Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    08. Srpanj 2020. 12:22

mmarie hvala ti 😘 
    Hvala vam svima cure, divne ste, sretno nam svima gdje god bile i šta god radile i trudile se! 🤞🏻💫❤️

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

08. Srpanj 2020. 12:43

Silver 😘😍🤗🤗🤞

Kaća
    08. Srpanj 2020. 13:33

Žene ima li testova? Dajte slike na uvid, bacite malo pozitive 💕💕

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

maki994
    08. Srpanj 2020. 17:19

mmarie

Maki gdje si nestala? Kakva je situacija kod tebe? 🤗

Tu sam pratim vas ali ne stignem sve komentirati ovaj tjedan mi je ludnica na poslu 😤 Danas sam osjetila neke grceve dole kao pred M, ali jos je prerano za M. Ali mislim da je to od dizanja velikih teskih kutija danas smo nesto pripremali bas sam se smorila. 
    Curama kojima je stigla M saljem puno podrske i samo hrabro u nove pobjede. Bas kao sto netko rece prvi dan M je odmah nova nada. Vidjet cemo sta ce se dogadjati u ovih mojih 5-6 dana do M, uskoro cu poceti i testove raditi 😂 Kako si ti Mmarie, koje si simptome prve osjetila? 😃

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

08. Srpanj 2020. 19:03

Amo cure jel ima kakvih simptoma ❤

mmarie
    08. Srpanj 2020. 19:33

maki994

mmarie

Maki gdje si nestala? Kakva je situacija kod tebe? 🤗

Tu sam pratim vas ali ne stignem sve komentirati ovaj tjedan mi je ludnica na poslu😤Danas sam osjetila neke grceve dole kao pred M, ali jos je prerano za M. Ali mislim da je to od dizanja velikih teskih kutija danas smo nesto pripremali bas sam se smorila.
    Curama kojima je stigla M saljem puno podrske i samo hrabro u nove pobjede. Bas kao sto netko rece prvi dan M je odmah nova nada. Vidjet cemo sta ce se dogadjati u ovih mojih 5-6 dana do M, uskoro cu poceti i testove raditi😂Kako si ti Mmarie, koje si simptome prve osjetila?😃

Daj Boze da se nesto događa! 😍 drzim ti figeee ❤
    Cice teske i zile po cicama i to onako bas izrazeno. Umor i spavanje i bijeli iscjedak toliko da mi se čini da sam dobila stvari ili da sam pisnula. E onda su krenuli vjetrovi.. 😂😂😂

Fancy
    08. Srpanj 2020. 20:05

bajo

Bajo jesi li vadila betu iz krvi?

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    08. Srpanj 2020. 20:26

Fancy

bajo

Ajme Fancy!!! Vidim u potpisu jos jednu Beticu! Wow, brojka odlicno izgleda! Jesi bila vec na pregledu? 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    08. Srpanj 2020. 20:32

Sara🌻 (Mrljica)

Fancy

bajo

Ajme Fancy!!! Vidim u potpisu jos jednu Beticu! Wow, brojka odlicno izgleda! Jesi bila vec na pregledu?

❤ sutra poslijepodne ❤

Not that fensi, ekšli..

08. Srpanj 2020. 20:34

Fancy

bajo

Nisam nemam di zivim na otoku😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.