https://ibb.co/92NSFXQ 🤦♀️ ja se mislim otic sad do gin da kaze jel bila O il traje ili sta sw dogadja da meni 2 dana tamna trakica
I meni je dva dana trajao pik, T je bila dosta jaca od C i onda treci dan posvijetlila. Prvi dan pika nismo uspjeli pokriti ali jesmo drugi i taj treci dan, za koji se nadam da je O cim je posvijetlila.. mozda je tako i tebi 🙂 bar se ja tako tjesim jer mi zao ovog prvog dana 😂🙏🏼
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Amelie i Malela, napeto iščekujem sa vama. Virujte mi da znam kako je to. Ja sam dosla na pregled, tad sam po zadnjoj M tribala vec bit trudna 7 tjedana. Trebalo se sve vidit do tad. I onda, na pregledu vidu da je trudnoca u maternici, al nista vise. Vidis na licu da je zabrinuta, a ja skoro u plač. Rekla mi je da dodem za tjedan dana (prvo je rekla dva) jer je vidila kako mi je to lose palo, pa kao, ako ide trudnoca kako triba, vidit ce nesto. I stvarno je vidila, ali samo žumanjčanu i mrvu mrvu od ploda. I onda sam opet za tjedan dana isla, i vidilo se srčeko i tad sam kao bila 6 tjedana (po vel ploda). I uistinu znam to iščekivanje, nesanicu i pretjerano analiziranje.
Držite se 💛💛💛
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Amelie i Malela, napeto iščekujem sa vama. Virujte mi da znam kako je to. Ja sam dosla na pregled, tad sam po zadnjoj M tribala vec bit trudna 7 tjedana. Trebalo se sve vidit do tad. I onda, na pregledu vidu da je trudnoca u maternici, al nista vise. Vidis na licu da je zabrinuta, a ja skoro u plač. Rekla mi je da dodem za tjedan dana (prvo je rekla dva) jer je vidila kako mi je to lose palo, pa kao, ako ide trudnoca kako triba, vidit ce nesto. I stvarno je vidila, ali samo žumanjčanu i mrvu mrvu od ploda. I onda sam opet za tjedan dana isla, i vidilo se srčeko i tad sam kao bila 6 tjedana (po vel ploda). I uistinu znam to iščekivanje, nesanicu i pretjerano analiziranje.
Držite se 💛💛💛
Ma grozno je to da.. baš si razmišljam da ne znam kako ću se natjerati da krenem doktorici u srijedu. Imam traumu od tog mjesta i sve je ok dok se ne krene bližiti dan pregleda. Samo mi raste anksioznost..😔 Svaki put kad dođem kod nje ne čujem ništa dobro. Da je barem ona bila zadnji put malo optimističnija.. lakše bi mi palo ovo čekanje. Premišljam se sad dal' da odem možda do privatnice sutra/prekosutra.. možda bi mi bilo mrvu lakše kod nje.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo,meni ce ostati testovi za neko bolje vrijeme. Stigla gospoda M
Žao mi je BruNa. Ništa, idemo dalje. 💪🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Evo,meni ce ostati testovi za neko bolje vrijeme. Stigla gospoda M
Bruna idemo dalje💪💪
E zene ja bila na pregledu danas, vodeci folikul 1,7x1,6 kaze dr O ce biti za otprilike 2 dana kako mi i jeste po racunici. Uradila sam briseve na ureaplasmu i mikoplazmu, nalazi za koji dan. Sumnjam da bi bilo ista od toga, ali nije zgorega provjeriti jer uzrokuju ponavljajuce spontane. Unazad par dana pijem aspirin radi preporuke kardiologa jer sam prestala piti betablokatore radi planiranja trudnoce, tako da necu sada raditi nalaze na teombofiliju. Dr kaze da ce aspirin svakako pozitivno djelovati na implantaciju ako bude sta ovaj mj. I ukljucila mi je utrogestan/progesteron od 20 do 33 DC, preventivno opet, ako se sta zakuha. Pa vidjet cemo. 🤞
Not that fensi, ekšli..
Hvala curke. Ova grupa mi zbilja pomaze u svemu! Bit ce bolje drugi puta. Iskreno,kad sam pocela planirat djecu,primilo se mi iz prve,pa nije dobro zavrsilo. Sada cu radije pocekat kolko treba pa nek bude sve dobro. Sve se dogada s razlogom.
Pozdrav, trudilice. Evo kod mene zadnji dan vještice i od sutra akcijamo. Odlučili smo ovaj mjesec keks svaki drugi dan, osim kad primjetim iscjedak, onda ćemo betonirati ako treba i dva puta na dan 🤣🤣. Jača polovica je oduševljena planom 🤦♀️🙈. Nećemo se zamarati ni trakicama ni temperaturom. Prvi put je uspilo tako neopterećeno, pa se ja nekako nadam da će i ovaj. Zaključila sam da sam prvi put ostala trudna kad nismo čuvali vojnike i odlučili smo opet pokušati tu metodu. Ovaj mjesec tako, a za dalje ćemo vidjeti. Sretno svima u pohodu na plus.
Mom since 2017.
Sortiraj odgovore
Najstariji