Aa moguce da je neispravan. Napravi jos jedan testtt
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Kaze muz da je najvjerojatnije neispravan jer sam ja kad sam ga umocila u urin drzaalaa ga ukoso jer nije bilo puno urina…
Moguce
Ponovi sutra neki drugi 🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam sretala takve di daje plus ako je plus ili do daje samo crtu, al i taj što daje samo crtu tamo lad ga rastaviš oma taj minus... Čini mi se kao da je došlo do zabune u pakiranju. Isto savjetujem da sutra ujutro napraviš slijedeći sa više urina....
url=https://lilypie.com]
Sanjarka 27-29 dana šeta tako od kako sam prvi put dobila. Nalazi svi uredni, zdrave ovulacije i svi hormoni u balansu.
Marry znam kako treba dati rezultate taj test, naletila si na neispravan 🤷 pokušaj u jutro s novim
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Malla baš sam sretna zbog tebe. Želim ti dosadnu i školsku trudnoću. ❤️❤️ Baci mi malo prašine 🤗🥰
Bajo to je to!! Baš sam pratila obe grupe da vidim šta ti je s nalazima. Šaljem pozitivu ❤️
Ja nemam sreće, nikako da vidim dvi crte pa čak ni na lh 🙄 od 7. DC piškim i taj dan je bila blijeda crtica od onda prazni testovi, a sad sam na 11. DC
Hvala ti ❤️
Bacam, bacam... Samo nam dođite, čekamo vas na ljetnim bebama 😍
url=https://lilypie.com]
Sanjarka 27-29 dana šeta tako od kako sam prvi put dobila. Nalazi svi uredni, zdrave ovulacije i svi hormoni u balansu.
Marryznam kako treba dati rezultate taj test, naletila si na neispravan 🤷 pokušaj u jutro s novim
Pa ok
Onda ti je o po skolski negdje izmedu 13 i 15 DC
Trakica zna potamnit naglo tako da ocekuje ove dane porast Lh 🤞🤞🤞
Prošli mjesec sam kasno krenula se testirati dok su mi došle trakice pa sam propustila pik. Nadam se da ću ga uspit uhvatit ovaj mj.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Prošli mjesec sam kasno krenula se testirati dok su mi došle trakice pa sam propustila pik. Nadam se da ću ga uspit uhvatit ovaj mj.
Sigurna sam da hoces. Samo strpljivo 💪
Malla
Možeš li me staviti na odbrojavanje. Trebala bih NE dobiti 31.10.2020.
Pokrila sam jučerašnji pik za svaki slučaj je bilo i prekjucer a i večeras će za svaki slučaj 😂.
Cure moje ja necu do srijede vise radit test, samo se zbunjujem🙈 to je samo dva dana...
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji