Amelie jako mi je zao 😔😔😔😔 drzi se
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja piskim trakice ovaj ciklus redovno da vidim kako to ide, 2dc testna crta nije bas svijetla, u mene su valjda uvik tamne 🙄
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Smijem se sama sa sobom ko ludjak..gledam u kalendar dani ne prolaze haha smislilq sam novi tip odbrojavanja JOŠ 2 DANA do 3 dana prije M hahhaha zvuci lipse nego 5 DANA do M hahahahahaSmijem se sama sa sobom ko ludjak..gledam u kalendar dani ne prolaze haha smislilq sam novi tip odbrojavanja JOŠ 2 DANA do 3 dana prije M hahhaha zvuci lipse nego 5 DANA do M hahahahaha
I ja to radim, uvijek 😂😂
Legendarno 😂😂😂 sad ću i ja tako. Nikad dan da prode.. 🙄 vec planiram koji dan ću raditi test 🤫🤭
Ti si dobrq jq sam vec dva odradila cisto da tokom dana nemoram razmisljat kad cu i sta..ovak vidim ujutro minus i mirno nastavim dalje u zivot 😵
😲
Koji ti je dan?
Ma krenula bi ja već sutra sto se mene tice,moram cekati bar 1.7 .. 😂
5 danq do M haha radila i jucer i prekjucer i danas hahaha od sramote me necete vidit vise hahahhaha
Imal bar sjenice sjenice?🤣🤣🤣
Hahq nulaaa
Smijem se sama sa sobom ko ludjak..gledam u kalendar dani ne prolaze haha smislilq sam novi tip odbrojavanja JOŠ 2 DANA do 3 dana prije M hahhaha zvuci lipse nego 5 DANA do M hahahahahaSmijem se sama sa sobom ko ludjak..gledam u kalendar dani ne prolaze haha smislilq sam novi tip odbrojavanja JOŠ 2 DANA do 3 dana prije M hahhaha zvuci lipse nego 5 DANA do M hahahahaha
I ja to radim, uvijek 😂😂
Legendarno 😂😂😂 sad ću i ja tako. Nikad dan da prode.. 🙄 vec planiram koji dan ću raditi test 🤫🤭
Ti si dobrq jq sam vec dva odradila cisto da tokom dana nemoram razmisljat kad cu i sta..ovak vidim ujutro minus i mirno nastavim dalje u zivot 😵
😲
Koji ti je dan?
A i ja trebam cekat.. jos je prerano .. trebam NEdobit u nedjelju.. gledam svaki dan ima li sta na wc papiru ne bi li bilo implantacijsko al iskreno mislim da je i za to vec kasno.. O je bila 13Og i 14og..
Amelie jako mi je zao sto je ishod ponovno takav.
Oporavi se pa napravite sve potrebne pretrage kako bi iduci put bio onaj dobitan ❤️
Ja sam obavila pregled danas. Uzv pokazuje da ce ovulacija biti na desnom jajniku gdje imam endometriom tako da sumnjam da ce biti ista od toga jer su mi uvijek te ovulacije slabije nego ove iz lijevog jajnika.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Amelie jako mi je zao sto je ishod ponovno takav.
Oporavi se pa napravite sve potrebne pretrage kako bi iduci put bio onaj dobitan ❤️
Ja sam obavila pregled danas. Uzv pokazuje da ce ovulacija biti na desnom jajniku gdje imam endometriom tako da sumnjam da ce biti ista od toga jer su mi uvijek te ovulacije slabije nego ove iz lijevog jajnika.
Tiki jel ti gin rekla da nece bit nista od te O ili ti pretpostavljas?
Mislim, uvik ima nade.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
I ja to radim, uvijek 😂😂
😲
Koji ti je dan?
A i ja trebam cekat.. jos je prerano .. trebam NEdobit u nedjelju.. gledam svaki dan ima li sta na wc papiru ne bi li bilo implantacijsko al iskreno mislim da je i za to vec kasno.. O je bila 13Og i 14og..
:Nemaju sve trudnice implantacijsko krvarenje. Ono se javlja tek kod 20-30% trudnica, a ponekad čak prođe i neopaženo." Dakle nista nije izgubljeno dok ne dode M. Ne gubi nam nadu! 🤗❤
I ja to radim, uvijek 😂😂
😲
Koji ti je dan?
:Nemaju sve trudnice implantacijsko krvarenje. Ono se javlja tek kod 20-30% trudnica, a ponekad čak prođe i neopaženo." Dakle nista nije izgubljeno dok ne dode M. Ne gubi nam nadu! 🤗❤
Ne gubim 😙 prvi put sam optimisticna i nadam se ne samo za vassve cure nego i za sebe
Amelie jako mi je žao, budi jaka i hrabra. Želim ti da čim prije ugledaš plusić i da bude sve u redu.
Jesi radila testove na trombofiliju?
Ciao curke, htjela sam vam samo javiti da nažalostni ova trudnoća nije dobro završila. Još u petak sam počela blago krvariti i mislila sam da je to krenulo samo, ali krvarenje se nije nastavilo, samo neki smeđkasti iscjedak s puno kapilara. Doktorica mi je rekla da dođem danas i eto današnji pregled je pokazao missed ab. Plod je ju 8tj i 3d oš uvijek na 3.5cm i svakako to više ne izgleda dobro i nema smisla dalje čekati. Nekako još od prvog pregleda sam bila skeptična glede ishoda i svakim danom ovog načekavanja sam sve više osjećala da smo opet izgubili bitku. Sve sam to već prošla i valjda tijelo već zna. Psihički sam trenutno ok, umorna sam od cijelog procesa čekanja i odugovlačenja. Jedva čekam da se tijelo vrati na svoje i da sam opet nekako normalna u svojoj koži. Psihički je neka druga priča, ali skulirala sam se dosta ovih dana. Ići ćemo raditi dodatne pretrage i nadam se da ćemo naći neko rješenje. Svi vodimo neke svoje bitke, svatko na svoj način i svatko s nekim svojim ciljem. Bitno je ne odustati. Nema predaje. Držite se i svima želim puno sreće :*
🥺 sta rec saljem ti najveci virtualni🤗 glavu gore .
Nemoj nikad odustat isplati se zaista❤
Sortiraj odgovore
Najstariji