Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Kolovoz 2020. 17:16

Leoni dopusti sebi tugu i probaj mislit pozitivno. Svaki ciklus je svega 25% šanse za T. Normalnim se smatra godina pokušavanja a nakon godinu pretrage pa onda dalje.... Ja sam si dala foru od 2 godine npr. Netko radi preteage nakon 6mj sve je to u redu al ako bilo koga previše optetećuje treba znati stisnuti kočnicu.
    Samo ti hrabro dalje ništa u životu se ne događa odmah i sad. E a ovulaciju se može izazvati tako da ako utvrdiš da je nema liječnici će naći načina da je ima.... Samo hrabro! 

url=https://lilypie.com]

curly29
    02. Kolovoz 2020. 17:33

Leoni

Istina je to. Jesam, lakše mi je malo. 😊 Bice sve u svoje vreme.
    Sada cu se fokusirati na tah hsg i vadjenje hormona. Htela sam da merim temp i da koristim trakice, da vidim da li uopste imam O ali sam razmislila, sta ako nemam, onda to ne mogu da promenim… Ovako cemo ovaj mesec opusteno, ako ne bude idem na Kremer Test pa cemo onda videti sta dalje 😉

Glupa je recenica ja je mrzim, ali stvarno probaj da se opustis, zivot je lijep,vi ste mladi.. ne trosi puno psihe na pitanja, svi mi padamo i zamislimo se u glavi i kad ne izgovaramo na glas, ali stvarno se moramo opustiti, sve ce to biti ok. Ja sam zadnji pregled imala prije godinu dana skoro i doktorica mi je na kraju rekla ne placi, sve je ok i djece ces imati! Ja sam se tako uhvatila za to, samo se onda meni desio u zivotu veliki preokret i sad kad sam i to prihvatila nekako sve mi to ok. Preselila sam se u u medjuvremenu u drugu drzavu i naravno da cu naci doktora i nastaviti da vidimo u cemu je problem ako se ne desi uskoro, ali sto kaze Malla dala sam sebi vremena. Daj i ti sebi 🥰

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Matkiša 😎
    02. Kolovoz 2020. 17:53

Meni su gori bili ti prvi mjeseci neuspjeha, tada sam mislila IZ PRVE ćemo. Sad nakon toliko vremena pogledam test,ima sjena, nema.. Bit će možda sutra.. negativan, ok. Bacim ga u smeće i adio Mare, zapalim jednu i idemo dalje 💪
    Nismo svi isti, eto mene više živcirala obaveza koju imam oko postupka i kako ću uz posao nego sam postupak, realno otkaz sam dobila zbog svega. Hvala im, imam sad više vremena😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    02. Kolovoz 2020. 18:41

Lucky🍀

Ja i danas menga bolove osjecam, taman sam do podne pomislila kako je prestalo, ali prevarila sam se, kazem dragom iz zezancije da ocito moramo odstopavat 😈🤭 mozda se zastopalo 😂😂 salu na stranu, nemam pojma sta da mislim, nije se u 5 dana endometrij mogao toliko zadebljat da krene M 🤔🤔

Aj napravi trakicu. Al svakako odštopaj ako ima stagod 😂😂😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    02. Kolovoz 2020. 19:25

Lucky🍀

Sara🌻

Lucky🍀

Ja i danas menga bolove osjecam, taman sam do podne pomislila kako je prestalo, ali prevarila sam se, kazem dragom iz zezancije da ocito moramo odstopavat 😈🤭 mozda se zastopalo 😂😂 salu na stranu, nemam pojma sta da mislim, nije se u 5 dana endometrij mogao toliko zadebljat da krene M 🤔🤔

Aj napravi trakicu. Al svakako odštopaj ako ima stagod 😂😂😂

😂😂 Past ce neko odstopavanje kasnije 100% za svaki slucaj 😂 a trakicu sam jednu jucer isla napravit da vidim sta ima novog, sve u svemu nema nista 😂https://ibb.co/nPyGYCr

