Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmarie
    19. Lipanj 2020. 17:35

sandricak

https://ibb.co/hytG9gV

Dobro dosla!! Pa meni se cini da bi za dva dana to trebalo biti to. Da ce potamniti,napravi jos jedan sutra i prekosutra pa vidi kako ce biti dalje. 😊

Sandricak1
    19. Lipanj 2020. 17:40

Hvala puno na dobrodoslici  Imam puno pitanja vezano za trakice.  Jel kad potamni,treba li odmah tad da se bacamo u akciju,ili za nekih 24 do 48h. Npr na ovim mojim pise da bi najidealnije bilo od 24 do 48h  . Sta vi mislite ?

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Fancy
    19. Lipanj 2020. 17:52

@Clio35 U prvoj T koja je najduze i trajala simptome sam pocela osjecati 2 dana prije ocekivane M, to je bio drugi mj pokusavanja i apsolutno nisam ocekivala puno jer ni prvi mj nije bilo nista od plusa. Medjutim, 2 dana prije ocekivane navecer sam osjetila blagu mucninu na prazan stomak sto mi se ucinilo cudnim i buduci da sam bila vani odmah sam svratila do dezurne apoteke, kupila test, i sa popodnevnim urinom sam imala sjenu. Sve vrijeme sam imala bolne grudi. Potom je M zakasnila, vec sam i betu radila i bila je ok a od simptoma sam imala povremene vrtoglavice, neku prehladu odmah na dan kad je zakasnila M i nadutost. Al ne onu ruznu nadutost gdje osjecas pritisak u abdomenu vec jednostavno stomak mi je bio napuhan i nije mi nista smetalo.

Pred sami spontani imala sam neki napade grceva u stomaku tokom noci i prolive, sutradan sam imala 5×jace vrtoglavice i osjecala sam se jako lose, malaksalo, da bih naredni dan prokrvarila. 

Vec iduci mjesec sam opet imala sjenu na testu, test radjen oko 3 dana prije ocekivane M zato sto sam opet pocela imati vrtoglavice, imala sam bolne grudi i od 22 DC osjecala sam dosta jake bolove nalik menstrualnim koji su jacali s primicanjem M, medjutim M je dosla s 3 dana zakasnjenja. Betu nisam vadila.

I sljedeci put kad je bila sjena na testu oko 22 DC sam osjetila kao mens grceve, simptoma osim ekstremno osjetljivih grudi, mens grceva i nadutosti nisam imala. Vrtoglavica takodjer nije bilo. Nazalost sjena nije tamnila a beta je na dan kasnjenja bila 20 😥 ukljucen mi je progesteron nakon par dana kasnjenja M al beta je spala ipak. 

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    19. Lipanj 2020. 17:56

Meni su danas stigli brisevi koje sam radila u pon, dr mi je radila briseve na klamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu. Svi su ok sto je super.

Medjutim, dalja preporuka i uputa dr je da uradim nalaz na trombofiliju. Medjutim sacekat cu prvo da vidim ishod ovog ciklusa.

Sad sam u onoj fazi kad me hvata strah da mi nece uspjeti pronaci apsolutno nista i da nemam sta ni lijeciti ustvari. Napola sam luda jer me hvata panika i osjecaj da necu uspjeti zadrzati nijednu trudnocu 😔

Not that fensi, ekšli..

Sandricak1
    19. Lipanj 2020. 17:59

Lucky🍀

sandricak

Hvala puno na dobrodosliciImam puno pitanja vezano za trakice. Jel kad potamni,treba li odmah tad da se bacamo u akciju,ili za nekih 24 do 48h. Npr na ovim mojim pise da bi najidealnije bilo od 24 do 48h . Sta vi mislite ?

Mi se sve bacamo u akciju cim ugledamo pik pa onda jos iduca 3 dana 🙈 bolje da vojska ceka jajasce, nego obrnuto

😂😂😂😂 pravo kazes,ali evo muz i ja se bas čuvamo za tu ovulaciju, pa daj Boze da nam uspe. 😁

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Sandricak1
    19. Lipanj 2020. 18:04

Znam da sam dosadna,ali jesu li nekoj od vas pomogle ove trakice ? 

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

silver
    19. Lipanj 2020. 18:30

Sara🌻 (Mrljica)

Silver, stručnjakinjo za grafove, reci mi jel ovo previše šeta?
    https://ibb.co/cbYTymb

inače svaki dan mjerim u 06:50, danas eto u 5:50 jer san prelose spavala, i čini mi se da utječe na temp.

Sve je to normalno, izgleda ok!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• KriSta87
    19. Lipanj 2020. 18:34

Curke, kako da stavim slikicu na link? Imam pitanje.

Pokusavamo od 09/2019
    Missed ab 11tj 02/2020
    Humana Sv. Duh dr. Turudić od 04.01.2021.
    1. IUI 31.03.2021. bezuspješan
    2. IUI 05/2021 bezuspješan
    1. IVF 03/2022 ucinjen transfer 1js, beta 0
    2. IVF 06/2022 FET 1js, beta 0
    3. IVF 11/2022 ucinjen transfer 2js, beta na 12. dan 36, zatim biokemijska
    4. IVF FET 2js 14.02.2023.

Sara 🌸
    19. Lipanj 2020. 18:35

sandricak

Znam da sam dosadna,ali jesu li nekoj od vas pomogle ove trakice ?

Pozz, dobrodošla! Gle, trakice nisu  ćiribu ćiriba pomagala, al sa njima puno lakse pronađeš O i patner ti ne puca u prazno 🙈😉. Mislim, možes se ti vodit onom, svako dva dana imat odnose, pa sta bude, al oko O je malo bolje pojačat odnose. 
    Silver hvala! 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    19. Lipanj 2020. 18:36

Cure ja sam ovaj mjesec napravila stanku od vrkute, pila sam dva mjeseca pa sam cula da treba praviti stanku. Znate li koliko dugo? Mjesec stanka pa nastaviti ili? Meni je pomogla dosta u ova dva mjeseca, nadam se da stanka nece opet nesto zbrckati 🙄

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.