Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmarie
    15. Lipanj 2020. 19:59

Lucky🍀

Ne znam jeste popratile opet malo temu tko radi na bebi…. Ali nasa Cvjetic opet ima plus, a M joj treba doc za 13 dana 😂 cisto malo zbog zabave si mozete procitat njene zadnje komentare 😂 Mrljice jesi joj ti bacila komentar tamo 😂😂😂💪🏼👊🏼

Upravo pogledala,ma jel se to netko zeza? 🤨

15. Lipanj 2020. 20:02

Lucky🍀

Ne znam jeste popratile opet malo temu tko radi na bebi…. Ali nasa Cvjetic opet ima plus, a M joj treba doc za 13 dana 😂 cisto malo zbog zabave si mozete procitat njene zadnje komentare 😂 Mrljice jesi joj ti bacila komentar tamo 😂😂😂💪🏼👊🏼

Dobra je 🤣🤣🤣

simba
    15. Lipanj 2020. 20:07

bajo

Lucky🍀

Dobra je 🤣🤣🤣

Ček to je ta? NeverGivUp il tak nekak? pa ja joj taman odg, i pitala ju koliko ona ima godina?. 🙈

👩33g
    👨42g
    👦4g

15. Lipanj 2020. 20:09

Lucky🍀

Imam ptsp od nje.. Kad vidim neki sumnjiv commm odma sam nepovjerljiva 🤨 haha uzas

Sara 🌸
    15. Lipanj 2020. 20:16

Lucky, ma da, vidila san jos nekidan, stavila neki test, ono, ja sam čak vidila nešto. To je stavila u temu "Jesam li trudna" (i simba joj je isto odg tamo) i onda isti taj test stavlja u onu drugu temu dva-tri dana nakon i pita sta zene misle. 
    U dva tri dana ja bi napravola jos 100 testova ako mi je taj jedan nesto pokaza. I sad je "napravila" jedan novi, nista se ne vidi. A o tome da joj ciklusi traju 15-22 dana, a triba dobit za 13 dana- šta se više triba reć. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

mmarie
    15. Lipanj 2020. 20:19

Kod nje izgleda sve u jednom danu. Ovulacija,oplodnja,implantacija i to je to. Sto bi to bilo lijepo. 😂

ana0310
    15. Lipanj 2020. 20:23

mmarie

Kod nje izgleda sve u jednom danu. Ovulacija,oplodnja,implantacija i to je to. Sto bi to bilo lijepo. 😂

Sretnica je 😅😂😂

2021. M 💗

Sara 🌸
    15. Lipanj 2020. 20:30

mmarie

Rodit će do prvog dana sljedeće M🤦🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

chiAn
    15. Lipanj 2020. 20:36

BruNa

Evo,meni ce ostati testovi za neko bolje vrijeme. Stigla gospoda M

Baš mi je žao 😔
    Ja svoju jos cekam...sutra bi kao trebala doci...
    A mogu misliti kako je tebi sa takvim ciklusima...moji su bar uredni ako nista drugo...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

ŠiškiZG
    15. Lipanj 2020. 20:39

Sara🌻 (Mrljica)

mmarie

Rodit će do prvog dana sljedeće M🤦🏻‍♀️

Meni ona djeluje kao netko s ozbiljnim psihičkim problemom. Vjv nesređen život i uz sve totalno nepoznavanje osnovnih ženskih stvari. Malo mi ju je čak i žao 🙈. Na žalost ne  postoji lijep način da se nekome kaže:"ok, stani, sredi se i prestani lagati sebe i sve oko sebe." 🤷‍♀️

Mom since 2017.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.