https://ibb.co/PQ0gw1m
meni se čini da i ovaj ciklus neće bit najuredniji. Srićom, upravo čekam kod gin pa je pitam sta se događa. Mislim, meni bi kao O tribala bit za 4-5 dana, al nekako osjecam da nece bit.
Kako bi ja tebe pribila! Sta ti to osjecas? Da nece bit? Je li? A meni lipo prije tjedan dana govoris da se smirim da ons potamni za cas posla... Triba s tobom na razanj😂 opusti seee dolazi O.. Meni je kasnila 3 dana! P R I B I T T E. T R I B A
meni se čini da i ovaj ciklus neće bit najuredniji. Srićom, upravo čekam kod gin pa je pitam sta se događa. Mislim, meni bi kao O tribala bit za 4-5 dana, al nekako osjecam da nece bit.
Kako bi ja tebe pribila! Sta ti to osjecas? Da nece bit? Je li? A meni lipo prije tjedan dana govoris da se smirim da ons potamni za cas posla… Triba s tobom na razanj😂 opusti seee dolazi O.. Meni je kasnila 3 dana! P R I B I T T E. T R I B A
hahahah ma znam. i sama gledam sta pisem. Ma nisan svoja ovih dana sta se tice tijela, ne znan sta je. Malo san luda.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Kako bi ja tebe pribila! Sta ti to osjecas? Da nece bit? Je li? A meni lipo prije tjedan dana govoris da se smirim da ons potamni za cas posla… Triba s tobom na razanj😂 opusti seee dolazi O.. Meni je kasnila 3 dana! P R I B I T T E. T R I B A
hahahah ma znam. i sama gledam sta pisem. Ma nisan svoja ovih dana sta se tice tijela, ne znan sta je. Malo san luda.
Aahaha ja san uvik malooo luda..npr danas mi je 21dc, 4 dpo.. Isla sam. Na briseve 4komada..oni to bogami dobro zastruzu.. Jel to struzu tamo di nema jajasce koje se pokusava ugnjezdit jel da? Jajasce u maternici a onu ovo rade u grlicu maternice.. Ajme pomagaj glupa san
ODBROJAVANJA6/2020
Rita36 - 8.6.2020 - ???
KDS - 10.6.2020 -♥️➕
Pixie14 - 10.6.2020 - ???
anci00 - 19.6.2020 - 2 dana
Lucky - 21.6.2020 - 4 dana
Simba - 24.6.2020 - 7 dana
Sanjich - 25.6.2020 - 8 dana
Fancy - 30.6.2020 - 13dana
ODBROJAVANJE 7/2020
Jelenajelena - 2.7.2020 - 15 dana
Siijjj - 4.7.2020. -17 dana
Mallla - 6.7.2020. - 19 dana
Mmarie -6.7.2020. -19 dana
Maki994 - 6.7 2020 - 19 dana
Bajo - 9.7.2020 - 22 dana
Miakamo - 9.7.2020 - 22 dana
TiKi92 - 11.7.2020 - 24 dana
chiAn6 - 13.7.2020 - 26 dana
BruNa - ???
Siskizg - ???
Pozdrav curke….vidim svaka svoju muku muci😒…imam ja jedno pitanje!?da li je neka od vas nakon keksa primjetila krvarenje??meni je juce bilo cjeli dan bas nakon keksa….vise kao smedarenje,,🤔🤔🤔🤔
Jel mozda ovulacija sad?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zene moje imam pitanje,kako koristite trakice? 3 ili 4 sata cekate da ne piskite ili manje? Par dana mi uopce trakica ne izgleda kao da tamni,a kad gledam vase cesto znaju biti tamnije od kontrolne moja nikad nije bila tamnija. Eventualno iste boje kao kontrolna..pa mozda ja radim krivo,panika me uhvati hh.
Ja mislim da je dovoljno da je iste boje kao kontrolna, da ne mora biti tamnija
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav curke….vidim svaka svoju muku muci😒…imam ja jedno pitanje!?da li je neka od vas nakon keksa primjetila krvarenje??meni je juce bilo cjeli dan bas nakon keksa….vise kao smedarenje,,🤔🤔🤔🤔
Jel mozda ovulacija sad?
Pa tek bi trebala bit za 2/3 dana...nemam bas sad vremena puno da pratim nikako....al tu je to..
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Fancy, baš sam se nasmijala kad sam pročitala da si pišnula trakicujer sam se sjetila prije par dana tvoje rečenice "ma ništa ja opušteno ovaj mjesec, neću se baviti trakicama ni ničime" a ja pomislila *aha, za 3 dana će bit "e jel ovo pik jel to sad to?"* hahahahaha! Ne možemo mi protiv te napasti, pa tko može sjedit doma sa trakicama u kući i mišlju da je O a da ne napravi test, nema takve žene 100%
Zato ja nisam kupila trakice 🤣🤣 napast je gadna. Nemam ni testova za trudnoću više. Kumi sam dala kineze, neka se ona malo opterećuje 🙈🤣. Srećom pa me okupirao posao i nemam puno vremena misliti o tome. Kekasamo se po želji, skroz proizvoljno. Pa što bude, bit će.
Mom since 2017.
Sortiraj odgovore
Najstariji