Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    03. Srpanj 2020. 14:42

Sara🌻 (Mrljica)

Amelie

silver

Amelie

Curke jel itko od vas uzimao ubikvinol? Silver?:)) Tnx😘

Ubikvinol je verzija koenzima 10 (Q10). Dobro je za kvalitetu jajnih stanica navodno, ali trebaš mu dati neko vrijeme, neka 3mj piti.
    Vjeruješ mi baš sam jučer mislila pitati kako si, i nisam otvarala komp zaspala sam sinoć i jutros vidim javila si se!

Haha.. telepatija!:) Da, to sam sve skužila za Q10 i da je dobar za mušku neplodnost odnosno ja bih pila skupa s dragim da baš to, podignemo kvalitetu spolnih st. Mislila sam da možda znaš više koja doza bi bila ok. Mislim da ću ići sa 100-200mg vj je to dovoljno. I da, ionako ćemo sigurno tri mjeseca pauzirati tako da to nije problem.. 😘🤗

Q10 se treba dugo piti da se vidi razlika, najmanje 6 mj. Koliko sam vidila, zene sa potpomognute piju oko 300-600mg Q10, a muskarci 200-300 mg.
    Nadalje, raspitaj se malo i o maca prahu, čitala sam da je dokazano kod muskaraca povecao broj i pokretljivost spremija. Zuti za muskarce crveni za zene. Ja cu cu svakako.probat sa tim ako ovaj ciklus ne upali. ☺️

A jbga neću čekati 6mj sigurno nego ću ja većom dozom probati to stići hahaha.. a sad za macu eto tko je danas napisao da je embriolog rekao da smanjuje kvalitetu jajnih st. Ma teško je tu bit pametan. Naručila sam si neku knjigu o suplementima.. i dolazi idući tjedan pa kad proučim javim što sam saznala!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    03. Srpanj 2020. 14:44

Fancy

Sara🌻 (Mrljica)

Fancy

bajo

Fancy

bajo

Sara🌻 (Mrljica)

bajo

Jer prosli misec pisala puste simptome a i trazili ste mnom sjenu nepostojecu pa me bilo pravo sram pisat ista .

Al meni se cini da je tebi O bila prije. Ovo mi je prejako za 8dpo, a i sama si rekla da nisi koristila trakice.

Sanjich, djes ti? Jesi se cula sa gin u vezi nalaza, sto kaze?
    Kako god, crtica je tu.😉

Evo slika ciklusa po kalendaru i odnosi
    https://ibb.co/3CkSmCy

Hahahah a to je onih dobitnih 13 dana zaredom. E muz ce ih se sjecati narednih 9 mjeseci, i duze 😂😂😂

E reko mi M nema šanse da bi opet to uspio ponovo😂😂😂 cak zadnjih 5 odnosa bilo je rutiski ajme meni🤦‍♀️😂😂

Kod mene bi bilo od tih 13 zadnjih 11 rutinskih, tako da si dobra 😂

Fancy, kako se ti osjecas?

Pa, dobro. S tim da koristim utrogestan jer povremeno imam te valjda kontrakcije, danas ih imam bas jace kad sjedim, neki mens bolovi 🥴 u cetvrtak popodne je prvi pregled, nadam se da cu znati nesto pametno tada.

Vjerujem da su ti grčevi ono normalno lagano rastezanje maternice.. ne brini, ali isto se nemoj previše naprezati nego slušaj tijelo..:) Držim fige za čet!!:)

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Matkiša 😎
    03. Srpanj 2020. 14:46

Naravno da mi je Candida na brisu 🙄
    Već vidim kako me neće primiti na postupak, bem ti srećicu, 😋
    Ali kad vidim tu ove cure rasturaju sa plusevima ima nade i za mene haha 
    Nadam se!

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Amelie
    03. Srpanj 2020. 14:48

Anaid pa mozda ne moras na kiretažu! Nije to jedina opcija, posebno ako si 7-8 tj. Može to i s tabletama. Pitaj doktore sve.. dužni su ti objasniti sve opcije. Drži se, vjerujem da ti je jako teško, ali samo da postupak koji god bio što prije prođe i bezbolnije prođe🤞😘

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Sara 🌸
    03. Srpanj 2020. 14:51

Amelie

Sara🌻 (Mrljica)

Amelie

silver

Amelie

Ubikvinol je verzija koenzima 10 (Q10). Dobro je za kvalitetu jajnih stanica navodno, ali trebaš mu dati neko vrijeme, neka 3mj piti.
    Vjeruješ mi baš sam jučer mislila pitati kako si, i nisam otvarala komp zaspala sam sinoć i jutros vidim javila si se!

