Evo moje trakice 16 dpo 😍
https://i.postimg.cc/fLw8LdQV/20200703-185955.jpg
Danas cijeli dan imam povremeno menga bolove pa sam je pisnula da provjerim da nije pocela svijetliti ne daj Boze. Uz to, 3 noci evo imam temp 37.2 -37.3 i osjecam je, sva sam malaksala i slomljena. 🥴
Prekrasno ❣️
@Sara ma inače bude 9 dc, a čitam da je baš to rano da se ti procesi odigraju jako treba..
A inače uvijek bila 16 dc dok nisam ušla u sve te procese i kombinacije kako ostat trudna 😂😂 Kao da zna!
Ma jel.me zezas? Onda ti je najbolje izac iz svih tih procesa. Stvarano mi sebi previse stresa. Ne znam koliko pratite YT, ali ima neka youtuberica, nisan je bas dosad pratila, kanal joj se zove rawbeautykristi.
Ugl, dugo dugo duuuugo nije mogla ostat trudna, prosla je sve, dvaput godisnje (ako i toliko) je imala mjesecnice (PCOS). Prije dvi tri godine je bila na nekoj dijeti, otad su joj M dolazile u dan svako 28 dana, ali ciklusi anovulatorni. I eto, u ožujku ostade trudna. Onda kad je prihvatila u potpunosti da nikad nece postat majka. I sasvim je dobro zivila sa tim.
Daleko smo mi jos od toga, al zelim rec da mi sebi nabijamo pritisak i stres. Vidis da ti je ciklus bio uredan. Malo vjezbe, malo manje UH (ovo i ja moram primjenjivati) i tu smo.
Slican slucaj je bio i sa DesiPerkins (ni nju nisan nikad pratila,.ali ovako pogledam.kad je nesto aktualno).
Ma i nisam se nešto oko toga stresirala, barem ne svjesno. Ali definitivno ne pomaže ni to što stalno ideš na pretrage, kombiniraš kad ćeš šta ćeš, pa malo utrogestan pa duphaston, a bromergon već godinu dana pijem. I možeš misliti da si otpušten ali nisi uopće.
E baš gledam onu seriju Sluškinjina priča, da bar ja mogu tako na dan O raširim noge i opaaa evo bebe 😂😂😂 samo mi se ne sviđa dio gdje žena nema nikakva druga prava 😂
Ajme meni, živim za 4. sezonu. 😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Evo moje trakice 16 dpo 😍
https://i.postimg.cc/fLw8LdQV/20200703-185955.jpg
Danas cijeli dan imam povremeno menga bolove pa sam je pisnula da provjerim da nije pocela svijetliti ne daj Boze. Uz to, 3 noci evo imam temp 37.2 -37.3 i osjecam je, sva sam malaksala i slomljena. 🥴
Prekrasno ❣️
@Sara ma inače bude 9 dc, a čitam da je baš to rano da se ti procesi odigraju jako treba..
A inače uvijek bila 16 dc dok nisam ušla u sve te procese i kombinacije kako ostat trudna 😂😂 Kao da zna!
Ma jel.me zezas? Onda ti je najbolje izac iz svih tih procesa. Stvarano mi sebi previse stresa. Ne znam koliko pratite YT, ali ima neka youtuberica, nisan je bas dosad pratila, kanal joj se zove rawbeautykristi.
Ugl, dugo dugo duuuugo nije mogla ostat trudna, prosla je sve, dvaput godisnje (ako i toliko) je imala mjesecnice (PCOS). Prije dvi tri godine je bila na nekoj dijeti, otad su joj M dolazile u dan svako 28 dana, ali ciklusi anovulatorni. I eto, u ožujku ostade trudna. Onda kad je prihvatila u potpunosti da nikad nece postat majka. I sasvim je dobro zivila sa tim.
Daleko smo mi jos od toga, al zelim rec da mi sebi nabijamo pritisak i stres. Vidis da ti je ciklus bio uredan. Malo vjezbe, malo manje UH (ovo i ja moram primjenjivati) i tu smo.
Slican slucaj je bio i sa DesiPerkins (ni nju nisan nikad pratila,.ali ovako pogledam.kad je nesto aktualno).
Ma i nisam se nešto oko toga stresirala, barem ne svjesno. Ali definitivno ne pomaže ni to što stalno ideš na pretrage, kombiniraš kad ćeš šta ćeš, pa malo utrogestan pa duphaston, a bromergon već godinu dana pijem. I možeš misliti da si otpušten ali nisi uopće.
E baš gledam onu seriju Sluškinjina priča, da bar ja mogu tako na dan O raširim noge i opaaa evo bebe 😂😂😂 samo mi se ne sviđa dio gdje žena nema nikakva druga prava 😂
Ajme meni, živim za 4. sezonu. 😂
Ja sam odbijala gledat, kao glupa je i sad sam na trećoj sezoni 😁 Kad dobiješ otkaz imaš vremena pogledat cijelu sezonu u danu haha
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Fancy divna ti je crta ❤️ vjeruj da će bit ok!
Inače ja sam ponovila test i nema ni S od sjene pabte bajo molim da makneš taj plus 😂😂 nije još došao red na mene...
url=https://lilypie.com]
Pa puno, ja se stalno žalim na tu lutealnu fazu od 16 do 21 dan, najčešće 19 ali nitko od doktora ne trza i već me ljuti to!
Prošli mjesec sam na moj zahtjev uzimala duphaston
Ali kad realno razmisliš šta se može i primiti kad to nije normalan ciklus
Ja isto imam duzu lutealnu fazu, prosla dva ciklusa sam pratila i trajala je 18 dana, od toga 17 su me boljele grudi. Po tom bolu i napetosti u grudima pretpostavim da je ovulacija bila dan ili dva ranije. To sam ovaj mjesec i potvrdila trakicama, trakica mi je bila pozitivna u cetvrtak navecer, a u ponedjeljak su mi grudi postale napete, mislim da je O bila u subotu. Nisam dosad sa gin razgovarala o tome, ali imam termin slj sedmice pa cu i to spomenuti. Mislis da bi to moglo biti prepreka? Ima li neki razlog?
Danas sam 6DPO i nemam simptoma osim nekog iscjetka koji imam vec 3 dana, a nisam ga ranije primjecivala. Mozda je neka upala 🤔
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Curke, jel prekrasno da implantacija bude 13,14 dpo?
Od 11 dpo imam lagano probadanje, povremeno kao pred M..
A evo sad sam imala neki roza iscjedak ali prerano mi je za početak ciklusa 🙄 tj bilo bi normalno da bude 14 dpo ali kod mene inače ne bi još barem 6,7 dana došla M.
Za dan O nisam sto posto sigurna kad je bila ali trakica je bila jaka negdje 11 DC i tad je bio zadnji odnos, poslije sam bila na putu..
Ja neznam.🙄
Meni je a i nazalost vidile su cure (sory zene🤦♀️) rozi iscjedak bio pred M . A sad mi je tj jucer bio mlijecni rastezljiv i to oshecaj ko da sam dobila.
Bajo koliko ste radili na bebi? Cestitam od ❤
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Bajooo vidi se iz avionaaa! Cestitaaaam! 🥳🥳🥳😍🥰
Ja sam jutros radila jos jedan i bojim se da nema nicega ni sjenice sjene.. 😔 sacekat cu da mi ne dode M pa cu vaditi betu ne preostaje mi nista drugo. Bankrotirat cu haha..a simptoma nigdjeee..
Hej, kako si ti?? Imala si dobru sjenu i sad kažeš ništa...kad je M trebala biti??
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Curke, jel prekrasno da implantacija bude 13,14 dpo?
Od 11 dpo imam lagano probadanje, povremeno kao pred M..
A evo sad sam imala neki roza iscjedak ali prerano mi je za početak ciklusa 🙄 tj bilo bi normalno da bude 14 dpo ali kod mene inače ne bi još barem 6,7 dana došla M.
Za dan O nisam sto posto sigurna kad je bila ali trakica je bila jaka negdje 11 DC i tad je bio zadnji odnos, poslije sam bila na putu..
Ja neznam.🙄
Meni je a i nazalost vidile su cure (sory zene🤦♀️) rozi iscjedak bio pred M . A sad mi je tj jucer bio mlijecni rastezljiv i to oshecaj ko da sam dobila.
Bajo koliko ste radili na bebi? Cestitam od ❤
Od 12 miseca prosle god s tim da sam u 3 misecu imala biokemijsku❤
ODBROJAVANJE 7/2020
Mallla - 3.7.2020. - danas♥️
Mmarie - 6.7.2020. - 2 dana♥️➕
Siskizg - 8.7.2020 - 4 dana♥️
Negro22 - 8.7.2020 - 4 dana♥️
Bubica15 -9.7.2020 - 5 dana♥️
Sara🌻(Mrljica) - 9.7.2020. - 5dana♥️
Bajo - 9.7.2020 - 5 dana♥️➕
Miakamo - 9.7.2020 - 5 dana♥️
Ivkica -9.7.2020 - 5 dana♥️