Martina bas me ovo veseli ❤️ naravno da ces vratit obe 😍 ma divno eto. Svu srecu ti zelim ❤️
Sara kako si? 🤗
Kod mene cini mi se jajnici se bude 😍
https://ibb.co/198KtHP
Nadam se da ce doc do pika i o pa da za 2 tjedna stize m, a onda u nove pobjede ❤️
Hvala ❤ evo bas me muz zvao sad zvao…kaze : pa naravno da vracamo oba 🙈🤭😁
A joooj pa imali sto sladje od blizanka neka budu
svim srcem ti zelim i drzim fige da bude sve ok.
Hopeforyou nisam skroz u toku. Koji ti je dan ciklusa? Jesi inace vec u ovom ciklusu ulovila pik? Ja sam imala pozitivnu lh trakicu kad sam bila trudna. Da nije implantacija uz taj smeckasti iscjedak. Jesi napravila test na trudnocu?
Hej,pa ovaj ciklus sam uhvatila pik 13.8. Pa sam racunala najkasnije 15.8. Ovulacija,odnosno 29.8. M jer mi je lutealna faza u trajanju od 14 dana i tako sam prije ovog nekog poremecaja znala kada mogu biti spremna na dolazak po lovljenju pika. Medutim M nije stigla 29.8. A u 7mj,dakle prije dva ciklusa sam na 9DPO imala slabu sjenicu na testu za trudnocu i cekala sam M koja nije stigla i dva tjedna nakon ocekivane sam prokrvarila uz prilicno jake bolove ali slabo krvarenje s ugruscima i nakon toga se sve jednostavno produzilo,a do 7mj su mi ciklusi trajali 28 dana eventualno 30 i to je bio maksimum tako da mi je ovih 49 stvarno jako dug period i jos me dodatno zabrinjava taj smedi iscjedak kojega na dan ima kap ili dvije kad se skupi i to mi je malo zabrinjavajuce ☹️ A pregled kod ginekologa je tek 8.10...
Anitram1982 sad sam na brzinu procitala da si krenula dalje u postupak i zelim ti svu srecu da te dvije oplodene jajne stanice opstanu i jednog dana narastu u predivne ljude!
Moja kolegica je bas danas ujutro isla na folikulometriju i uletila je u ured sva sretna da ide sve po planu i da si sutra mora dati stopericu pa u ponedjeljak opet k njima na kontrolu tako da vam svima zajedno drzim fige u ostvarenju tog vaseg sna,ona je poslana na preglede tek nakon 4 godine neuspjesnih pokusaja,da bi hormoni pokazali kako je sa svoje 24 godine u postmenopauzi,isla je na operaciju maternice koja je pregradena i sada je dobila femaru za poticanje ovulacije,sutra joj je stoperica na rasporedu a onda cekamo 2 tjedna da napravi test 🤭 inace poznajemo se 12 godina pa ja to drugacije uzimam srcu nego ostale kolegice ali..zelim vam svu srecu ovoga svijeta da vam uspije ☺️🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Hopeforyou daj nempj zezat da nisi napravila ni jedan test? Mislim da ti imaš debeli plus. Ako si već imala pik onda nema što drugo bit! To bi čak bilo pošteno kašnjenje kod tebe... Daj napravi HCG čekamo te!
To što si opisala prije je biokemijska, točno tako ona izgleda (ovo 2 tj kašnjenja pa krvarenje uz bol i ugruške). Što se tiče "lažno" pozitivnih testova, imala sam ih al kod preranog testiranja nikad kod kašnjenja, tako da ja ti mislim da si ti trudna!
url=https://lilypie.com]
Sanjarka draga, ja sada procitala poruke i vidla u opisu sta se desilo. Jako mi je zao. Po porukama mi se cini da si psihicki u dobrom stanju i raduje me to. To je najbitnije. Desice se ubrzo opet pozitivan testic kod tebe 💜
Hvala ti ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav curke,procitam vas veceras ili sutra,malo sam u guzvi sto na poslu sa prekovremenima,sto doma jer imamo majstora pa se ne mogu bas praviti luda i kao da ga nema…uglavnooom znate moju situaciju kako sam mislila da sam dobila i da cu prokrvariti,ali je to jedan dan skroz stalo,jucer i danas opet nesto smeckasto. Ja odlucila iz znatizelje napraviti LH trakice i imam sto vidjeti:
https://ibb.co/Pjcc424
Prije sam koristila samo plave i rijetko kada uhvatila pravi pik,sada sam uzela i zelene cisto usporedbe radi ali i ona pokazuje pik… dakle po njima se ovulacija sprema,a ja imam nekakva smeckasta krvarenja pomijesana sa sluzi i bas sam sokirana,zbunjena i ne znam. U 7mj kako je bio taj “pozitivan” test,ja sam zbog kasnjenja mislila da je to mozda test detektirao cistu ili nesto posto sam znala imati problema s time tu i tamo,ali danas je evo 49-ti dan ciklusa i jos je nema na vidiku a trakice pokazuju navodni pik. Je li moguce da je test na HCG lazno pozitivan,odnosno moguce pozitivan ako je cista u pitanju,je li mozda koja od vas osobno imala takvo iskustvo? Procitat cu vas sve,samo da uhvatim vremena ali evo mali update da jos uvijek cekam babaroguu 🤷♀️
Hopeforyou jos danas test da si napravila 😍🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ODBROJAVANJE 9/2020
SAYURI - 04.09. 2020 -❤️ ➕
Pupa - 15.09.2020. - ❤️➕
Negro22 - 18.09.2020 - kasni ❤️
Olive - 20.09.2020. - 1 dan ❤️
3sreca - 27.09.2020 - 8 dana❤️
chiAn - 28. 09. 2020 - 9 dana ❤️
Leoni - 28.09.2020. - 9 dana ❤️
Maša25 - 29.09.2020 - 10 dana ❤️
ODBROJAVANJA 10/2020
Anitram1982 - 02.10.2020 - 14 dana ❤️
Malalala - 02.10.2020. - 14 dana ❤️
LenaEna - 03.10.2020. - 15 dana ❤️
Kiky - 05.10.2020. - 17 dana ❤️
Lucky - 06.10.2020. - 18 dana ❤️
Mallla - 09.10.2020. - 21 dan ❤️
Tina25 - 17.10.2020. - 29 dana ❤️
Hope čekamo te, nemoj nas ostavit da se puno pržimo 😊
Kako ste vi ostale cure?
Ja se danas natjeravam počistit kuću... Idem idem pa zapnem... U zadnje vrijeme baš nemam volje za pospremanje!
Sortiraj odgovore
Najstariji