bar oce iznenadit kad si nevjerni toma vec unaprijed govoris da nista..jesi radila test ili cekas kasnjenje M ?

simba
    23. Lipanj 2020. 09:51

Sanjich🤞🤰

simba

mmarie

Sara🌻 (Mrljica)

mmarie

Maki tako je meni bilo prije koji ciklus potamnila pa posvjetilla i opet tamna i onda je počela full svijetliti i to je to.
    E bome sam i ja danas razmisljala o alkoholu radimo roštilj i gledam u pivo gleda ono mene i nisam mogla odoliti 😂 od jedne nece biti ništa. Je da me malo grize savjest ali dobro bilo je potrebnoza zivce. Preci cemo u klub alkoholičara 😂

Nemoj se uopce sekirat, uostalom,.ako ista, pivo je prehrambeni proizvod. 😂😉 Nju grize savjest zbog jedne pive. Ne triba te bit. da pijes svaki dan po jednu, nista nece bit.

Trebam dobit sutra. Menstrualna bol na mahove. Od iscjetka ništa, kao sahara. Zapravo sinoć nešto kao plodna sluz, koju možeš razvući od Dubrovnika do Zagreba. 🙄 Al malo, i tada, inače ništa danima..Nemam onaj kao neki osjećaj da sam T kao u zadnjoj T. Dobit ću ju. U putu je 😖

Joj da te bar oce iznenadit kad si nevjerni toma vec unaprijed govoris da nista..jesi radila test ili cekas kasnjenje M ?

Nisam radila test. Ma nema šanse da sam T. To će sad trajati godine ko i za prvo. Već nemam volje🥴 znam da nije u redu se žalit, jer ja već imam jedno živo i zdravo dijete. Sto nije u redu spram vama ostalima. No opet, kad te uhvati želja, razum se iskljući.🥴

👩33g
    👨42g
    👦4g

23. Lipanj 2020. 09:56

simba

Sanjich🤞🤰

simba

mmarie

Sara🌻 (Mrljica)

mmarie

Nisam radila test. Ma nema šanse da sam T. To će sad trajati godine ko i za prvo. Već nemam volje🥴 znam da nije u redu se žalit, jer ja već imam jedno živo i zdravo dijete. Sto nije u redu spram vama ostalima. No opet, kad te uhvati želja, razum se iskljući.🥴

To sto imas vec jedno dijete ne umanjuje tvoju zelju za drugim dijetetom. Moze ti samo zelja biti jaca jer znas sta znaci imati dijete. Nositi ga u trbuhu 9 mjeseci. Cuti prve otkucaje srca. I sve ostalo sta ide...😉💚

23. Lipanj 2020. 10:00

simba

Sanjich🤞🤰

simba

mmarie

Sara🌻 (Mrljica)

mmarie

U redu je zalit se.. ja te razumijem..meni je susida najveca podrska..ne mama nego susida koju znam mj dana... i ona se mucila za drugo dijete..9 godina na kraju razlika..al uspjeli su i to prirodno !!!!! Imali su nikakve sanse cak joj muza bili proglasili sterilnim...ona mi uvijek govori imas jedno a patis za drugim..nema tu racionalnosti to su osjecaji! Tu smo svi podrska imala ti 5 ili 1 ili nijedno dijete vec

KDS
    23. Lipanj 2020. 10:02

Ej cure, sada sam samo proletila kroz 30 i nešto stranica od petka popodne, nisam ni detaljno čitala.
    Neka je spominjala, čini mi se Sanjich, mjehuriće u preponi. Meni je bilo 8dpo kao vibriranje neko u preponi. E da sad kad malo vrtim prijeme prije testića došla sam do zaključka da kako pišu da simptom moguće T može biti veća prokrvljenost dole, par dana prije očekivane M sam se išla brijat i napravila masakr kao nikad u životu ....možda je to bila ta bolje pokrvljenost booo.

Mi smo super, tu i tamo nešto osjetim u trbuhu, grudi još veće i bole...  Danas se moram naručiti za prvi pregled, iskreno malo me strah, a opet želim čim prije ipak smo već 5+5 Najradije bi vrištala na sav glas i rekla da sam trudna ali nećemo do cca 12 tjedna 
    Ajde pišajte te testove za T pa neću valjda sama piti pozitivna na listi za odbrojavanje
    Uglavnom želim vam svima puno sreće u bilo kojem periodu ciklusa za čekanje i naravno radosne rezultate jednih i drugih testova

KDS
    23. Lipanj 2020. 10:04

KDS

Ej cure, sada sam samo proletila kroz 30 i nešto stranica od petka popodne, nisam ni detaljno čitala.
    Neka je spominjala, čini mi se Sanjich, mjehuriće u preponi. Meni je bilo 8dpo kao vibriranje neko u preponi. E da sad kad malo vrtim prijeme prije testića došla sam do zaključka da kako pišu da simptom moguće T može biti veća prokrvljenost dole, par dana prije očekivane M sam se išla brijat i napravila masakr kao nikad u životu ….možda je to bila ta bolje pokrvljenost booo.

Mi smo super, tu i tamo nešto osjetim u trbuhu, grudi još veće i bole… Danas se moram naručiti za prvi pregled, iskreno malo me strah, a opet želim čim prije ipak smo već 5+5 Najradije bi vrištala na sav glas i rekla da sam trudna ali nećemo do cca 12 tjedna
    Ajde pišajte te testove za T pa neću valjda sama piti pozitivna na listi za odbrojavanje
    Uglavnom želim vam svima puno sreće u bilo kojem periodu ciklusa za čekanje i naravno radosne rezultate jednih i drugih testova

prijeme=vrijeme
    piti=biti

KDS
    23. Lipanj 2020. 10:08

Lucky🍀

Iiii evo dosla vjestica, cudno da se netko na ovoj temi njoj veseli ali ja ovaj put da 😂 agoniji je dosao kraj nakon 56 dana🥳🥳

Žao mi je Lucky, baš sam mislila da ćemo se pratiti ako je već morala doć  onda bolje da je nego da se oteže (u tvom slučaju se bome oteglo još i više)

Sara 🌸
    23. Lipanj 2020. 10:09

A žene, ja mislila da je meni ono jučer bio pik: https://ibb.co/3kMhwCR

Jutros se ja ustajem i idem napravit sa mokraćom, 4 sata nisan nista pila, jer san se rano ujutro ustajala i pila vode. I napravim ja trakicu, kad ono: https://ibb.co/8gCMqL8 
    Šta cu, onda sam i posljednji CB napravila. 
    https://ibb.co/0K06p3M

Nikad mi ovako jako nije bilo. Ništa opet muž mora na posao. 😂 Srićom da je korona pa se radi od kuće😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    23. Lipanj 2020. 10:12

Lucky🍀

Iiii evo dosla vjestica, cudno da se netko na ovoj temi njoj veseli ali ja ovaj put da 😂 agoniji je dosao kraj nakon 56 dana🥳🥳

Žao mi je šta je dosla, ali zbog ovog slucaja i drago. Sad reset i počinješ ispočetka ❤️ Nadam se da ti se ova epizoda neće ponovit. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.