Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Kolovoz 2020. 12:20

chiAn

https://ibb.co/4YnfPqz
    https://ibb.co/LnW7v0k

10dpo….vidite li ju!? 🙏🏻🙏🏻

Da vidm 🤞🤞🤞😓🙏🙏🙏

02. Kolovoz 2020. 12:21

bajo

chiAn

https://ibb.co/4YnfPqz
    https://ibb.co/LnW7v0k

10dpo….vidite li ju!? 🙏🏻🙏🏻

Da vidm 🤞🤞🤞😓🙏🙏🙏

Zanemari smajl u sredini😂

02. Kolovoz 2020. 12:22

Mallla drzim 🤞🤞🤞 da graf ti pokazuje t 🙏🙏🙏

3sreca
    02. Kolovoz 2020. 14:42

Chian, vidim ❤️
    Daj Boze da je to to. 🤞🤞🤞🤞
    Kada ces ponoviti test?

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

curly29
    02. Kolovoz 2020. 15:25

Leoni

malala

Leoni, i meni često bude tako. Zbog sitnice se slomim, a iza te sitnice je brdo svega još.
    Ali ovo nemogućnost trudnoće me pogađa najviše od svega jer sam uvijek osjećala ovulacije, uredan ciklus imam, bez poroka, prvi puta lako zatrudnila,….. Mislila sam da će i svaki sljedeći tako. Sad kad test ne pokaže ništa osjećam to kao najveći neuspjeh u životu. 😥 Za koji sam ja kriva. 😓

Isti osecaj, osecam se potpuno sama u ovome iako imam potpunu podrsku od svih najblizih. Ja sam do sada u zivotu sve dobila kako treba i na vreme. Sve mi je islo kao podmazano. Kada sam se zaposlila u struci jos uvek nisam dala diplomski bila, prvo vec nasla poso pa onda polagala, tada sam rekla majci : "do sada mi je sve islo idealno i bez problema, imam osecaj da ce sudbina da me udari od zemlju kada hocu dete…" To je bilo pre 1,5 kada sam joj rekla.
    Kao da sam osetila da ce biti ovako…

Leoni svi se mi osjecamo pomalo tako, ali sto kaze moja majka uvijek ima gore od goreg.. mi nezvanicno dvije godine pokusavamo, zamisli u kakvoj depri bi ja i jos nas ovdje trebalo biti (vjerovatno i budemo nekad) ako pokusavate od drugog mjeseca kao sto pise u potpisu, a sad je osmi, nemoj da posustajes meni to uopste nije strasno, dva zdrava covjeka do godinu dana uopste ne treba da se brinu, po meni.. ali razumijem te i ja, svi smo mi tu iz istog razloga i svakoj naidje slabost. Glavu gore, bice to brzo ♥️ Probaj da ne razmisljas toliko da je pritisak, tek je proslo 6mj, msm znam zene zatrudne iz prve i to nas strasno nervira ali Boze moj, zivot.. 😀

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Sara 🌸
    02. Kolovoz 2020. 15:26

Leoni, ja donekle razumin, al nemoj se ljutit, ti pokusavas "tek" 6 miseci. Zdravim parovima treba neka i godina dana da se sve poklopi. 
    Ovdje na forumu ima žena koje gooodinama čekaju, trude se, kljukaju se kojekakvim stvarima samo da uopce postoji mogucnost zaceca, a trudnoca je jos upitna onda. Ne umanjujem vas zelju za djetetom sa ovom riječi "tek", ali daj si vremena. Pronađi nešto drugo za zanimaciju, pa ispalit ćeš ženo. 
    Na sve ishode u životu čovik mora bit spreman.
    Žene, nitko nije kriv,a posebice mi ako sad ne možemo ostat trudne ili ako nažalost nikad ne budemo mogle ostat trudne. Previse mi tereta stavljamo na sebe i kad ne treba. 
    Ne virujem u floskule da "nije suđeno", jer tko mi je to presudija i odakle mu pravo da odlučuje umjesto mene.
     Naša tijela nisu savršena, i jebi ga, zablokiraju. Ali nismo manje žene zbog toga. Bar ja tako mislim. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

