Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    3sreca
    03. Kolovoz 2020. 09:17

Sara🌻

Hvala žene, začuđujuće sam ravnodušna, možda jer kad gledam ovu sliku vidim koji sam debil. 😂 Ono, vidi se nesto kad znaš šta trazit, a ja vas opterecujen tin 🤦🏻‍♀️ Čak ni mužu nisan rekla, ispalija bi me ne sunce. Jedino šta mogu reć da su me jučer par puta svrbile grudi, osjetila san neke male grcice, al tako je bilo i prosli ciklus, pa nisan pridavala pažnju.
    Bumo vidili. 🤷🏻‍♀️

Sara, drzim fige da je to to. Vidi se jaso ||
    🤞🤞🤞🤞🤞🤞

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Sara 🌸
    03. Kolovoz 2020. 09:18

Lucky, baš super. Inače je ulje noćurka dobro za kožu. A kakvog je okusa? 
    Iskreno, ne da mi se više kopat po smeću, mislim, ono malo smece je, sta stoji u wc-u, al ne da mi se, upalo mi nesto u skoljku(cistu) pa san morala izvadit i bacit pa je sve mokro u smecu, ispovracat cu ce dotaknen li sta 😂😂😂😂 TMI

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

3sreca
    03. Kolovoz 2020. 09:18

Sanjarka88 🦋

ODBROJAVANJE 8/2020
    Eri - 3.8.2020 - ♥️➕
    Silver - 4.8.2020 - 1 dan♥️
    Mallla - 4.8.2020 - 1 dan♥️
    Ana0310 - 5.8.2020 - 2 dana♥️
    Malala - 6.8.2020 - 3 dana❤️
    chiAn - 6.8.2020 - 3 dana♥️
    Curly29 - 7.8.2020 - 4 dana♥️
    Negro22 - 8.8.2020 - 5 dana♥️
    Sara🌻 - 10.8.2020 - 7 dana♥️
    KriSta87 - 11.7.2020 - 8 dana♥️
    Mmarie - 12.8.2020 - 9 dana♥️
    Nadi_ - 13.8.2020 - 10 dana♥️
    Jelenajelena - 18.8.2020 - 15 dana♥️
    Sanjarka88 - 19.8.2020 - 16 dana♥️
    Mare Kokošica - 23.8.2020 - 20 dan♥️
    3sreca - 24.08.2020 - 21 dan
    Anitram - ???♥️

Tnx 🧁

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

silver
    03. Kolovoz 2020. 09:22

Sara želiš reći da si ga bacila????? 🤣🤣 ja čuvam do kraja ciklusa.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    03. Kolovoz 2020. 09:28

silver

Saraželiš reći da si ga bacila????? 🤣🤣 ja čuvam do kraja ciklusa.

Hahaha, rekla san ti da san totalno "opuštena". (pa vadim iz smeća😂). Al da, slikala sam i šutnila. Vidilo bi se i bolje da imam bolju kameru na mobu, tribaš ga molit da se izoštri. 🙄 ko da ne zna da su mi tanki zivci. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

03. Kolovoz 2020. 09:35

Kao prvo moram se svima zahvalit na ovom forumu .Toliko pozitivne energije je ovdje. Na zalost ne mogu vam reci da bzdete opustene nisam ni ja bila 🤦‍♀️. Oprostite na ludom odbrojavanju i onih par gadljivih slika😂. Svima vam zelim sto prije moje stanje🤞🤞🤞. SVE pokusajte sto smirenije (za prvo dite mi je trebalo 13 mjeseci♥️) .
    Evo vratila sam se s pregleda beba je 14 mm srce kuca 😍😍😍 , hematon se smanjio i ne ugrozava plod( vridilo je strogo mirovanje 😘) , mogu na plivanje ,mogu imat odnose . Pratit cu vas i dalje i komentirat vase pluseve i vase sjene(ne mogu ja bez vas) 😍😍😍😘

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2020. 09:36

Cure jel koje zna bolit cice od same ovulacije?
    Jel to sad znaci da ce me bolit do m ili cu imat malo predaha? 🥴

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2020. 09:37

bajo

Kao prvo moram se svima zahvalit na ovom forumu .Toliko pozitivne energije je ovdje. Na zalost ne mogu vam reci da bzdete opustene nisam ni ja bila 🤦‍♀️. Oprostite na ludom odbrojavanju i onih par gadljivih slika😂. Svima vam zelim sto prije moje stanje🤞🤞🤞. SVE pokusajte sto smirenije (za prvo dite mi je trebalo 13 mjeseci♥️) .
    Evo vratila sam se s pregleda beba je 14 mm srce kuca 😍😍😍 , hematon se smanjio i ne ugrozava plod( vridilo je strogo mirovanje 😘) , mogu na plivanje ,mogu imat odnose . Pratit cu vas i dalje i komentirat vase pluseve i vase sjene(ne mogu ja bez vas) 😍😍😍😘

Bravo za malo srceko ❤️❤️❤️ 

Sara 🌸
    03. Kolovoz 2020. 09:47

Bajoooo, bas bas bas mi je drago da bebesita napreduje. To je najvaznije. Falit ce i nama dobri duh odbrojavanja 💞💞💞 Mislim, Sanjarka ce odradit svoj posa, al nije to to ako uz odbrojavanje ne moras u glavi ponovo izracunat kad zapravo neko triba nedobit 😂😂😂🧡🧡🧡 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    03. Kolovoz 2020. 09:50

Sara🌻

Bajoooo, bas bas bas mi je drago da bebesita napreduje. To je najvaznije. Falit ce i nama dobri duh odbrojavanja 💞💞💞 Mislim, Sanjarka ce odradit svoj posa, al nije to to ako uz odbrojavanje ne moras u glavi ponovo izracunat kad zapravo neko triba nedobit 😂😂😂🧡🧡🧡

Joj ja sam streberica
    Mene ce te vec zavolit zbog nekih drugih mojih vrlina 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.