Zene, meni jutros temp opet 36.8 😁 sta da mislim?
Hmmm. Zvuci dobro
Ajde test 🤞🤞🤞🤞🤞
Nemam doma niti jedan, sacekala bih jos sutra, eventualno prekosutra kad M treba doci. I preko dana mi je temp 37, 37.2 vec par dana, a nisam prehladjena niti osjecam neke druge tegobe. Nadam se da nije neka upala. Inace preko dana mi je temp do 36.5 max.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Hmmm. Zvuci dobro
Ajde test 🤞🤞🤞🤞🤞
Nemam doma niti jedan, sacekala bih jos sutra, eventualno prekosutra kad M treba doci. I preko dana mi je temp 37, 37.2 vec par dana, a nisam prehladjena niti osjecam neke druge tegobe. Nadam se da nije neka upala. Inace preko dana mi je temp do 36.5 max.
Preko dana se ne meri temp. Meni je stizala do 37,4 potpuno sam zdrava bila. Temp raste u zavisnosti koliko si aktivna takodje. Zato se meri prva jutarnja jer je telo najmirinije
Donekle si u pravu, al.ne skroz. Npr. prosli.mjesec sam.par.puta kroz drugi dio faze imala povisenu temp bazalnu. Ali tjelesna,.ispod pazuha mi je bila normalna. Od 36.0-36.5. Dok je ovaj ciklus, tjelesna bila par dana za redom visa od 37.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Lovci na sjene gdje ste?
https://ibb.co/zQfXmQc
Sanjarka, vidi se na prvu 👍
Daj Boze da tamni kroz svaki naredni dan i da je to to 🤞🤞🤞🤞🤞🤞❤️
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Izvinjavam se ako sam sam dosadna, ne morate nista komentarisati 🙈
Ali eto, moram postaviti fotku.
Uzbudjena sam kao da je hcg a ne lh test 🤦😂
https://ibb.co/1dz8V3G
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Samo ti betoniraj to 😂 to nije pik, neg pikčina 🤭
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Samo ti betoniraj to 😂 to nije pik, neg pikčina 🤭
😂😂😂😂
E bas si me nasmijala
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Hmmm. Zvuci dobro
Ajde test 🤞🤞🤞🤞🤞
Preko dana se ne meri temp. Meni je stizala do 37,4 potpuno sam zdrava bila. Temp raste u zavisnosti koliko si aktivna takodje. Zato se meri prva jutarnja jer je telo najmirinije
Naravno da znam da bazalna temp nije isto sto i tjelesna. Kad sam napisala da mi je ponovno porasla na 36.8 mislila sam na bazalnu koju mjerim ujutro prije svakog kretanja.
Preko dana sam mjerila tek onako iz znatizelje i zapazila sam da mi je vise nego inace, nisam imala nikakvih posebnih aktivnosti tih dana.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Hmmm. Zvuci dobro
Ajde test 🤞🤞🤞🤞🤞
Donekle si u pravu, al.ne skroz. Npr. prosli.mjesec sam.par.puta kroz drugi dio faze imala povisenu temp bazalnu. Ali tjelesna,.ispod pazuha mi je bila normalna. Od 36.0-36.5. Dok je ovaj ciklus, tjelesna bila par dana za redom visa od 37.
Sara i ja iz neke znatizelje cesto mjerim i temp tokom dana. Prosli ciklus sam dan pred M isla u labaratorij i na prijemu su mi mjerili temp, bila je 36,2 iako je vani bilo jako toplo, a ja sam pjesacila do laba. Nadam se da je ovo neki dobar znak. Test cu uzeti sutra na 14 DPO.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Nadi, drzim fige za veliki ➕
Sretno.
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Nadi, drzim fige za veliki ➕
Sretno.
Hvala 🙂
Saro, cestitam na velikom debelom plusu ❤