Ne znam jeste popratile opet malo temu tko radi na bebi…. Ali nasa Cvjetic opet ima plus, a M joj treba doc za 13 dana 😂 cisto malo zbog zabave si mozete procitat njene zadnje komentare 😂 Mrljice jesi joj ti bacila komentar tamo 😂😂😂💪🏼👊🏼
Upravo pogledala,ma jel se to netko zeza? 🤨
Ne znam jeste popratile opet malo temu tko radi na bebi…. Ali nasa Cvjetic opet ima plus, a M joj treba doc za 13 dana 😂 cisto malo zbog zabave si mozete procitat njene zadnje komentare 😂 Mrljice jesi joj ti bacila komentar tamo 😂😂😂💪🏼👊🏼
Dobra je 🤣🤣🤣
Dobra je 🤣🤣🤣
Ček to je ta? NeverGivUp il tak nekak? pa ja joj taman odg, i pitala ju koliko ona ima godina?. 🙈
👩33g
👨42g
👦4g
Imam ptsp od nje.. Kad vidim neki sumnjiv commm odma sam nepovjerljiva 🤨 haha uzas
Lucky, ma da, vidila san jos nekidan, stavila neki test, ono, ja sam čak vidila nešto. To je stavila u temu "Jesam li trudna" (i simba joj je isto odg tamo) i onda isti taj test stavlja u onu drugu temu dva-tri dana nakon i pita sta zene misle.
U dva tri dana ja bi napravola jos 100 testova ako mi je taj jedan nesto pokaza. I sad je "napravila" jedan novi, nista se ne vidi. A o tome da joj ciklusi traju 15-22 dana, a triba dobit za 13 dana- šta se više triba reć. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Kod nje izgleda sve u jednom danu. Ovulacija,oplodnja,implantacija i to je to. Sto bi to bilo lijepo. 😂
Kod nje izgleda sve u jednom danu. Ovulacija,oplodnja,implantacija i to je to. Sto bi to bilo lijepo. 😂
Sretnica je 😅😂😂
2021. M 💗
Rodit će do prvog dana sljedeće M🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Evo,meni ce ostati testovi za neko bolje vrijeme. Stigla gospoda M
Baš mi je žao 😔
Ja svoju jos cekam...sutra bi kao trebala doci...
A mogu misliti kako je tebi sa takvim ciklusima...moji su bar uredni ako nista drugo...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Rodit će do prvog dana sljedeće M🤦🏻♀️
Meni ona djeluje kao netko s ozbiljnim psihičkim problemom. Vjv nesređen život i uz sve totalno nepoznavanje osnovnih ženskih stvari. Malo mi ju je čak i žao 🙈. Na žalost ne postoji lijep način da se nekome kaže:"ok, stani, sredi se i prestani lagati sebe i sve oko sebe." 🤷♀️
Mom since 2017.
Sortiraj odgovore
Najstariji