Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malaga
    02. Rujan 2020. 19:52

@Mallla, gdje mjeriš temperaturu? Jesi i inače uvijek tak topla? 
    Meni prije O 36.4, nakon 36.7. https://ibb.co/phkxmLd
    I općenito, što kažete na ovako konstantne temperature, jel to dobro ili loše? Prošli mjesec mi je malo više vrludala

Ivo& Ivana💙♥️
    02. Rujan 2020. 20:11

malaga

@Mallla, gdje mjeriš temperaturu? Jesi i inače uvijek tak topla?
    Meni prije O 36.4, nakon 36.7.https://ibb.co/phkxmLd
    I općenito, što kažete na ovako konstantne temperature, jel to dobro ili loše? Prošli mjesec mi je malo više vrludala

Mislim da ti je graf skroz uredu. Glavno da se vidi skok nakon O. Znaci da se O dogodila. 
    Ja sam prije mjerila ispod ruke ali tad mi je dosta varirala temp. Ovaj mjesec sam vaginalno mjerila i graf mi je ovakav:
    https://ibb.co/N15yst4

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• malaga
    02. Rujan 2020. 20:22

ok, hvala 
    zaboravila sam reći da ja mjerim oralno, prošli mjesec sam isto tako.
    jedina razlika - ovaj mjesec sam počela "seed cycling" što bi kao trebalo uravnotežiti hormone, a ne može nikako naštetiti (ak nisi alergična na te sjemenke), pa rekoh zašto ne probati 

Mallla
    02. Rujan 2020. 20:40

Mjerim pod rukom od uvijek (cca 1,5 god) s tim da sam eksperimentirala vaginalno, jedino nisam oralno jel često spavam otvorenih usta al to ću isprobat idući mj. Inače visina temp često ovisi i o toplomjeru inače standardnim digitalcem budu prije O 35.8 do 36.4 a iza O 36.5 do 36.7 kod mene... Ovo je brzi pa on daje više vrijednosti al svejedno ja ga kužim i njegov ritam prije O oko 36.6 do 36.7 iza O 36.9 do 37.1 najčešće... Obrazac postoji u jednom i drugom slučaju. Meni zapravo treba za potvrditi da je bila O, a to uspjevam.
    Što se tiče ravne crte na grafu, pretpostavljam da mjeriš običnim digitalnim ili živom a ne onim za BBT jer onaj za BBT ima dvije decimale pa kao uvijek ima brdašaca. Sve u svemu sve je ok i prihvatljivo dok možeš prepoznat svoje uzorke. E da i kao što vidiš često šaram s vremenom mjerenja jer se ne budim u isto vrijeme i imam toplomjer za BBT koji ne koristim 😂 sva sam neredna al samo iz razloga jer sam tako opuštenija. 

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    02. Rujan 2020. 22:38

Cure ja smeđarim od popodne 
    Bila sam na pregled odmah. Tu je gestacijska i plod ali nazalost oboje premali za 6tj 😔
    Kontrola za 7 dana. Rekao je da su jako male šanse da sve bude ok.

Ugl izgleda nazalost da cemo se jednom opet tipkat na ovoj temi a do tada zelim vam hrpu plusica ❤️
    Ps. Mallla preuzmi listu 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kaća
    02. Rujan 2020. 22:44

Sanjarka baš mi je žao što si morala čut te vijesti, ali čini mi se da još nije gotovo i iskreno se nadam da će se okrenuti na pozivu. U molitvama si mi ❤️❤️
    Malla i ti si u Splitu? Evo smilovala se na moj mail i dala mi termin. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

ana0310
    02. Rujan 2020. 23:14

Od vjestice ni traga ni glasa, a test negativan.

2021. M 💗

Maajaa12344
    03. Rujan 2020. 00:05

Mallla

Tina može bit 2 dana tj. Na tim rozim je gotovo svima 2 dana jer one su jako osjetljive! Ja bi rekla u roku 12h je O.
    Danchy vjerujem da ti je teško, šaljem ❤️ Uskoro ćeš ti držat svoju treću mrvu 😘
    Sanjarka88 graf mi je očajan. Počela sam se dizat ranije pa je zbrkan a spavam loše jer me mala digne oko 4h jer hoće piškit, jest, pit itd 😁 Stavit ću ga al stvarno nema veze s vezom.
    Maja što se tiče kratke lutealne faze to je definitivno disbalans hormona…. Meni je lutealna 13 dana al znala je bit i 9 po piku što je hvala Bogu bilo 1 do 2 puta.

Pokusavamo vec mjesecima malog bebaca napraviti, ali nikako ne ide od ruke. Krenula san tek ovaj mjesec s trakicama i bas se iznenadila kada su mi stvari tako rano dosle od pika. Prosli mjesec bila na kontroli, taman na nekoj ocekivanoj ovulaciji i rekao mi gin da je nema jos ni blizu...nakon tog pregleda kroz 10dana dobila. Znaci i tad je bila kratka lutealna faza. Ne znam sto misliti 😢

• malaga
    03. Rujan 2020. 00:18

Mallla

Mjerim pod rukom od uvijek (cca 1,5 god) s tim da sam eksperimentirala vaginalno, jedino nisam oralno jel često spavam otvorenih usta al to ću isprobat idući mj. Inače visina temp često ovisi i o toplomjeru inače standardnim digitalcem budu prije O 35.8 do 36.4 a iza O 36.5 do 36.7 kod mene… Ovo je brzi pa on daje više vrijednosti al svejedno ja ga kužim i njegov ritam prije O oko 36.6 do 36.7 iza O 36.9 do 37.1 najčešće… Obrazac postoji u jednom i drugom slučaju. Meni zapravo treba za potvrditi da je bila O, a to uspjevam.
    Što se tiče ravne crte na grafu, pretpostavljam da mjeriš običnim digitalnim ili živom a ne onim za BBT jer onaj za BBT ima dvije decimale pa kao uvijek ima brdašaca. Sve u svemu sve je ok i prihvatljivo dok možeš prepoznat svoje uzorke. E da i kao što vidiš često šaram s vremenom mjerenja jer se ne budim u isto vrijeme i imam toplomjer za BBT koji ne koristim 😂 sva sam neredna al samo iz razloga jer sam tako opuštenija.

Aha, koristim obicni digitalni, al ga ostavim jos i nakon sto pisti, i onda jos naraste za 0.1-0.2. Taj brzi je nekako poseban u odnosu na obicni digitalni?

Lucky🍀

Malaga zvuci zanimljivo, bas sam to isla googlati jer nisam cula jos za to, a di uzimas sjemenke, kakve moraju biti?

ja jos uzimam i kapsule ulja nocurka do ovulacije.

03. Rujan 2020. 08:13

Sanjarka88 🦋

Cure ja smeđarim od popodne
    Bila sam na pregled odmah. Tu je gestacijska i plod ali nazalost oboje premali za 6tj 😔
    Kontrola za 7 dana. Rekao je da su jako male šanse da sve bude ok.

Ugl izgleda nazalost da cemo se jednom opet tipkat na ovoj temi a do tada zelim vam hrpu plusica ❤️
    Ps. Malllapreuzmi listu 😘

A daj....mozda nije kraj svemu....mozda je implantacija bila kasnije...ja drzim 🤞 i 🙏 da ipak na kraju bude sve ok. Odmaraj sada..nemoj nista da radis i da se stresiras....javi nam se ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.