curly29
    02. Kolovoz 2020. 15:33

Sara🌻

Leoni, ja donekle razumin, al nemoj se ljutit, ti pokusavas "tek" 6 miseci. Zdravim parovima treba neka i godina dana da se sve poklopi.
    Ovdje na forumu ima žena koje gooodinama čekaju, trude se, kljukaju se kojekakvim stvarima samo da uopce postoji mogucnost zaceca, a trudnoca je jos upitna onda. Ne umanjujem vas zelju za djetetom sa ovom riječi "tek", ali daj si vremena. Pronađi nešto drugo za zanimaciju, pa ispalit ćeš ženo.
    Na sve ishode u životu čovik mora bit spreman.
    Žene, nitko nije kriv,a posebice mi ako sad ne možemo ostat trudne ili ako nažalost nikad ne budemo mogle ostat trudne. Previse mi tereta stavljamo na sebe i kad ne treba.
    Ne virujem u floskule da "nije suđeno", jer tko mi je to presudija i odakle mu pravo da odlučuje umjesto mene.
    Naša tijela nisu savršena, i jebi ga, zablokiraju. Ali nismo manje žene zbog toga. Bar ja tako mislim.

Ahahahha Sara u isti momenat smo napisale skoro istu stvar 😂 Slazem se sa svim, jos plus bar danas ima rjesenje za dosta toga, beba ce biti.

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Sara 🌸
    02. Kolovoz 2020. 15:44

Lucky🍀

Slazem se sa Sarom, da je frustrirajuce sto druge ostanu trudne samo tako je, da nam nce bas kad bi mi htjele i to te izbaci nekad iz takta, ali nema smisla da nam potone citav svijet zato sto se u par pokusaja nije primilo… Ok, imas nekad trenutaka kad se valjda sve poklopi i jednostavno se moras isplakat, i to je ok, svima nam dode, ali onda dignes glavu i ides dalje, pogotovo mi koje pokusavam tek par mjeseci nebi trebale toliko dramiti jer ima onih koje pokusavaju godinama i hrabro se drze i bidre sve oko sebe. Znam, lako je reci nemoj toliko o tome razmisljati, kad nam je to svima velika zelja, evo prva sam takva, ali stvarno treba se druziti, treba popit, pojest, ici na izlet…. Bilo sto, samo ne 24/7 razmiljat o trudnoci jer nam to samo stvara pritisak i necemo si s tim pomoc. Zato zenice uzivajmo u zivotu koji ce nam inace samo proc u analiziranju nasih stapica na koje piskimo, dok sve ostale divne stvari zanemarujemo i zaboravljamo, treba nam pozitive, onda ce doci i nase bebice 🤗🍀

Amen. 

Ja samo želim reć, u redu je i ako ne dođe. Nismo  manje vridne ni mi ni naši muževi. Nikad necu zaboravit kad su moji svekar i svekrva jednom rekli " vi niste obitelj dok ne dođu djeca". Samo san ga pogledala i zavarila. Reko, kakvo je to pravilo, di to piše? Ja sam sa svojin mužem najsritnija i dijete koje možda dođe danas/sutra je šlag na torti, a ne obvezni dio te torte. Ako razumijete šta želin reć.
     Moj muž kaže da kad je tražija curu, nije tražija kravu za rasplod nego ženu sa.kojom će uzivat u životu. Mi smo si obitelj u svakom smislu riječi. A društvo nek misli šta hoće. 😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Tonia♥️
    02. Kolovoz 2020. 16:36

Pozdrav cure... Ja kao padobranac uletila malo samo da vas pozdravim, ako me se koja sjeća... Vidim ima i starih i novih curka, lijepo grupa raste i ide dalje... nadam se da će vas sa vremenom biti sve manje i da ste mi i dalje pozitivne, u lovu na sjene i plusiće :) Odbojavanje vidim i dalje je tu :) a nadam se da je i naša začetnica istog, isto dobro... puno pusa vam šaljem 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Sanjarka88
    02. Kolovoz 2020. 16:49

Ja mislim da sve imamo pravo rastuzit se zbog neuspjeha, pa bio to prvi pokusaj ili 21. 
    Nije svacija tuga ista, niti se svatko sa tugom nosi na isti nacin
    Ta uvijek moze gore je ziva istina, al ne vidi covjek to dok gore i ne dozivi, to je prirodno i normalno, tako funkcioniramo. 
    Tako da Leoni odtuguj svoje al onda glavu gore i ides u nove pobjede. Ako vidis da te ovo puno opterećuje pokusaj usmjerit svoje misli i energiju na nesto drugo, a ovo samo opusteno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.