Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    03. Srpanj 2020. 21:45

Fancy

Evo moje trakice 16 dpo 😍
    https://i.postimg.cc/fLw8LdQV/20200703-185955.jpg
    Danas cijeli dan imam povremeno menga bolove pa sam je pisnula da provjerim da nije pocela svijetliti ne daj Boze. Uz to, 3 noci evo imam temp 37.2 -37.3 i osjecam je, sva sam malaksala i slomljena. 🥴

😍😍😍
    Želim ti puno strpljenja.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    03. Srpanj 2020. 21:45

Haha ma kod mene je šou, O bude 9-11 dan i onda sto godina čekam na mengu, do 31 dc.. 
    A trakica mi je 10 dan bila iste boje obje crtice, nisam uhvatila pik ali i inače poslije takve bude pik.. 
    Da skratim priču, iskopala sam nekog kineza sad i nema ništa tako da će onda očito biti M ovaj put puno ranije 🥴

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    03. Srpanj 2020. 21:46

Mattan28

Haha ma kod mene je šou, O bude 9-11 dan i onda sto godina čekam na mengu, do 31 dc..
    A trakica mi je 10 dan bila iste boje obje crtice, nisam uhvatila pik ali i inače poslije takve bude pik..
    Da skratim priču, iskopala sam nekog kineza sad i nema ništa tako da će onda očito biti M ovaj put puno ranije 🥴

Pa to je odlicno, jos da je pogurat O bar da uvik bude na 11 DC i iza. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    03. Srpanj 2020. 21:47

Mattan28

Pa hajde, bar ce na vrijeme doci da se ne moras i sa tim zezati. Znaci bit ce skolski 14 dpo. 

Not that fensi, ekšli..

Matkiša 😎
    03. Srpanj 2020. 21:48

Fancy

Danas cijeli dan imam povremeno menga bolove pa sam je pisnula da provjerim da nije pocela svijetliti ne daj Boze. Uz to, 3 noci evo imam temp 37.2 -37.3 i osjecam je, sva sam malaksala i slomljena. 🥴

Prekrasno ❣️
    @Sara ma inače bude 9 dc, a čitam da je baš to rano da se ti procesi odigraju jako treba.. 
    A inače uvijek bila 16 dc dok nisam ušla u sve te procese i kombinacije kako ostat trudna 😂😂 Kao da zna! 

6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    03. Srpanj 2020. 21:59

Mattan28

Fancy

Prekrasno ❣️
    @Sara ma inače bude 9 dc, a čitam da je baš to rano da se ti procesi odigraju jako treba..
    A inače uvijek bila 16 dc dok nisam ušla u sve te procese i kombinacije kako ostat trudna 😂😂 Kao da zna!

Ma jel.me zezas? Onda ti je najbolje izac iz svih tih procesa. Stvarano mi sebi previse stresa. Ne znam koliko pratite YT, ali ima neka youtuberica, nisan je bas dosad pratila, kanal joj se zove rawbeautykristi.
    Ugl, dugo dugo duuuugo nije mogla ostat trudna, prosla je sve, dvaput godisnje (ako i toliko) je imala mjesecnice (PCOS). Prije dvi tri godine je bila na nekoj dijeti, otad su joj M dolazile u dan svako 28 dana, ali ciklusi anovulatorni. I eto, u ožujku ostade trudna. Onda kad je prihvatila u potpunosti da nikad nece postat majka. I sasvim je dobro zivila sa tim. 
    Daleko smo mi jos od toga, al zelim rec da mi sebi nabijamo pritisak i stres. Vidis da ti je ciklus bio uredan. Malo vjezbe, malo manje UH (ovo i ja moram primjenjivati) i tu smo. 
    Slican slucaj je bio i sa DesiPerkins (ni nju nisan nikad pratila,.ali ovako pogledam.kad je nesto aktualno).

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

03. Srpanj 2020. 22:01

Sara🌻 (Mrljica)

https://ibb.co/tJ48HJV

Neće više rađat jer je ostavija muž, pa eto, povukla je crtu 🤷🏻‍♀️🙈 Zamislite ovo.

😂😂😂😂😂

03. Srpanj 2020. 22:02

Fancy

🙏🙏🙏

Fancy
    03. Srpanj 2020. 22:05

Sara🌻 (Mrljica)

Fancy

😍😍😍
    Želim ti puno strpljenja.

Not that fensi, ekšli..

Matkiša 😎
    03. Srpanj 2020. 22:09

Sara🌻 (Mrljica)

Mattan28

Fancy

Prekrasno ❣️

Ma jel.me zezas? Onda ti je najbolje izac iz svih tih procesa. Stvarano mi sebi previse stresa. Ne znam koliko pratite YT, ali ima neka youtuberica, nisan je bas dosad pratila, kanal joj se zove rawbeautykristi.
    Ugl, dugo dugo duuuugo nije mogla ostat trudna, prosla je sve, dvaput godisnje (ako i toliko) je imala mjesecnice (PCOS). Prije dvi tri godine je bila na nekoj dijeti, otad su joj M dolazile u dan svako 28 dana, ali ciklusi anovulatorni. I eto, u ožujku ostade trudna. Onda kad je prihvatila u potpunosti da nikad nece postat majka. I sasvim je dobro zivila sa tim.
    Daleko smo mi jos od toga, al zelim rec da mi sebi nabijamo pritisak i stres. Vidis da ti je ciklus bio uredan. Malo vjezbe, malo manje UH (ovo i ja moram primjenjivati) i tu smo.
    Slican slucaj je bio i sa DesiPerkins (ni nju nisan nikad pratila,.ali ovako pogledam.kad je nesto aktualno).

Ma i nisam se nešto oko toga stresirala, barem ne svjesno. Ali definitivno ne pomaže ni to što stalno ideš na pretrage, kombiniraš kad ćeš šta ćeš, pa malo utrogestan pa duphaston, a bromergon već godinu dana pijem. I možeš misliti da si otpušten ali nisi uopće. 
    E baš gledam onu seriju Sluškinjina priča, da bar ja mogu tako na dan O raširim noge i opaaa evo bebe 😂😂😂 samo mi se ne sviđa dio gdje žena nema nikakva druga prava 😂

6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.