MashaiMedo ne znam ti ništa o hormonima al pratim jer mene čeka uskoro pretraga i nalazi pa evo mogu unaprijed nešto naučiti!
url=https://lilypie.com]
Mallla, meni je dobitna bila ona na 18. dc. Imaš još vremena. 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
3sreca, ja san ti super, hvala. Zadnjih par dana imala napadaje gladi, posebice jucer, nisan se najest mogla 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
Što se tiče osjećaja trudnoće, nekako još zaboravim na to na trenutke. Budući da imam škembicu već, ne vidi se baš ova koja triba bit, iako piše da bi se sad trebala počet lagano vidjet, al sumnjam da cu ja ista vidit jos bar 2-3 tjedna. 🙈🙈
Al nek se sve razvija kako triba, lako ću za sve ostalo. Triba sad dočekat 14.10. za sljedeci pregled. 😊
Tonia, hvala😊
Tocno se sjecam osjecaja iscekivanja do narednog pregleda. Dan je trajao kao godina. Ali to je tako sve preslatko i prekrasno ❤️
Pa ja sam oko 16og tt vec morala reci da sam trudna jer se vise nije moglo sakriti. A ono tjedan ili dva prije toga cak ni ja nisam vidjela. Imam osjecaj da sam se jedno jutro probudila sa stomacicem i hlace koje sam doslovno jucer normalno obukla nisu mogle ni pod razno.
Zelim ti prekrasno trudnicko doba. I da, dobro kazes, samo neka se sve razvija kako treba sve ostalo je manje bitno.
Sada uzivaj i papaj sve sto zelis.
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Tocno se sjecam osjecaja iscekivanja do narednog pregleda. Dan je trajao kao godina. Ali to je tako sve preslatko i prekrasno ❤️
Pa ja sam oko 16og tt vec morala reci da sam trudna jer se vise nije moglo sakriti. A ono tjedan ili dva prije toga cak ni ja nisam vidjela. Imam osjecaj da sam se jedno jutro probudila sa stomacicem i hlace koje sam doslovno jucer normalno obukla nisu mogle ni pod razno.
Zelim ti prekrasno trudnicko doba. I da, dobro kazes, samo neka se sve razvija kako treba sve ostalo je manje bitno.
Sada uzivaj i papaj sve sto zelis.
Haha, budem, al sta se tice hrane, pokusat cu se suzdrzat. Znas koja je ura kad me kumče nekidan mrtva ladna pitala(nakon što sam joj pokazala kolika je zapravo beba u mom stomaku): "ako ti je beba toliko mala, zašto ti je tako velik stomak?!" 😂😂 Dica su najiskrenija.
Umrla san od smija a i nelagode. Zato san rekla muzu da cu se pokusat suzdrzat koliko god buden mogla. Dokad, bumo vidili.
Svakako san sa vama ode da sve popratim. 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
ODBROJAVANJE 9/2020
SAYURI - 04.09. 2020 -❤️ ➕
Negro22 - 18.09.2020 - kasni ❤️
Olive - 20.09.2020. - kasni ❤️
3sreca - 27.09.2020 - 4 dana❤️
chiAn - 28. 09. 2020 - 5 dana ❤️
Leoni - 28.09.2020. - 5 dana ❤️
Maša25 - 29.09.2020 - 6 dana ❤️
ODBROJAVANJA 10/2020
Anitram1982 - 02.10.2020 - 10 dana ❤️
Malalala - 02.10.2020. - 10 dana ❤️
LenaEna - 03.10.2020. - 11 dana ❤️
Kiky - 05.10.2020. - 13 dana ❤️
Lucky - 06.10.2020. - 14 dana ❤️
Mallla - 09.10.2020. - 17 dana ❤️
Tina25 - 17.10.2020. - 25 dana ❤️
Malala, držim 🤞🤞 da ne dođe M... Ima puno trudnoća sad u ovom periodu, nek bude i tvoja jedna od njih 🤗Godinu dana ciljanih odnosa nije puno, ali treba realno razmišljati zbog godina. Najbolje da se pomalo najaviš na red u humanu, a u međuvremenu zaboraviš na to i lijepo doma uživaš s mužićem jer će se ionak vjerojatno prirodno dogoditi🌺🦋🌺
Ja sam htjela reći da i kad se krene u postupak, gotovo nikome to nije očekivano, i to sve skupa može dugo potrajati...Ja bi najrađe išla sutra opet da mogu, ali to tako nejde🙈
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Malala, držim 🤞🤞 da ne dođe M… Ima puno trudnoća sad u ovom periodu, nek bude i tvoja jedna od njih 🤗Godinu dana ciljanih odnosa nije puno, ali treba realno razmišljati zbog godina. Najbolje da se pomalo najaviš na red u humanu, a u međuvremenu zaboraviš na to i lijepo doma uživaš s mužićem jer će se ionak vjerojatno prirodno dogoditi🌺🦋🌺
Ja sam htjela reći da i kad se krene u postupak, gotovo nikome to nije očekivano, i to sve skupa može dugo potrajati…Ja bi najrađe išla sutra opet da mogu, ali to tako nejde🙈
Aurora, vidim ti u potpisu 7 oplođenih i vraćenih 2...zbog čega nema smrzlića? Ni embrije nisu bar zamrzli?
Martina Predivna vijest i bas kad sam vidjela sliku nekako su mi se oci napunile suzama... Samo pozitivno i ubrzo ces vidjeti svoj plusic na testu 🥰🥰🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav žene, nova sam ovdje 🙂 Radimo na bebi od 3 mj, ali bezuspješno ☹️ Ovaj tjedan je plodni 😂 pa se nadam da će i trakice tako pokazati 🙂 Trenutno je sve negativno. Pratim vas🙂
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji