Arwenčestitke od srca ❤️❤️❤️ Sjećam te se i jako munje drago da je upalilo!!!
Otvaraj temu "Zimske bebe 2020/2021". Nadam se da se uskoro tamo sve druzimo!!!!! Čestitam!Ana.b. ❤️Mrljica,hvala ti!🥰
Nemam pojma kako otvoriti temu,pa cu cekati da je otvori neka od vas cim ugledate plusic,i onda vam se tamo pridruziti!
Zapravo,ja cu sad strahovati sve dok ne obavim prvi uzv,pa onda ako sve bude ok,vjerovatno cu nastaviti brinuti sve dok ne budem drzala bebu u rukama😂
Nemojte biti kao ja🤦♀️😂
Sve su žene ko ti, urođeno je to. Dobro je nas moj muž opisa: "Samo se vi žene možete nadati dobrim vijestima, dobit dobre vijesti, bit sritne cile 3 minute i onda se počet brinit oko nečeg drugog". Nažalost, meni se ta briga i ostvarila, ne vjerujem da je bio ikakav instinkt il nešto, jednostavno je tako. Briga je normalna, sve dok je u ograničenim dozama i dok s njom možeš normalno funkcionirat. 😊
Mogu ti reci da ti je suprug sve pogodio!😂
Jucer sam izletila s trakicom iz kupaonice i dosla do muza da ga pitam vidi li on ista,a na testu nije sjena nego prava crta!
Onda sam rekla da odmah idem raditi drugi test pa mi se ruke tresu,ne mogu ga otvoriti...pa se sjetim da sam odmah bacila urin iz case,i sad me uopce ne tjera mokriti pa mi doslo da placem!
Nema veze,reko idem popiti malo vode ili cedevite pa cekam da me potjera opet,odem,napravim First response test,crtica se pojavi odmah,i onda sam gledala naizmjence malo u jedan malo u drugi kao da ce crtica ispariti ako ne budu pokraj mene!
I doslovno sam bila sretna sat vremena,a nakon toga sto scenarija u glavi...sta ako sutra procurim,sta ako g.vrecica bude prazna,ako se plod prestane razvijati,ako srce nikad ne pocne kucati,ako ovo,ako ono...a ne mogu na nista od toga utjecati!
Bit ce sto mora biti!
Arwen cestitam❤️❤️❤️❤️
A kolku si inace imala temp nakon O??
Sretno dalje❤️❤️
Hvala❤️
Hoces da stavim sliku grafa?
Nakon O je najvise bila negdje oko 36.80 ja mislim!
Ana.bmoja trakica je danas jedva vidljiva evo je
https://ibb.co/CwRsZpN
Otpisujem T ovaj mjesec. Cekam jos 5dana pa bi trebala dobit..
Kiky ne otpisuj ovaj ciklus. I ja sam napravila lh trakicu, stigli kinezi jutros i svjetlija nego prije dva dana kad sam radila. Gledala na youtube neku zensku koja radi test na trudnocu i lh test. Lh test joj skoro pa bijel ne vidi se testna crta a test na trudnocu se vidi blijeda linija sto znaci da ne mora uvijek pokazati. Mislim da lh trakica bude pozitivna kada je test na trudnocu bas vidljiva crta. Ne mora znaciti ali to je neko moje misljenje.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Arwen, sretno! Zelim ti skolski trudnocu!;)
Hvala ti draga ❤️😘
Arwen ja bih te zamolila ako imas lh trakica da nam pisnes jednu posto si trudna da vidimo je li tamna i uslikas sliku testa trudnoce pa da uporedimo sa lh, ako nije problem 😊
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Moze graf naravno❤️
Meni se na 6dpo drzi stalno 36.80 a inace mi je plesala temp pa me zanima hvala
Arwen, sretno! Zelim ti skolski trudnocu!;)
Hvala ti draga ❤️😘
Arwen ja bih te zamolila ako imas lh trakica da nam pisnes jednu posto si trudna da vidimo je li tamna i uslikas sliku testa trudnoce pa da uporedimo sa lh, ako nije problem 😊
Evo sad vam stavim sliku svih testova od jucer do danas,jedan od njih je i lh trakica,zanimalo me da li je istina da i one budu tamne!
Moze graf naravno❤️
Meni se na 6dpo drzi stalno 36.80 a inace mi je plesala temp pa me zanima hvala
Evo sad cu ucitati i sliku grafa🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji