Sanjarka nadam se da ce sve biti ok i da kiretaza nece biti potrebna 🙏🏼😘
Mala2323 i ja vidim crticu bez velikih poteskoca, daj boze da se primilo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Mallla ajde brate sad kad si se ufurala u listu ponovo i odes doktoru past ce neka magija i hokus-pokus bit ce plus 💪🏼
Ja samo zelim reci evo da sam u uto kod gina narucena, drzte figice da je ovo s klomifenom upalilo 😁
Daj Bože da je iz Vaših usta u Božije uši... A i brine me što je tako slabašna , a kasni... 😏 Jedva čekam betu izvaditi da sam mirna i da znam na čemu sam.
+ 26.12.2020🖤
Sanjarka nadam se da ce sve biti ok i da kiretaza nece biti potrebna 🙏🏼😘
Mala2323 i ja vidim crticu bez velikih poteskoca, daj boze da se primilo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Mallla ajde brate sad kad si se ufurala u listu ponovo i odes doktoru past ce neka magija i hokus-pokus bit ce plus 💪🏼
Ja samo zelim reci evo da sam u uto kod gina narucena, drzte figice da je ovo s klomifenom upalilo 😁
Daj Bože da je iz Vaših usta u Božije uši… A i brine me što je tako slabašna , a kasni… 😏 Jedva čekam betu izvaditi da sam mirna i da znam na čemu sam.
Joj mogu mislit, ja ne znam sta bi da sam na tvom mjestu, ubila se od cekanja kad cu stic odradit betu ili bi kupila sve moguce testove u gradu i piskila 😂😂😂 vjerojatno bi popiskila 10 testova jos i ubila se ali bi uspjela odradit betu takoder 🙈😂 ajde samo strpljivo 💪🏼
Pokušavam bit stprljiva, do 20h rade ljekarne tako da vrlo lako moguće da ću po još koji 🙄 Iako najbolje pričekati i ne briniti se previše. Nego jednostavno kako bude.
Još dragi nije samnom, dolazi doma tek za 2 tjedna 😏🙄
+ 26.12.2020🖤
Pozdrav svima! Odlucila sam ovaj ciklus radit LH testice i jučer mi je bio 8 DC i oko 17h sam napravila test i imala taknu liniju. Danas sam opet oko 17h testirala i linija je malo svjetlija od jucerasnje. Dogada li se to nekad i može li biti zbog vise popijene tekucine ili tako nesto? Trpila sam da ne idem na wc 4h. Mislim da mi je prosli mjesec O bila negdje kasnije u ciklusu jer sam imala sluz i probadanje ali nisam pratila trakicama
👩🏼29 god
🧑🏻27 god
👩❤️👨 14 god
➕ 22.6.2021.
Trebam vase misljenje; Temp. je jos dosta visoka a ja imam osjrcaj da cu svaki cas procuriti. I kao da su me grudi pocele manje boliti,a danas mi je 10-11 dpo. Po trakicama bi bila 11,ali sam dva dana imala pik pa neznam tocno.Bas sam nekako nervozna i tuzna jer sam se ponadala da ce ovaj mjesec bit dobitni jer se bas sve poklopilo. Test sam odlucila napraviti jedino ako ne dođe M na vrijeme.
Evo grafa
https://ibb.co/Bw3d1kv
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Cure evo da se javim, nadam se da me se sjecate 🙃 .. nego evo malo update, tamo negdje 13dc je bio lh pik,i osjetila sam ziganje jajnika. Onda je stalo pa opet od 17do20dc bolovi dolje. Onda je to stalo pa od 21dc do danas jaka zgaravica da sam sinoc na hitnu isla 😒 .. dobila sam nekakvu terapijicu i smirilo se, al zato danas glavobolja da sam obloge hladne stavljala. Ne znam sto me sve snaslo i bas mi je bilo lose. Nadam se da ce biti bolje.. dal to ista znaci ili pak ne ne znam i nisam se imala snage opterecivati time. Danas je 25dc i nema nikakvih bolova dolje. Sory na podugom tekstu
Evo mene da vam javim, ona sjenica na testu očito nije ništa.
Počela sam krvariti, ne jako onako malo i bez bolova ali svejedno krv je. Dosta je i svijetla. Čekam da krene M prava i u nove pobjede :) glava gore.
+ 26.12.2020🖤
Počela sam krvariti, ne jako onako malo i bez bolova ali svejedno krv je. Dosta je i svijetla. Čekam da krene M prava i u nove pobjede :) glava gore.
Zao mi je...
Ali da, glavu gore i slijedeci mjesec u nove pobjede!
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Zao mi je…
Ali da, glavu gore i slijedeci mjesec u nove pobjede!
Dragi je na putu uvijek, teško nam je sve pohvatat. Pokušava ćemo, ali se iskreno nadamo Božiću i praznicima 🤞 a sada glava gore.
Svaratit ću ja tu malo ponekad da Vidim kako mi vi napredujete.
Želim vam svima sreću i da što prije ugladate II 🥰
+ 26.12.2020🖤
ODBROJAVANJE 9/2020
Ana0310 - 02.09.2020 - kasni ❤️
Mmarie - 04.09.2020 - kasni ♥️
SAYURI - 04.09. 2020 -❤️ ➕
InnaAH - 15.09.2020 - 6 dana❤️
Jelenajelena - 16.09. 2020 - 7 dana ♥️
Tina 25 - 16.09.2020. - 7 dana ❤️
Curly - 16.9.2020. - 7 dana ❤️
Negro22 - 18.09.2020 - 9 dana ❤️
Olive 20.09.2020. - 11 dana ❤️
3sreca - 27.09.2020 - 11 dana❤️
chiAn - 28. 09. 2020 - 19 dan ❤️
ODBROJAVANJA 10/2020
Anitram1982 - 02.10.2020 - 24 dana ❤️
Malalala - 02.10.2020. - 24 dana ❤️
LenaEna - 03.10.2020. - 25 dana ❤️
Maša -
Lucky -
Mallla -
url=https://lilypie.com]
Dimchy da moguće je pd razrijeđenpg urina da trakica bude svijetlila. Vidjet ćeš danas jel to bilo slučajno tako. Sretno!
Clio graf ti i dalje izgleda super, neka tako i nastavi! Navijamo za plusić. Oćeš čekat kašnjenje ili?
Natica, joj drži se. Zna želudac kao što vidiš anapravot pravu zbrku/strku... Ne ponovilo se.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji