E da, Sanjich, javi se ako citas, kako si ti?
3sreca i Chian, držim fige 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hvalaa...ovo tvoje da nisi imala simptome je ohrabrujuće 😁
url=https://lilypie.com]
Sara draga hvala ti ♥️ tebi zelim što prije plusić 🙏 btw,vidjela sam tvoj odgovor na komentar od nevergiveup u drugoj grupi i skoro umrla od smijeha, jer ako se ne varam, to je dobro nam znam Cvijetić 😂😂
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Sara draga hvala ti ♥️ tebi zelim što prije plusić 🙏 btw,vidjela sam tvoj odgovor na komentar od nevergiveup u drugoj grupi i skoro umrla od smijeha, jer ako se ne varam, to je dobro nam znam Cvijetić 😂😂
Hvala ti, u mene je plusić već 10+4 dana 😊 Nadam se da ostaje ovaj put.
Ajme nista ne govori, samu sebe sramotim al ne mogu ne odgovorit nista, toliko mi dize tlak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hvala ti, u mene je plusić već 10+4 dana 😊 Nadam se da ostaje ovaj put.
Ajme nista ne govori, samu sebe sramotim al ne mogu ne odgovorit nista, toliko mi dize tlak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ajmeeee ajmeeeeee pa cestitam od ♥️ jao kako mi je drago 🙏naravno da će ostati,samo pozitivno,biti će sve dobro ovog puta 🥰
Hahahaha znam, al najbolje izignorirati, al kuzim jer i mene ljuti kad se vidi da samo zeli pažnju. Evo iskreno nadam se da je ipak sve što kaže istina.
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Hvala Sara.
Kako si ti?
Osjecas li se trudno?
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Anitram82 prekrasna ti je blastica 🥰🥰, jedva čekam da padne prvi testić🦋🤗
Lucky bome ste se pošteno trudili 🤣👍👍 Ljeto je iza nas, svi su krcati vitaminom D; bude puno pozitivnih testića uskoro💕
Malala niti jednoj od nas (koje smo u postupcima) nije drago što hodamo po bolnicama i mučimo se sa stimulacijama i svim psiho-fizičkim posljedicama, svi mi mislimo da se to događa nekom drugom... a kad ono hop iznenađenje! 🙃 Možda budeš druge godine jedva čekala da ti tamo neki doktor raširi nogice i ubaci blasticu, ako muž uopće ima spermije. Super da ne znaš kako je uopće teško doći i do te faze. Moj topli savjet ti je, da obzirom na godine čim napravite osnovne nalaze. Nama je od prvog lošeg nalaza do postupka prošlo 9 mjeseci dok rećeš keks, sljedeći pokušaj bude ko zna kad... I tako, "ide vrijeme, prođe rok, eto vraga skok na skok!" 🤣
Posebno sad zbog korone sve traje duplo duže zbog čekanja... i eto, šalu na stranu ali stvarno savjet svima kojima nejde neko vrijeme- istražite zašto i krenite u postupak čim prije ako želite imati bebu💕💕🌺
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
I ja čekam Martinu🙈😊
Mallla daj koju slikicu trakice. 🤗
Ma nemam šta dat, radim CB nabavila onaj s 20 trakica... Pa ne znam ja tu nagodit koliko od koje jačine trakice do pika treba, al nema pika ni danas... Bit će valjda do 20dc iako sam ja vjerovala da će ranije... Al ćorak
Anitram1982 odbrojavamo s tobom... Daj datum testa pa da popravim na listi!
Lucky ma da ja imam te testove u ladici ts ladica bi me zvala dan i noć 😂😂😂
Tonia sjećam te se kako ne, želim ti brz oporavak i povratak u akciju!
3sreca, ja san ti super, hvala. Zadnjih par dana imala napadaje gladi, posebice jucer, nisan se najest mogla 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
Što se tiče osjećaja trudnoće, nekako još zaboravim na to na trenutke. Budući da imam škembicu već, ne vidi se baš ova koja triba bit, iako piše da bi se sad trebala počet lagano vidjet, al sumnjam da cu ja ista vidit jos bar 2-3 tjedna. 🙈🙈
Al nek se sve razvija kako triba, lako ću za sve ostalo. Triba sad dočekat 14.10. za sljedeci pregled. 😊
Tonia, hvala😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji