Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadi_
    11. Kolovoz 2020. 19:43

Sanjarka88 🦋

Nadi_

Zene, meni jutros temp opet 36.8 😁 sta da mislim?

Hmmm. Zvuci dobro
    Ajde test 🤞🤞🤞🤞🤞

Nemam doma niti jedan, sacekala bih jos sutra, eventualno prekosutra kad M treba doci. I preko dana mi je temp 37, 37.2 vec par dana, a nisam prehladjena niti osjecam neke druge tegobe. Nadam se da nije neka upala. Inace preko dana mi je temp do 36.5 max.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Sara 🌸
    11. Kolovoz 2020. 19:55

Leoni

Nadi_

Sanjarka88 🦋

Nadi_

Hmmm. Zvuci dobro
    Ajde test 🤞🤞🤞🤞🤞

Nemam doma niti jedan, sacekala bih jos sutra, eventualno prekosutra kad M treba doci. I preko dana mi je temp 37, 37.2 vec par dana, a nisam prehladjena niti osjecam neke druge tegobe. Nadam se da nije neka upala. Inace preko dana mi je temp do 36.5 max.

Preko dana se ne meri temp. Meni je stizala do 37,4 potpuno sam zdrava bila. Temp raste u zavisnosti koliko si aktivna takodje. Zato se meri prva jutarnja jer je telo najmirinije

Donekle si u pravu, al.ne skroz. Npr. prosli.mjesec sam.par.puta kroz drugi dio faze imala povisenu temp bazalnu. Ali tjelesna,.ispod pazuha mi je bila normalna. Od 36.0-36.5. Dok je ovaj ciklus, tjelesna bila par dana za redom visa od 37. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

3sreca
    11. Kolovoz 2020. 20:03

Sanjarka88 🦋

Lovci na sjene gdje ste?

https://ibb.co/zQfXmQc

Sanjarka, vidi se na prvu 👍
    Daj Boze da tamni kroz svaki naredni dan i da je to to 🤞🤞🤞🤞🤞🤞❤️

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

3sreca
    11. Kolovoz 2020. 20:05

Izvinjavam se ako sam sam dosadna, ne morate nista komentarisati 🙈
    Ali eto, moram postaviti fotku.
    Uzbudjena sam kao da je hcg a ne lh test 🤦😂
    https://ibb.co/1dz8V3G

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Sara 🌸
    11. Kolovoz 2020. 20:07

3sreca

Samo ti betoniraj to 😂 to nije pik, neg pikčina 🤭

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

3sreca
    11. Kolovoz 2020. 20:14

Sara🌻

3sreca

Samo ti betoniraj to 😂 to nije pik, neg pikčina 🤭

😂😂😂😂
    E bas si me nasmijala

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Nadi_
    11. Kolovoz 2020. 20:24

Leoni

Nadi_

Sanjarka88 🦋

Nadi_

Hmmm. Zvuci dobro
    Ajde test 🤞🤞🤞🤞🤞

Preko dana se ne meri temp. Meni je stizala do 37,4 potpuno sam zdrava bila. Temp raste u zavisnosti koliko si aktivna takodje. Zato se meri prva jutarnja jer je telo najmirinije

Naravno da znam da bazalna temp nije isto sto i tjelesna. Kad sam napisala da mi je ponovno porasla na 36.8 mislila sam na bazalnu koju mjerim ujutro prije svakog kretanja. 

Preko dana sam mjerila tek onako iz znatizelje i zapazila sam da mi je vise nego inace, nisam imala nikakvih posebnih aktivnosti tih dana.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Nadi_
    11. Kolovoz 2020. 20:28

Sara🌻

Leoni

Nadi_

Sanjarka88 🦋

Nadi_

Hmmm. Zvuci dobro
    Ajde test 🤞🤞🤞🤞🤞

Donekle si u pravu, al.ne skroz. Npr. prosli.mjesec sam.par.puta kroz drugi dio faze imala povisenu temp bazalnu. Ali tjelesna,.ispod pazuha mi je bila normalna. Od 36.0-36.5. Dok je ovaj ciklus, tjelesna bila par dana za redom visa od 37.

Sara i ja iz neke znatizelje cesto mjerim i temp tokom dana. Prosli ciklus sam dan pred M isla u labaratorij i na prijemu su mi mjerili temp, bila je 36,2 iako je vani bilo jako toplo, a ja sam pjesacila do laba. Nadam se da je ovo neki dobar znak. Test cu uzeti sutra na 14 DPO.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

3sreca
    11. Kolovoz 2020. 20:32

Nadi, drzim fige za veliki ➕
    Sretno. 

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Nadi_
    11. Kolovoz 2020. 20:36

3sreca

Nadi, drzim fige za veliki ➕
    Sretno.

Hvala 🙂

Saro, cestitam na velikom debelom plusu ❤

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.