🥴

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Mallla
    02. Kolovoz 2020. 20:03

Mattan28

Meni su gori bili ti prvi mjeseci neuspjeha, tada sam mislila IZ PRVE ćemo. Sad nakon toliko vremena pogledam test,ima sjena, nema.. Bit će možda sutra.. negativan, ok. Bacim ga u smeće i adio Mare, zapalim jednu i idemo dalje 💪
    Nismo svi isti, eto mene više živcirala obaveza koju imam oko postupka i kako ću uz posao nego sam postupak, realno otkaz sam dobila zbog svega. Hvala im, imam sad više vremena😁

E to mene muči. Ja bi u postupak, nema problema ali kako sve skombinirat s poslom ja to stvarno ne znam. To mene muči u glavi trenutno! 

url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    02. Kolovoz 2020. 20:22

Mallla

Mattan28

E to mene muči. Ja bi u postupak, nema problema ali kako sve skombinirat s poslom ja to stvarno ne znam. To mene muči u glavi trenutno!

Totalno te razumijem, da bar dođeš na red kada treba a ne ja dođem u pola 8 na folikulometriju prime me u 3 🤬🤬
    Pa to je jedan radni dan! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sanjarka88
    02. Kolovoz 2020. 22:45

chiAn

https://ibb.co/0BZcvgj

Evo osušen 🤔

Lipo se vidi 😍 
    Ajde ponovi sutra da mozemo plusic pisat 🤞🤞🤞🤞❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

silver
    03. Kolovoz 2020. 04:42

Lucky držim fige da dolazi M, nekako ta O sada tako kasno baš ne miriši na dobra jaja  ja se nadam da ćeš dobiti M i da možeš sa doktorom vidjeti izazvati O u nekom normalnom vremenu.
    Leoni i svi drugi zaposleni za česte odlaske doktoru, poptuno razumijem, idem na folikulometrije zadnja 2mj, obavila sam sve nalaze tamo negdje od 4mj i imam takvu sreću da je moj doktor odma preko puta mog posla, tako da mi ne oduzima vrijeme uopće, inače ne znam kako bi stvarno...
    Ja sam danas 12dpo, čekam mengu jer ne događa se baš ništa, zanimljivo nemam niti PMS simptome, testovi su još uvijek čudni zbog triggera, ne bole me ni cice ni ništa, ali bila sam gladna jučer jako i malo nervozna pa pretpostavljam da je to naznaka da stiže M....
    Graf se još drži gore: https://ibb.co/7GX0VWJ
    ali to je normalno za 12dpo kod mene.
    Sljedeći termin kod doktora imam 17.8. kada bi trebala biti O! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2020. 06:00

silver

Luckydržim fige da dolazi M, nekako ta O sada tako kasno baš ne miriši na dobra jajaja se nadam da ćeš dobiti M i da možeš sa doktorom vidjeti izazvati O u nekom normalnom vremenu.
    Leonii svi drugi zaposleni za česte odlaske doktoru, poptuno razumijem, idem na folikulometrije zadnja 2mj, obavila sam sve nalaze tamo negdje od 4mj i imam takvu sreću da je moj doktor odma preko puta mog posla, tako da mi ne oduzima vrijeme uopće, inače ne znam kako bi stvarno…
    Ja sam danas 12dpo, čekam mengu jer ne događa se baš ništa, zanimljivo nemam niti PMS simptome, testovi su još uvijek čudni zbog triggera, ne bole me ni cice ni ništa, ali bila sam gladna jučer jako i malo nervozna pa pretpostavljam da je to naznaka da stiže M….
    Graf se još drži gore:https://ibb.co/7GX0VWJ
    ali to je normalno za 12dpo kod mene.
    Sljedeći termin kod doktora imam 17.8. kada bi trebala biti O!

Kako su cudni ti testovi? Hocemo slikice 😁
    Zar vec nije hcg trebao napustiti tijelo? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.