Haha.. telepatija!:) Da, to sam sve skužila za Q10 i da je dobar za mušku neplodnost odnosno ja bih pila skupa s dragim da baš to, podignemo kvalitetu spolnih st. Mislila sam da možda znaš više koja doza bi bila ok. Mislim da ću ići sa 100-200mg vj je to dovoljno. I da, ionako ćemo sigurno tri mjeseca pauzirati tako da to nije problem.. 😘🤗

Q10 se treba dugo piti da se vidi razlika, najmanje 6 mj. Koliko sam vidila, zene sa potpomognute piju oko 300-600mg Q10, a muskarci 200-300 mg.
    Nadalje, raspitaj se malo i o maca prahu, čitala sam da je dokazano kod muskaraca povecao broj i pokretljivost spremija. Zuti za muskarce crveni za zene. Ja cu cu svakako.probat sa tim ako ovaj ciklus ne upali. ☺️

A jbga neću čekati 6mj sigurno nego ću ja većom dozom probati to stići hahaha.. a sad za macu eto tko je danas napisao da je embriolog rekao da smanjuje kvalitetu jajnih st. Ma teško je tu bit pametan. Naručila sam si neku knjigu o suplementima.. i dolazi idući tjedan pa kad proučim javim što sam saznala!;)

Jel, nisan to procitala. Pricalo se o vrkuti ne maci. Al dobro, svako kako hoce 😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    03. Srpanj 2020. 14:57

Lucky🍀

Zenske, ja si razmisljam jel meni sad uopce ima smisla bavit se s trakicama s obzirom na pregled jucer ili da jednostavno cekam da dode M i mozak na pasu do tad 🤔

ja isto razmisljam da ako ovaj ciklus ne upali da cu ostavit trakice sljed mjesec i samo se hopsat i pratit temp. Iskreno, bas me iscrpilo to s trakicama ovaj ciklus, ovih par dana od O sam se bas preporodila. Bezbrizna sam, a prije 10 dana, uzasna, pun kos mi je bio trakica, ko opsjednuta san bila. 
    Pa cemo se hopsat. A vidis da i Bajo nije koristila trakice pa se se uhvatilo ☺️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    03. Srpanj 2020. 15:09

TiKi92

Cure moj ciklus je izgleda opet anovulatorni, tako da ocekujem m u iducih tjedan dana. Poceli smo se pripremati za ivf. Muz pije profertil, ja sam pocela s koenzimom q10 uz svoju dosadasnju terapiju. Imamo jos jedan ciklus fore ovako prirodno, a onda pocinjem s kontracepcijom do stimulacije. Nadam se da cete sve uskoro ugledati svoje plusice ❤️🤞

Čiji Q10 koristiši i od koliko mg? Tnx

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

03. Srpanj 2020. 15:19

Mattan28

Naravno da mi je Candida na brisu 🙄
    Već vidim kako me neće primiti na postupak, bem ti srećicu, 😋
    Ali kad vidim tu ove cure rasturaju sa plusevima ima nade i za mene haha
    Nadam se!

Samo prvo se rijesi Candide pa onda ce ➕ko kuca bit🙏🤞

Amelie
    03. Srpanj 2020. 15:22

Sara🌻 (Mrljica)

Amelie

Sara🌻 (Mrljica)

Amelie

silver

Amelie

Jel, nisan to procitala. Pricalo se o vrkuti ne maci. Al dobro, svako kako hoce 😁

Malla je komentirala macu na str 185.  ugl ne znam zasto ali i meni je ta maca malo sumnjiva.. no naravno svatko bira sam.

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Sara 🌸
    03. Srpanj 2020. 15:26

Amelie

Sara🌻 (Mrljica)

Amelie

Sara🌻 (Mrljica)

Amelie

silver

Amelie

Malla je komentirala macu na str 185. ugl ne znam zasto ali i meni je ta maca malo sumnjiva.. no naravno svatko bira sam.

A da, vidi stvarno,nisan ni skuzila. Ma da, ko ce ce znat, milijun je info na int. Isto tako sam za Q10 procitala da postoje pozitivne poveznice ali jos nije dokazano da potpomaze plodnost. Mi sad pijemo 100 mg dnevno, imamo jos par tableta, pa cemo prestat. 🤷🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.