Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    21. Rujan 2020. 17:43

Bokic cure! 🙋🏼‍♀️
    Evo da vam se i ja pridruzim.
    Pokusati cu sto krace da ne davim ali da se predstavim. Dragi i ja smo se odlucili raditi na bebici. Ove godine sam izgubila bebu u 7 mj trudnoce. 😔 Bila sam na forumu ljetne bebe 2020.  
    Pregrozan period je iza nas i eto skupili smo snage probati ponovo. 😊
    Nakon poroda mi je vjestica relativno brzo dosla i bila sam zapravo sretna jer sam mislila da ce mi se ciklusi napokon unormalizirati. Od prvog dana imam strasno neredovite menge. A cula sam price da se nakon poroda  (ako su problem bile neredovite m.) zna sve unormalizirati. Ocito ne i kod mene 😅
    Prva trudnoca je bila neplanska. Uzasno nas je iznenadila i usrecila pogotovo mene jer bez ikakvog truda planiranja trakica mjerenja temp uz neredovite m. sam uspjela ostati trudna. Na zalost dogodilo se to sto je i sada imamo malog andela 🙏
    ....
    U dog sa gin popila sam terapiju duphastona da izazovemo M posto je nisam imala zadnja 2 mj.
    Dosla je i eto sada cu loviti O. Opskrbila sam se trakicama. Posto ne mogu odrediti duljinu ciklusa moram krenuti ranije da ne bi profulala O. 
    Eto zelim nam svima srecu i nadam se vidjeti sto vise +😊 samo pozitivno 😇

21. Rujan 2020. 18:54

Hvala vam ❤

21. Rujan 2020. 18:55

Ancy_23

Bokic cure! 🙋🏼‍♀️
    Evo da vam se i ja pridruzim.
    Pokusati cu sto krace da ne davim ali da se predstavim. Dragi i ja smo se odlucili raditi na bebici. Ove godine sam izgubila bebu u 7 mj trudnoce. 😔 Bila sam na forumu ljetne bebe 2020.
    Pregrozan period je iza nas i eto skupili smo snage probati ponovo. 😊
    Nakon poroda mi je vjestica relativno brzo dosla i bila sam zapravo sretna jer sam mislila da ce mi se ciklusi napokon unormalizirati. Od prvog dana imam strasno neredovite menge. A cula sam price da se nakon poroda (ako su problem bile neredovite m.) zna sve unormalizirati. Ocito ne i kod mene 😅
    Prva trudnoca je bila neplanska. Uzasno nas je iznenadila i usrecila pogotovo mene jer bez ikakvog truda planiranja trakica mjerenja temp uz neredovite m. sam uspjela ostati trudna. Na zalost dogodilo se to sto je i sada imamo malog andela 🙏
    ….
    U dog sa gin popila sam terapiju duphastona da izazovemo M posto je nisam imala zadnja 2 mj.
    Dosla je i eto sada cu loviti O. Opskrbila sam se trakicama. Posto ne mogu odrediti duljinu ciklusa moram krenuti ranije da ne bi profulala O.
    Eto zelim nam svima srecu i nadam se vidjeti sto vise +😊 samo pozitivno 😇

Bas mi je zao za gubitak bebe i to u tako visokom mjesecu trudnocu. Mogu misliti kako vam je bilo. Nazalost sada treba gledat dalje i skupiti snage. Proslost ne mozemo vratiti. Vas Andeo je uz vas i prati vas i sigurna sam da vam uskoro salje bracu i seku. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

chiAn
    21. Rujan 2020. 19:24

Ancy, žao mi je zbog vašeg gubitka...nažalost, znam za nekoliko takvih slučajeva...ali pozitivna stvar je što su nakon nekog vremena dobili svoje bebice i sve je bilo u redu...tako će i vama biti...🤗

Treća sreća, kada planiraš testirati? 😁

url=https://lilypie.com]

3sreca
    21. Rujan 2020. 21:15

chiAn

Ancy, žao mi je zbog vašeg gubitka…nažalost, znam za nekoliko takvih slučajeva…ali pozitivna stvar je što su nakon nekog vremena dobili svoje bebice i sve je bilo u redu…tako će i vama biti…🤗

Sorry na nejavljanju. Kod mene opci kaos. Curka krenula u jaslice i odmah uzasno visoka temperatura uz upalu oba uha. Strasno. Ovih dana sam luda. Doslovno. Tek danas kada je situacija malo bolja sam se sjetila da je sutra 9dpo i da bih mogla pisnuti.
    ChiAn, kad ces ti? Hocemo zajedno? Posto smo zajedno hopsale 🙈

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Sara 🌸
    21. Rujan 2020. 21:34

Martina, i ja navijam za tebe!!! 🍀🥰

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

chiAn
    21. Rujan 2020. 22:30

3sreca

chiAn

Ancy, žao mi je zbog vašeg gubitka…nažalost, znam za nekoliko takvih slučajeva…ali pozitivna stvar je što su nakon nekog vremena dobili svoje bebice i sve je bilo u redu…tako će i vama biti…🤗

Sorry na nejavljanju. Kod mene opci kaos. Curka krenula u jaslice i odmah uzasno visoka temperatura uz upalu oba uha. Strasno. Ovih dana sam luda. Doslovno. Tek danas kada je situacija malo bolja sam se sjetila da je sutra 9dpo i da bih mogla pisnuti.

A meni je sutra 8dpo...jer sam imala jos veci pik sutradan tako da nismo na istom dpo...
    A strah me tako rano testirati...posebno sa kinezima..mislim da ce biti baceni u vjetar 😃
    Mislim da ću tek 11-12dpo...

3sreca
    21. Rujan 2020. 23:02

chiAn

3sreca

chiAn

A meni je sutra 8dpo…jer sam imala jos veci pik sutradan tako da nismo na istom dpo…
    A strah me tako rano testirati…posebno sa kinezima..mislim da ce biti baceni u vjetar 😃
    Mislim da ću tek 11-12dpo…

Hoces ti na 11dpo a ja na 12dpo? 🙈
    Ja uopce nemam dobar feeling za ovaj mjesec tako da mi je svejedno kad cu pisnuti. Sutra ili za 4 dana...

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Mallla
    21. Rujan 2020. 23:24

Ancy_23 jako mi je žao što se tsko strašno dogodilo da ste to morali proći. Sada pogled naprijed i trud. Želim ti od sveg srca da čim prije uspijete i da bude sve u redu.
    Chian i 3sreca navijamo za vas, donesite nam malo plusića 😊

Mallla
    22. Rujan 2020. 07:09

ODBROJAVANJE 9/2020
    SAYURI - 04.09. 2020 -❤️ ➕
    Pupa - 15.09.2020. - ❤️➕
    Negro22 - 18.09.2020 - kasni ❤️
    Olive - 20.09.2020. - kasni ❤️
    3sreca - 27.09.2020 - 5 dana❤️
    chiAn - 28. 09. 2020 - 6 dana ❤️
    Leoni - 28.09.2020. - 6 dana ❤️
    Maša25 - 29.09.2020 - 7 dana ❤️
    ODBROJAVANJA 10/2020
    Anitram1982 - 02.10.2020 - 11 dana ❤️
    Malalala - 02.10.2020. - 11 dana ❤️
    LenaEna - 03.10.2020. - 12 dana ❤️
    Kiky - 05.10.2020. - 14 dana ❤️
    Lucky - 06.10.2020. - 15 dana ❤️
    Mallla - 09.10.2020. - 18 dana ❤️
    Tina25 - 17.10.2020. - 26 dana ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.