https://ibb.co/MgpxGqR
Tu je jutarnja, nisam mogla cekat da se posusi pa da ih slikam sve skupa
Brze se pojavila nego ove jucer
Ma vide se iz aviona 🤗
Ajde danas da uzmes neki "bolji" pa da si stavis + pored imena na odbrojavanju 😁
Pa evo bi mozda, zato i pitam koji bi. Da ne bude neki manje osjetljivosti pa bacim novce bzvz i uz to se izbediram 🤦♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/MgpxGqR
Tu je jutarnja, nisam mogla cekat da se posusi pa da ih slikam sve skupa
Brze se pojavila nego ove jucer
Ma vide se iz aviona 🤗
Ajde danas da uzmes neki "bolji" pa da si stavis + pored imena na odbrojavanju 😁
Pa evo bi mozda, zato i pitam koji bi. Da ne bude neki manje osjetljivosti pa bacim novce bzvz i uz to se izbediram 🤦♀️
Meni je clearblue pokazao 2 dana prije ocekivane. Sad sam malo googlala, pise za CB da pokazuje i 6 dana prije ocekivane. Bitno je samo da je test 10 do 25 mlU/mL.
To je super osjetljivi test. A da pitas u ljekarni?
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Sara uživaj 😍😍😍(trudna si nema tu šta se pricat) Sad ces na g.o u HR more i sunce cuda cine. 😘
Sanjarka ma to je toooo😍😍😍. Sad polako.(koliko mozes hehehhe) Mislim da ce se za listu odbrojavanja(ko ce je vodit) javit svi😍😍😍😅😅😅
Sanjarka nadam se da je to to, i da ce CB potvrdit plusic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Hvala Lucky 🤗
Sanjarka nadam se da je to to, i da ce CB potvrdit plusic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sad ocekujem tvoj ➕u narednom ciklusu i nema da nema😘🥰
Sara uživaj 😍😍😍(trudna si nema tu šta se pricat)Sad ces na g.o u HR more i sunce cuda cine. 😘
Sanjarka ma to je toooo😍😍😍. Sad polako.(koliko mozes hehehhe) Mislim da ce se za listu odbrojavanja(ko ce je vodit) javit svi😍😍😍😅😅😅
Hvala Bajo, iz tvojih usta u Božje uši 🙏
Ajme ti si vec 9tj ❤️ koji si ti ono dpo imala Plus?
Ima li mucnina
Ajme polako tesko. Maloga jos teglim, bas je bebast. Moram rec uskoro da sam trudna jedino ce to prihvatit kao razlog da ga ne nosim 🙄 a on ce to svima razglasit 😩
Sara uživaj 😍😍😍(trudna si nema tu šta se pricat)Sad ces na g.o u HR more i sunce cuda cine. 😘
Ima li mucnina
Ajme polako tesko. Maloga jos teglim, bas je bebast. Moram rec uskoro da sam trudna jedino ce to prihvatit kao razlog da ga ne nosim 🙄 a on ce to svima razglasit 😩
Ima li mucnina
6 dana pri M (ne mogu odredit koji je tocno dpo -nisam O pratila s trakicama) eh i ja sam ostala t s drugim kad mi je mali.imao 13 mjeseci al polako (kad on miruje i ti mirujes kad on spava spavas i ti , ne pravis komplicirana jela hehjejjjeje.
A to da ce ti djete rec da si t mi starijem rekli da ne govori pa rekao strini a ona didu i tako dalje , a ja rekla šefici na poslu radi komplikacija a ona svima 🤦♀️ a s druge strane dobijas dite a to je blagpslov❤pa se ne zamaraj s time
Jutrooo! Vidi se Sanjarka88 sjena al ja ću bit party breaker.... Nema čestitavanja do kašnjenja i jasnog plusa.... Ovo samo progovara loše iskustvo iz mene.
Po meni zabavljaj se s kinezima ovih dana dok ne dođeš do 12dpo onda napravi CB i bit ćeš mirna.... Možeš digitalni možeš koji god...mislim da će tada većina pokazat.
Od osjetljivijih u HR su gravidnost ultra, cyclotest, pregny test i čini mi se onaj plosnati CB.
Svakako bi ti savjetovala da se ne izluđuješ nego piškaj kineze i prst u uho.... Ja sam sklona vjerovat da je to to... Samo sam oprezna! E da mogla si jednu LH pišnit? Hoćeš nama ovisnicima za dušu!
I da pošto si testirala s testovima prije i bili su bijeli duboko vjerujem da si T
url=https://lilypie.com]
Ima li mucnina
Ajme polako tesko. Maloga jos teglim, bas je bebast. Moram rec uskoro da sam trudna jedino ce to prihvatit kao razlog da ga ne nosim 🙄 a on ce to svima razglasit 😩Sara uživaj 😍😍😍(trudna si nema tu šta se pricat)Sad ces na g.o u HR more i sunce cuda cine. 😘
Ima li mucnina
6 dana pri M (ne mogu odredit koji je tocno dpo -nisam O pratila s trakicama) eh i ja sam ostala t s drugim kad mi je mali.imao 13 mjeseci al polako (kad on miruje i ti mirujes kad on spava spavas i ti , ne pravis komplicirana jela hehjejjjeje.
A to da ce ti djete rec da si t mi starijem rekli da ne govori pa rekao strini a ona didu i tako dalje , a ja rekla šefici na poslu radi komplikacija a ona svima 🤦♀️ a s druge strane dobijas dite a to je blagpslov❤pa se ne zamaraj s time
I ja sam 6 dana prije m
Ma u pravu si. Volila bi samo do prvog pregleda zadrzat za sebe al tesko. Nema veze, bit ce sve kako treba biti ❤️
Jutrooo! Vidi se Sanjarka88 sjena al ja ću bit party breaker…. Nema čestitavanja do kašnjenja i jasnog plusa…. Ovo samo progovara loše iskustvo iz mene.
Po meni zabavljaj se s kinezima ovih dana dok ne dođeš do 12dpo onda napravi CB i bit ćeš mirna…. Možeš digitalni možeš koji god…mislim da će tada većina pokazat.
Od osjetljivijih u HR su gravidnost ultra, cyclotest, pregny test i čini mi se onaj plosnati CB.
Svakako bi ti savjetovala da se ne izluđuješ nego piškaj kineze i prst u uho…. Ja sam sklona vjerovat da je to to… Samo sam oprezna! E da mogla si jednu LH pišnit? Hoćeš nama ovisnicima za dušu!
I da pošto si testirala s testovima prije i bili su bijeli duboko vjerujem da si T
Sve u redu, treba mi neko oprezan kao sto sam i ja
Sve znam. Kroz koji dan cu sve znat
Daj mi samo reci ako znas da li ijedan od tih testova mogu uzeti u dm, mulleru ili Bipi?
Naravno da pišnem lh 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji