Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadi_
    11. Kolovoz 2020. 20:39

Sanjarka88 🦋

Lovci na sjene gdje ste?

https://ibb.co/zQfXmQc

I ja vidim, bez naprezanja. Cestitam

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Kiky 🥰
    11. Kolovoz 2020. 21:38

Bome ovdje se puno toga kuha, moglo bi bit dosta plusica 😉
    Sara cestitam na T, neka ti bude dosadna i skolska, uzivaj jer je to sigurno najdivniji osjecaj koje cemo i mi valjda dozivit....
    Sanjarka vidi se crtica, testiraj se sad svaki dan pa ces vidjet ako tamni. Meni nisu pogrijesili ti testovi iako znaju krivo pokazat. Meni su nazalost bile biokemijske..
    Ja sam se ova 3mj sto ne mislim na T malo opustila i napunila baterije za dalje. I znan da sam bila preopterecena svim i svacim, i lh trakicama ko luda i pila sve i svasta..Kod ginekologa uvijek sve u redu... uglavnom narucena sam 14.9 kod ginica pa cu vidjet sta ce mi reci. Ja nebi htjela krenut na potpomognutu iako mi je rekao da i to stoji u mogucnosti. Mozda jos koji mjesec probat prirodno kad mi dragi dodje.... Mislim da sve dolazi u svoje vrijeme i ne mozemo protiv toga.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Matkiša 😎
    11. Kolovoz 2020. 22:16

Leoni

Sara🌻

Leoni, hopsaj se svakako ako je folikul 22.
    Nek vojnici čekaju 😉

Hopsamo se 😉😁 ali se plasim da ne izostane O i ostane cista od preko 22mm
    Imam naznake za izostanak O (lh>fsh, Prolaktin povisen)

To ti je doktor rekao da je to naznaka?
    Ja imam istu situaciju a ni moja primarna ni mpo nikada to nisu spomenuli, a ovaj mpo je baš do u detalje sve nalaze pogledao

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    11. Kolovoz 2020. 22:21

Ajme Sara  pa još ja tebe htjela pitati kad si napisala za krvarenje jesi radila betu i jel ti netko to potvrdio da ništa od T, kad vidi ovo, sreća najveća 🎉🧡 Čestitam, gurajte sigurno i zdravo dalje!

Sanjarka  nikad se ne zna s tim testovima, ja sam iz istog Lota koristila skoro godinu dana, jer sam na početku njih naručila valjda sto komada 😂😂
    Do sada su mi samo 3 ciklusa pokazivali sjenu koja krene od 9 dpo i nestaje lagano do 12,13 dpo ali kad, sam radila betu bila je negativna.. 
    Želim ti da to bude To! 

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    11. Kolovoz 2020. 22:39

Leoni

Mattan

Leoni

Sara🌻

Leoni, hopsaj se svakako ako je folikul 22.
    Nek vojnici čekaju 😉

Hopsamo se 😉😁 ali se plasim da ne izostane O i ostane cista od preko 22mm
    Imam naznake za izostanak O (lh>fsh, Prolaktin povisen)

To ti je doktor rekao da je to naznaka?
    Ja imam istu situaciju a ni moja primarna ni mpo nikada to nisu spomenuli, a ovaj mpo je baš do u detalje sve nalaze pogledao

Ovo sa lh visi od fsh znam jos iz skole. Ovo sa prolaktinom je on rekao. Ali kao posto su moji jajnici cisti ja nemam pcos ali kod mene moze da smeta malo ovo malo ono i kad se skupi onda ne dodje do zaceca.

Aha,meni je rekao da je malo problem zbog višeg lh u odnosu na fsh tj obrnuto kod mene ali ovo za O nije spomenuo, definitivno ću ga ispitati u petak to 😊

6tt+2 imamo 💗

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2020. 22:48

InnaAH

Ja sam imala prije bas te testice i nikad mi nisu ni sjenu pokazali, tako da mislim da je moguce da je pozitivan

Ja sam ih testirala prosli ciklus i ovaj vrlo brzo nakon o da vidim jel me muljaju. I bio test kao snijeg bijel 
    Nadam se da ni sad ne lažu 🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2020. 22:50

3sreca

Izvinjavam se ako sam sam dosadna, ne morate nista komentarisati 🙈
    Ali eto, moram postaviti fotku.
    Uzbudjena sam kao da je hcg a ne lh test 🤦😂
    https://ibb.co/1dz8V3G

Pikcinaaaa 🤩 i znam zaj osjecaj kad uhvatis pik 😂

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2020. 22:54

Mattan

Ajme Sarapa još ja tebe htjela pitati kad si napisala za krvarenje jesi radila betu i jel ti netko to potvrdio da ništa od T, kad vidi ovo, sreća najveća 🎉🧡 Čestitam, gurajte sigurno i zdravo dalje!

Sanjarkanikad se ne zna s tim testovima, ja sam iz istog Lota koristila skoro godinu dana, jer sam na početku njih naručila valjda sto komada 😂😂
    Do sada su mi samo 3 ciklusa pokazivali sjenu koja krene od 9 dpo i nestaje lagano do 12,13 dpo ali kad, sam radila betu bila je negativna..
    Želim ti da to bude To!

Znaci nije uopce tamnila ta sjena? Bila bi ista pa nestala kroz par dana?
    Oprezna sam jako i nisam jos ushićena jer znam da je rano i da je mozda i lazan test, ili biokemsijska. 
    Vidit cemo sve kroz 2-3dana

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2020. 22:59

Ja sam pisnila jednu jos veceras cisto da vidim jel sjena tu jos. 
    I je. Mozda mrvu svijetlija od ove popodnevne (doduse prva je sad vec skroz suha a ova donja napravljena 10min prije slike )ali deblja je od nje 🤷‍♀️
    Vidit cemo. Budem svako jutro jednu pa cu pratit dal sta tamni 

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2020. 23:00

https://ibb.co/nf4RH5v

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.