Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    02. Kolovoz 2020. 10:15

Žene, googlala san al ne nalazin bas odg, znate li vi. Da li ce testic od npr 10 miu/ml prije otkriti T od test od 20-25 miu/ml? Il obrnuto?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

chiAn
    02. Kolovoz 2020. 10:17

Mallla

Chian vidimo vidimo…. Opaaa nadamo se da će neki pouzdani potvrdit priču…. Dišeš li? 😁

Hahah...ma dišem dišem...napravila sam ga jutroa jer i jucer i jutros se osjecam kao da cu dobiti...neka tupa bol...i grudi mi žare...tj nekako su mi vruće...
    Ali oprezna sam i dalje jer sam vec viđala i pozitivan test i sjene pa nije bilo ništa...mužu neću ni reći još dok ne bude kasnila...ne želim da se razočara...

url=https://lilypie.com]

silver
    02. Kolovoz 2020. 10:36

Sanjarka88 🦋

Gdje nam je Silver? Sta kaze bazalna? 🤞

Evo ga:
    https://ibb.co/bg6zNqt
    Nemam ništa baš za prijaviti, nemam apsolutno nikakve PMS niti ikakve druge “simptome”. 
    Ovaj vikend sam u opuštanju i švrljanju okolo, road trip lagano...
    Mallla tvoj graf izgleda bolje od tvog dobitnog, možda sutra saznaš sve, 🤞🏻❤️

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    02. Kolovoz 2020. 10:37

Sara🌻

Žene, googlala san al ne nalazin bas odg, znate li vi. Da li ce testic od npr 10 miu/ml prije otkriti T od test od 20-25 miu/ml? Il obrnuto?

Zanemarite moje pitanje. 🥴

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    02. Kolovoz 2020. 10:40

Sara testić od 10 će detektirati prije nego onaj od 20. 😊
    ChiAn dobro izgleda, 🤞🏻 za potvrdu!! 💫❤️

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Matkiša 😎
    02. Kolovoz 2020. 10:47

@chiAN ne želim te baciti u bed ali ti testovi meni stalno pokazuju crtu, evo i ovaj ciklus kad je First Response negativan taj je uvijek pozitivan, crta se odmah pojavi i kad se osuši stoji i dalje..
    Držim fige da kod tebe nije lažnjak 🤞🧡

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    02. Kolovoz 2020. 11:21

Leoni

Dobro jutro cure, kako ste? Ja sam sada ustala 🤦🏻‍♀️ celu noc sam plakala, sve mi se skupilo. Osecam se odvratno trenutno u svojoj kozi. Preko menstruacije i toga sto nisam vidla dugo porodicu do toga sto mi je lice katastrofa i kosa mi se prepolovila sa glave. Imam takav osecaj da ne mogu vise…
    Izvinite ali imala sam potrebu da napisem to. 😞
    Kod mene juce vrlo malo krvi, od sinoc do sada nijedna kap na ulosci…
    Jel imala neka slicnu situaciju?

Leoni meni se sad čini već da to počinje bit psihom uzrokovano.   Stalno se opterecujes, gledas, mjerkas. Nemam ti pametnog savjeta umjesto onog "opusti se" koje ne djeluje bas. Idi danas vanka, na neki mali izletd,dobar rucak uz casu-dvi vina.
    Ova godina je svima udarac, i ja svoje nisam vidila 9 miseci, dok ih vidim, proc ce skoro 10. Jebiga, život. Nađi nešto najbolje iz te situacije i drži se toga. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    02. Kolovoz 2020. 11:33

Leoni razumijem te, svi se tako osjećamo ponekad, ja svoje nisam vidjela 2 godine, trebala sam ove godine i nisam mogla. Osjećam se kao bezvrijedno govance svaki puta kad me prazni test razočara, ali malo se isplačeš, i uhvatiš se nečega što te veseli!! Bit će sve ok, ne brini, nema sunca bez kiše! ❤️☔️🌞

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    02. Kolovoz 2020. 11:40

Leoni

Sara🌻

Leoni

Dobro jutro cure, kako ste? Ja sam sada ustala 🤦🏻‍♀️ celu noc sam plakala, sve mi se skupilo. Osecam se odvratno trenutno u svojoj kozi. Preko menstruacije i toga sto nisam vidla dugo porodicu do toga sto mi je lice katastrofa i kosa mi se prepolovila sa glave. Imam takav osecaj da ne mogu vise…
    Izvinite ali imala sam potrebu da napisem to. 😞
    Kod mene juce vrlo malo krvi, od sinoc do sada nijedna kap na ulosci…
    Jel imala neka slicnu situaciju?
    Leoni meni se sad čini već da to počinje bit psihom uzrokovano. Stalno se opterecujes, gledas, mjerkas. Nemam ti pametnog savjeta umjesto onog "opusti se" koje ne djeluje bas. Idi danas vanka, na neki mali izletd,dobar rucak uz casu-dvi vina.
    Ova godina je svima udarac, i ja svoje nisam vidila 9 miseci, dok ih vidim, proc ce skoro 10. Jebiga, život. Nađi nešto najbolje iz te situacije i drži se toga.

Sve je psiha kod mene… Da sam juce imala neku tabletu za smirenje i za spavanje popila bih je. 😑
    Znam Sara, odavno mi nije doslo tako nesto da se isplacem. Mm je uz mene, ali on je dosta opusteniji, sto bih ja volela da sam kod on.

Sve bi mi volile da smo mindseta ko nasi muževi.  Njima je sve ravno do Australije 😂 Al neka, triba bit neki balans. 
    Sve je to život. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Mallla
    02. Kolovoz 2020. 11:55

Leoni događa nam se svima povremeno takav trenutak, nekom više nekom manje al što cure kažu sjeti se nečeg što te veseli, bavi se nečim od čega si ispunjena. Same sebi moramo naučiti naći ispušni ventil. Opustiti se zvuči kao floskula al svi težimo tom opuštanju kolkko god nam išla na živcevta rečenica iz tuđih usta i znamo da nije dugme da se pritisne već proces. Polako, danas je takav dan, doć će onaj bolji i vedriji. Na kraju krajeva prvi dani M obojani su često takvim mislima i intenzivnim osjećajima vezanim uz neostvarenje trudnoće. 
    Nekad davno dok sam čitala forum sam se nadala da ću bit od onih koje dođu i još brže odu al nisam bila te sreće, al sam sreće što sam upoznala šareno društvo, mnoštvo priča... Nekada su me nizovi plusića bedirali al me puno više stvari i priča veselilo i još veseli. Svaka od nas ima svoj put, na ovom smo se putu srele a sve skupa gledamo prema uspjehu 😉 drži se! Život je toliko lijep i prepun sitnica koje vesele...
    Sad sam sva neka motivirajuća al ovo govorim i sebi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.