Bajo pa to i ja vidim s -10 dioptrijom 🤣🤣 prekrasno, baš mi je drago zbog tebe čestitam 💕💕💕
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Anaid žao mi je, drži se 😘
bajo čestitam 😘😘
Od svih tema na forumu ova grupa osoba je najpozitivnija, meni se nikako ne ide od vas 🤗
Pitala sam jučer doktora da li su A-Z mama iz DM-a ok, rekao je da jesu i da ih pijem do 12-14tjedna. Prvi put sam bila kod ovog, i doktor i sestra super, zezanje, priča,...stručnost, upute... Kaže on meni "sad ćemo vidit koliko ih je unutra 1, 2 možda 3" 😂
Danas dala urin na analizu i izvadili mi 6 epruveta krvi.
Bajo cestitaaam od srca i da se sve lijepo nastavi 😍 ne napustaj nas trebaju nam tvoje prognoze 😁
Anaid jako mi je zao drzi se i budi jaka, jer drugacije ne ide. Puno podrske saljem ❤️
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Hvala svim curama I zelim da ugledaju svoje ➕ sto prije i da odu s ove teme.😘😘🤗
A ja kako rekla jos dugoo ostajem ovdi ♥️🤗😘
bajo čestitam 😘😘
Od svih tema na forumu ova grupa osoba je najpozitivnija, meni se nikako ne ide od vas 🤗
Pitala sam jučer doktora da li su A-Z mama iz DM-a ok, rekao je da jesu i da ih pijem do 12-14tjedna. Prvi put sam bila kod ovog, i doktor i sestra super, zezanje, priča,…stručnost, upute… Kaže on meni "sad ćemo vidit koliko ih je unutra 1, 2 možda 3" 😂
KDS, kad si se javila (prek)jucer zabb san ti odg, al.bas mi je drago da je sve u redu, posebice nakon onog strasnog pocetka. Pa da, u globalu, vecina tih suplemenata jer isto ali zbog brenda neke marke dizu maržu za 200-300% a sastav sa tim iz DM-a naprimjer skroz isti. Iako nam svima često to u glavi stoji da ako je skuplje da je vjerojatno i bolje, al.najčešće to nije. Samo provjeri koliko ti folne ima. Mislim da bi za trudnice tribalo bit oko 600 ili 800.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
bajo čestitam 😘😘
Pitala sam jučer doktora da li su A-Z mama iz DM-a ok, rekao je da jesu i da ih pijem do 12-14tjedna. Prvi put sam bila kod ovog, i doktor i sestra super, zezanje, priča,…stručnost, upute… Kaže on meni "sad ćemo vidit koliko ih je unutra 1, 2 možda 3" 😂
KDS, kad si se javila (prek)jucer zabb san ti odg, al.bas mi je drago da je sve u redu, posebice nakon onog strasnog pocetka. Pa da, u globalu, vecina tih suplemenata jer isto ali zbog brenda neke marke dizu maržu za 200-300% a sastav sa tim iz DM-a naprimjer skroz isti. Iako nam svima često to u glavi stoji da ako je skuplje da je vjerojatno i bolje, al.najčešće to nije. Samo provjeri koliko ti folne ima. Mislim da bi za trudnice tribalo bit oko 600 ili 800.
Zanemari ovo zadnje. Glupa san, ako je dok reka da je u redu, onda je uredu. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bajooo šok! 8dpo takva crta.... To se zove kad crta ubode u oko! Čestitam ovo je crta za čestitamo!
Ajde nek jednom i ona koja vodi listu otputuje, Martina i ja nismo bile te sreće! Al nek od tebe krene!
Anaid žao mi je jakoo jako žao.... Držim fige da krene samo ❤️
url=https://lilypie.com]
Joj Bajo ❤️❤️❤️❤️ cestitke!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anaid uzasno mi je zao 😔😔😔😔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curke jel itko od vas uzimao ubikvinol? Silver?:)) Tnx😘
Ubikvinol je verzija koenzima 10 (Q10). Dobro je za kvalitetu jajnih stanica navodno, ali trebaš mu dati neko vrijeme, neka 3mj piti.
Vjeruješ mi baš sam jučer mislila pitati kako si, i nisam otvarala komp zaspala sam sinoć i jutros vidim javila si se!
Haha.. telepatija!:) Da, to sam sve skužila za Q10 i da je dobar za mušku neplodnost odnosno ja bih pila skupa s dragim da baš to, podignemo kvalitetu spolnih st. Mislila sam da možda znaš više koja doza bi bila ok. Mislim da ću ići sa 100-200mg vj je to dovoljno. I da, ionako ćemo sigurno tri mjeseca pauzirati tako da to nije problem.. 😘🤗
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji