Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    01. Rujan 2020. 23:23

Ciao curke.. nije me bilo duže vrijeme pa ne znam ima li ovdje ikoga tko me se još sjeća hehe.. Čestitke svim plusićima za početak!!:)) Držim fige da sve prođe dobro! Posebna pusa Sari 🤗🤗 i Fancy.. nadam se da ste dobro!
    Prozujala sam kroz postove zadnjih par dana i u biti se javljam jer sam se htjela nadovezati na mpo priču. Evo u zadnjih godinu dana nam se svašta izdogađalo i mnogo toga smo saznali. A kao prvo i osnovno shvatila sam da plan ne postoji.. ti možeš planirati ali stvari obično ispadnu sasvim drugačije. I možeš se i nadati i biti super pozitivan pa opet ispadne naopako. Trenutno sam u fazi kada mi baš paše što ne radimo na bebi.. što imam malo više vremena za sebe i što nisam opterećena. Pred nama je još dug put pa možda baš zato sad skupljam svako zrno energije za ono što me čeka kasnije. Mi ćemo morati na ivf i morati ćemo ga raditi vani. Radi se o tome da suprug ima genetičku promjenu zbog koje ne možemo prirodno ostvariti zdravu trudnoću i jako su nam velike šanse za učestale spontane tako da ćemo morati ići na pgd. Nakon što sam to sve saznala i 2x prošla spontani meni se stvarno više ne da pokušavati makar mi pomisao na pikanja, preglede i sve ostalo nije draga i još kad se sjetim da će to sve biti negdje daleko od doma.. nije lako. Ali isto tako ne mogu reći da svi ovi pregledi i iščekivanja kad i ostvarimo trudnoću nisu iscrpljujući..a da ne spominjem same postupke čišćenja..😣
    No htjela sam reci jos jednu stvar koju sam shvatila u svemu ovome lošem, a to je da sam zapravo
     sretna da za nas slučaj postoji rješenje. Mnogi parovi nemaju tu privilegiju i nikad ne saznaju u čemu je problem. 
    Ne znam jos kako ce ovo nase zavrsiti, ali bit cemo pozitivni i kako god da bilo mi cemo skupa izgurati. I mislim da nema smisla da sjedim doma i da plačem nad samom sobom kad postoje načini kako si olakšati.. i kako brže doći do cilja. Zato cure ako pokušavate već više od godinu i pol.. i imate blizu 35 ili preko.. mislim da nemate što više čekati. I nije to priznavanje nikakvog poraza!!.. to je davanje šanse modernoj znanosti, medicini, partneru i sebi da se ostvarite kao roditelji dok još imate volje, snage, zdravlja.. jer eto hrpa prepreka će se uvijek od nekud stvoriti.. počevši od korone pa nadalje.. ali ne predajemo se!! Držite mi se i velikaaa isprika na ogromnom postu!🙈🤗😘😘

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Mallla
    01. Rujan 2020. 23:39

Lucky🍀

Mallla

Chian oće zafrkavat ciklus kad ne pratiš ništa, baš taj ciklus zafrkava!
    Curly a čuj kažu da je dobro da je imunitet slabiji jer nekad bude brže začeće u tom slučaju. Nekim curama na MPO znaju doktori namjerno rušit imunitet da povećaju šanse za začeće!

Sad mi je jasno zasto moje zacece nikako da upali, jer imam cudo imunitet, nikad mi nista nije…. Ok pocinjem ga narusavat 🙈😂😂

😂😂😂 Sad kad Lucky krene u lov na prehladu 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Mallla
    01. Rujan 2020. 23:41

tina25

Mallla

Tina to je pravi pik!
    InaH bliži se pik sad bi radila trakicu 2 do 3 puta dnevno do pika.
    Curly ako hoćeš stavi graf. S kužiš O po skoku temperature, to bude jasna razlika temp prije O i nakon O, a to što ti je trakica pozitivna 2 dana nema puno veze, inače pikaš 1 porast za procjenu kad bi mogla O,.

Jel sada vise ne moram raditi trakice?

Ne moraš! Ali možeš napravit još sutra da vidiš jel svjetlija, to ništa posebno ne znači al ti da "potvrdu" da ne može tamnija bit od onog 😁

Mallla
    01. Rujan 2020. 23:42

Natica

Mallla

Natica potpisujem Kaću u ovom djelu… Trudim se 2 godine pa šta god kažem nemam sr šta javljat kad nemam recept 😂😂 svaki mj imam neke nove simptome pa i ovaj mislim da sam T 🙄😁
    Povećane grudi, mekane al teške, bradavice ispupčene, žicanje po jajnicima i preko stomaka, lagana bol u donjem djelu leđa…. Eto ja sam trudna… Dok ne dobijem M!

Tu smo negdje za trud..al sam tek pocela sa trakicama, nakon sto sam mjesec pila tabl za stit., pa sad kako Bog da.
    Ej znas kako me zigne lijevi jajnik. Taman pomislim evo super nema nis, kad ono podsjeti me dobrano.

Samo polako, trakice su zanimljiva stvarčica, ma mpgu postati i neki gušt. Pomažu ako za ništa za to znanjenza koliko će stić M. 

