Jelenajelena nema nema, čistka je u odbrojavanju hahaha šala mala... Cure koje ne jave jesu dobile, imaju li plus ili im puuuno kasni nisu na popisu iz razloga što nitko ne može gatat jel netko dobio, čeka li još ili ima plus... Pa se nakupi pun popis cura koje se zapravo ne javljaju. Al ako koja želi na popis samo frcne jednu objavu s datumom kad ne očekuje i to je to. Vidim da se malo povlačiš... E pa brzo nam se vrati 😊
Anitram1982 čekamo s tobom sutra i uspješan transfer ❤️
Lucky betoniranje u punom jeku 😂 ima da puši iz nje 😂😂😂
Ja sam očekivala danas pik ili high al ništa, nula bodova, na jednom se umirilo sve... A baš sam očekjvala raniju O... A dobro možda bude sutra barem high.
Ostale cure kako ste?

url=https://lilypie.com]
Bokic cure! 🙋🏼♀️
Evo da vam se i ja pridruzim.
Pokusati cu sto krace da ne davim ali da se predstavim. Dragi i ja smo se odlucili raditi na bebici. Ove godine sam izgubila bebu u 7 mj trudnoce. 😔 Bila sam na forumu ljetne bebe 2020.
Pregrozan period je iza nas i eto skupili smo snage probati ponovo. 😊
Nakon poroda mi je vjestica relativno brzo dosla i bila sam zapravo sretna jer sam mislila da ce mi se ciklusi napokon unormalizirati. Od prvog dana imam strasno neredovite menge. A cula sam price da se nakon poroda (ako su problem bile neredovite m.) zna sve unormalizirati. Ocito ne i kod mene 😅
Prva trudnoca je bila neplanska. Uzasno nas je iznenadila i usrecila pogotovo mene jer bez ikakvog truda planiranja trakica mjerenja temp uz neredovite m. sam uspjela ostati trudna. Na zalost dogodilo se to sto je i sada imamo malog andela 🙏
....
U dog sa gin popila sam terapiju duphastona da izazovemo M posto je nisam imala zadnja 2 mj.
Dosla je i eto sada cu loviti O. Opskrbila sam se trakicama. Posto ne mogu odrediti duljinu ciklusa moram krenuti ranije da ne bi profulala O.
Eto zelim nam svima srecu i nadam se vidjeti sto vise +😊 samo pozitivno 😇
Bokic cure! 🙋🏼♀️
Evo da vam se i ja pridruzim.
Pokusati cu sto krace da ne davim ali da se predstavim. Dragi i ja smo se odlucili raditi na bebici. Ove godine sam izgubila bebu u 7 mj trudnoce. 😔 Bila sam na forumu ljetne bebe 2020.
Pregrozan period je iza nas i eto skupili smo snage probati ponovo. 😊
Nakon poroda mi je vjestica relativno brzo dosla i bila sam zapravo sretna jer sam mislila da ce mi se ciklusi napokon unormalizirati. Od prvog dana imam strasno neredovite menge. A cula sam price da se nakon poroda (ako su problem bile neredovite m.) zna sve unormalizirati. Ocito ne i kod mene 😅
Prva trudnoca je bila neplanska. Uzasno nas je iznenadila i usrecila pogotovo mene jer bez ikakvog truda planiranja trakica mjerenja temp uz neredovite m. sam uspjela ostati trudna. Na zalost dogodilo se to sto je i sada imamo malog andela 🙏
….
U dog sa gin popila sam terapiju duphastona da izazovemo M posto je nisam imala zadnja 2 mj.
Dosla je i eto sada cu loviti O. Opskrbila sam se trakicama. Posto ne mogu odrediti duljinu ciklusa moram krenuti ranije da ne bi profulala O.
Eto zelim nam svima srecu i nadam se vidjeti sto vise +😊 samo pozitivno 😇
Bas mi je zao za gubitak bebe i to u tako visokom mjesecu trudnocu. Mogu misliti kako vam je bilo. Nazalost sada treba gledat dalje i skupiti snage. Proslost ne mozemo vratiti. Vas Andeo je uz vas i prati vas i sigurna sam da vam uskoro salje bracu i seku. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Ancy, žao mi je zbog vašeg gubitka...nažalost, znam za nekoliko takvih slučajeva...ali pozitivna stvar je što su nakon nekog vremena dobili svoje bebice i sve je bilo u redu...tako će i vama biti...🤗
Treća sreća, kada planiraš testirati? 😁

Ancy, žao mi je zbog vašeg gubitka…nažalost, znam za nekoliko takvih slučajeva…ali pozitivna stvar je što su nakon nekog vremena dobili svoje bebice i sve je bilo u redu…tako će i vama biti…🤗
Sorry na nejavljanju. Kod mene opci kaos. Curka krenula u jaslice i odmah uzasno visoka temperatura uz upalu oba uha. Strasno. Ovih dana sam luda. Doslovno. Tek danas kada je situacija malo bolja sam se sjetila da je sutra 9dpo i da bih mogla pisnuti.
ChiAn, kad ces ti? Hocemo zajedno? Posto smo zajedno hopsale 🙈
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Ancy, žao mi je zbog vašeg gubitka…nažalost, znam za nekoliko takvih slučajeva…ali pozitivna stvar je što su nakon nekog vremena dobili svoje bebice i sve je bilo u redu…tako će i vama biti…🤗
Sorry na nejavljanju. Kod mene opci kaos. Curka krenula u jaslice i odmah uzasno visoka temperatura uz upalu oba uha. Strasno. Ovih dana sam luda. Doslovno. Tek danas kada je situacija malo bolja sam se sjetila da je sutra 9dpo i da bih mogla pisnuti.
A meni je sutra 8dpo...jer sam imala jos veci pik sutradan tako da nismo na istom dpo...
A strah me tako rano testirati...posebno sa kinezima..mislim da ce biti baceni u vjetar 😃
Mislim da ću tek 11-12dpo...

A meni je sutra 8dpo…jer sam imala jos veci pik sutradan tako da nismo na istom dpo…
A strah me tako rano testirati…posebno sa kinezima..mislim da ce biti baceni u vjetar 😃
Mislim da ću tek 11-12dpo…
Hoces ti na 11dpo a ja na 12dpo? 🙈
Ja uopce nemam dobar feeling za ovaj mjesec tako da mi je svejedno kad cu pisnuti. Sutra ili za 4 dana...
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Ancy_23 jako mi je žao što se tsko strašno dogodilo da ste to morali proći. Sada pogled naprijed i trud. Želim ti od sveg srca da čim prije uspijete i da bude sve u redu.
Chian i 3sreca navijamo za vas, donesite nam malo plusića 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji