I ja čekam Martinu🙈😊
Mallla daj koju slikicu trakice. 🤗
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Drage dame da li se desilo nekoj da je od ovulacije do ciklusa ostala ista kolicina cervikalne provide sluzi, odnosno povecana sluz, I da je to ustvari bio rani simptom trudnoce. Danas sam 25dc a kolicina sluzi je ista kao da je ovulacija.
Mallla, Lucky hvala ❤️
ChiAn petak ujutro je nase ako ne procurim prije toga🤞
Martina, sretnooooo ❤️
Pupa, uzasno mi je zao. Ali uvijek se sjetim sta je meni ginekologica rekla nakon spontanog "duso, ovo je bila samo generalna proba pred pravu stvar koja uskoro slijedi".
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Pupa zao mi je! Osjecam da si pozitivna a sa takvim stavom ces i doci do svog cilja
Little Ne znam koliko imate ti i dragi godina i cijelu situaciju ali kako je Mallla napisala godinu dana za zdravi par je sasvim normalno!
Lucky sad cu i ja kao ti loviti tu O ! Nadam se da ce mi se sad nakon duphastona nešto i pokrenuti u organizmu.
Iskreno najrade bi sve pustila da se dogodi kao i prvi put spontano ali zelim bas jako bebicu i ako ne dovedem te cikluse u red i pratim O mislim da se T ne bi dogodila sljedecih par godina ...
Vec par dana radim te Lh trakice pa još nista..neka bljedunjava crtica...
Bas me ljuti to jer da imam nekakve normalne cikluse od 28-30 dana sad bi bio period O a kod mene velika Nula !
Evo me. Jednu odlicnu blasticu su vratili. Tako kazu da se dobro razvija. A druga je malo sporija. Nju ce ostaviti do sutra pa ce ju zamrznuti. Za dva tjedna test uraditi i javiti im. Evo i slikice.🙈🙏
Hvala vam svima na podrsci. Nekom od prvog dana mojeg pisanja na ovom forumu a i svim novim zenama koje su bile ovdje ili koje su tu. Uz vas sve je bilo ovo lakse prolaziti. Drago mi je da sam mogla bez imalo srama reci svoje misli i osjecaje. Zelim od ❤svima da uskoro postanete majke. Pred nama je sads 2 tjedna cekanja da vidimo oce li mrvica ostat s nama. 🤗
Martina, to je to!! Sad samo opušteno i pozitivno! Držim fige!!
E a zašto nisu vratili i tu drugu? Jel misle da bi ta druga sputavala ovu bolju?
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Martinaaa, baš baš baš mi je drago! 🎉Od sveg srca ti želim plusić na testu za 2 tjedna. Sad se lipo opusti, pusti tijelu da odradi svoje, i nastavi mislit pozitivno 🧡🧡🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Evo me.Jednu odlicnu blasticu su vratili. Tako kazu da se dobro razvija. A druga je malo sporija. Nju ce ostaviti do sutra pa ce ju zamrznuti. Za dva tjedna test uraditi i javiti im. Evo i slikice.🙈🙏
Prelijepa je 😍
Zelim ti mirno razdoblje od 14 dana i veliki ➕ na prvom testu kojeg pisnes 👍
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Sortiraj odgovore
Najstariji