Mallla
    01. Rujan 2020. 23:43

InnaAH

Ova trakica je od prije pola sata, čini mi se da je malo tamnija od one prve. Šta vi mislite?
    https://imgbbb.com/image/YWHyN2

Je tamnija je. Mogao bi pik nekad u noći ili sutra al za pravo ne bitno samo vi u akciju ako možete 😉

Mallla
    01. Rujan 2020. 23:45

curly29

Malllama ne da mi je narusen, nisam imala gripu godinama i na koronu su me testirali negativno naravno, ali ja sam to zabetonirala danas ovakva mrtva pa sta bude..
    E brate ako se ovako djeca prave, evo ne znam 😀
    Ma samo hopsajte curke, ja cu ako budem imala duse i sutra to ce biti 7i dan zaredom, mislila sam doci do Bajinog recepta ali ne mogu 🤷🏼‍♀️
    Znaci prvi pik kontam, hvala tiiiii
    I srecno nam i naravno da smo trudne svaki mjesec, ja svaki put sve simptome imam ali kao necu da priznam 😁❤️

Dobro ste vi to natopili ima da je party ipo sada na redu... A ti odmaraj i lječi se. Iskreno ne sjećam se se kad sam zadnji put imala gripu... Nekad u Osnovnoj školi otprilike

02. Rujan 2020. 05:47

Ja dobila M u noci 👏👏👏.Nappkon.... Mozete me staviti na odbrojavanje za 2.10. Pa cemo koregirat datum ak ce treba. Uglavnom danas ide prva inekcija. 👏👏👏Uzbudena sam 🤭 ali nekako smirena. Jos sam da rijesim tu OP danas i super 🙈. 

02. Rujan 2020. 05:48

Amelie

Ciao curke.. nije me bilo duže vrijeme pa ne znam ima li ovdje ikoga tko me se još sjeća hehe.. Čestitke svim plusićima za početak!!:)) Držim fige da sve prođe dobro! Posebna pusa Sari 🤗🤗 i Fancy.. nadam se da ste dobro!
    Prozujala sam kroz postove zadnjih par dana i u biti se javljam jer sam se htjela nadovezati na mpo priču. Evo u zadnjih godinu dana nam se svašta izdogađalo i mnogo toga smo saznali. A kao prvo i osnovno shvatila sam da plan ne postoji.. ti možeš planirati ali stvari obično ispadnu sasvim drugačije. I možeš se i nadati i biti super pozitivan pa opet ispadne naopako. Trenutno sam u fazi kada mi baš paše što ne radimo na bebi.. što imam malo više vremena za sebe i što nisam opterećena. Pred nama je još dug put pa možda baš zato sad skupljam svako zrno energije za ono što me čeka kasnije. Mi ćemo morati na ivf i morati ćemo ga raditi vani. Radi se o tome da suprug ima genetičku promjenu zbog koje ne možemo prirodno ostvariti zdravu trudnoću i jako su nam velike šanse za učestale spontane tako da ćemo morati ići na pgd. Nakon što sam to sve saznala i 2x prošla spontani meni se stvarno više ne da pokušavati makar mi pomisao na pikanja, preglede i sve ostalo nije draga i još kad se sjetim da će to sve biti negdje daleko od doma.. nije lako. Ali isto tako ne mogu reći da svi ovi pregledi i iščekivanja kad i ostvarimo trudnoću nisu iscrpljujući..a da ne spominjem same postupke čišćenja..😣
    No htjela sam reci jos jednu stvar koju sam shvatila u svemu ovome lošem, a to je da sam zapravo
    sretna da za nas slučaj postoji rješenje. Mnogi parovi nemaju tu privilegiju i nikad ne saznaju u čemu je problem.
    Ne znam jos kako ce ovo nase zavrsiti, ali bit cemo pozitivni i kako god da bilo mi cemo skupa izgurati. I mislim da nema smisla da sjedim doma i da plačem nad samom sobom kad postoje načini kako si olakšati.. i kako brže doći do cilja. Zato cure ako pokušavate već više od godinu i pol.. i imate blizu 35 ili preko.. mislim da nemate što više čekati. I nije to priznavanje nikakvog poraza!!.. to je davanje šanse modernoj znanosti, medicini, partneru i sebi da se ostvarite kao roditelji dok još imate volje, snage, zdravlja.. jer eto hrpa prepreka će se uvijek od nekud stvoriti.. počevši od korone pa nadalje.. ali ne predajemo se!! Držite mi se i velikaaa isprika na ogromnom postu!🙈🤗😘😘

slazem se potpuno sa napisanim i sretno 👍🤞

Sanjarka88
    02. Rujan 2020. 05:53

ODBROJAVANJE 8/2020
    Eri - 3.8.2020 - ♥️➕
    Nadi_ - 13.8.2020 - ♥️ ➕
    Sanjarka88 - 17.8.2020 -  ❤️➕ 
    Doraa 25.08.2020 -  ❤️ ➕ 
    chiAn - 29.8.2020 - 4 dana kasni ♥️
    ODBROJAVANJE 9/2020
    Ana0310 - 02.09.2020 - danas ❤️
    Malala - 04.09.2020 -  2 dana ❤️
    Mmarie - 04.09.2020 - 2 dan♥️
    SAYURI - 04.09. 2020 -❤️ ➕
    Maša25 - 05.09.2020 -  3 dana❤️
    Mallla - 7.9. 2020 - 5 dana❤️
    Lucky - 11.09.2020 - 9 dana❤️
    Jelenajelena - 16.09. 2020 - 14 dana ♥️
    Negro22 - 18.09.2020 - 16 dana ❤️
    Olive 20.09.2020. - 18 dana ❤️
    3sreca - 27.09.2020 - 25 dana❤️
    ODBROJAVANJA 10/2020
    Anitram1982 - 02.10.2020 - 30 dana ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    02. Rujan 2020. 07:00

🦋Anitram1982🦋

Ja dobila M u noci 👏👏👏.Nappkon…. Mozete me staviti na odbrojavanje za 2.10. Pa cemo koregirat datum ak ce treba. Uglavnom danas ide prva inekcija. 👏👏👏Uzbudena sam 🤭 ali nekako smirena. Jos sam da rijesim tu OP danas i super 🙈.

Napokon..... Jeeeeejjj! 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.