Arwen čestitke od srca ❤️❤️❤️ Sjećam te se i jako munje drago da je upalilo!!! Imala si fokus na nešto deseto i desilo se najljepše iznenađenje 🥰🥰🥰 neka bude uredna i školska trudnoća i neka sve cure na ovom forumu dožive takvo iznenađenje 💜💕💜
Arwen87 predobroooo…evo mi imamo u srijedi IUI u 8:10. Sva sam uzbudena. Znam da su sanse jako malo al ooet nadam se. Zelim ti da sve bude u redu i da T bude skolska i dosadna. 🤭🥰😘
Hvala ti jos jednom❤️
Sretno u srijedu!
Mojoj kolegici je inseminacija uspjela od prve,tako da nikad nista ne otpisuj!
Znam kako se osjecas,i da smo svi uvijek sumnjicavi i nepovjerljivi kad se radi o nama,ali cuda se dogadjaju!
Da je meni netko rekao da cu ostati trudna zadnji ciklus koji smo mogli pokusati prirodno prije nego krenemo u postupke i to od jednog jedinog odnosa u plodnim danima,rekla bih mu neka se ide lijeciti!
A vidi sad!😊
Arwen87 predobroooo…evo mi imamo u srijedi IUI u 8:10. Sva sam uzbudena. Znam da su sanse jako malo al ooet nadam se. Zelim ti da sve bude u redu i da T bude skolska i dosadna. 🤭🥰😘
Hvala ti jos jednom❤️
Sretno u srijedu!
Znam kako se osjecas,i da smo svi uvijek sumnjicavi i nepovjerljivi kad se radi o nama,ali cuda se dogadjaju!
Da je meni netko rekao da cu ostati trudna zadnji ciklus koji smo mogli pokusati prirodno prije nego krenemo u postupke i to od jednog jedinog odnosa u plodnim danima,rekla bih mu neka se ide lijeciti!
A vidi sad!😊
Hahah cuda se desavaju. Ja vjerujem u cuda. Ali sam oprezna. Necu se previse nadat ali nadat cu se. Super za frendicu to je lijepo znat jer nisam bas procitala neke pozitivne komenfare. Uglavnom su negativni. Al vidit cemo. Samo se nadam da nece otkazat 🤦♀️ali iako otkazu onda akcijanje. 🤣
Arwenčestitke od srca ❤️❤️❤️ Sjećam te se i jako munje drago da je upalilo!!! Imala si fokus na nešto deseto i desilo se najljepše iznenađenje 🥰🥰🥰 neka bude uredna i školska trudnoća i neka sve cure na ovom forumu dožive takvo iznenađenje 💜💕💜
Hvala ti puno!
Ja vam zbilja od srca svima zelim da vas plus iznenadi sto prije!!
Jos uvijek ne vjerujem i svakih pola sata idem u spavacu sobu buljiti u testove kojih sam do sad naredala valjda 7!😂😂
Rekla sam suprugu jucer:-Vidi nam bebe😂🤦♀️
Cure, prosli mj mi je ovulacija bila na 11dc…sudeci po tome kad mi je M dosla…ali taj 11dc sam imala pik…pa sam pretpostavila da ce mi O biti sutradan…posto imam cikluse od 26 dana…
Danas mi je 9dc i napravila sam dvije trakice u istom urinu…jednu 10min poslije druge…iako na uputama pise da se urin ostavi 20 min na sobnoj temp…prvu sam napravila odmah, a drugu nakon 10 min…i nisu iste… stavila sam u aplikaciju premom i pise mi 0,25 low
https://ibb.co/BBtbq1f
Jos su slabe. Nastavi ih piskiti 👍Ja maloprije zvala doktoricu jer sam trebala sutra na pregled da bi mi rekla da ne rade, jedino hitni slucajevi 😔.
A uzas. Ja ne znam kak kod nas jos uvijek rade. Sam cekam da me netko nazove. Valjda nece. Danas nam stupa na snagu da sve zatvaraju osim tegovina hrane itd. Ovo sve drustveno ne radi. I da sami odlucujemo ocemo li izlaziti van. 14 dana samoizolacija za sve. 🤦♀️ a ja bila danas na kontroli. Valjda nece zvati da odgode. Ja se necu javiti kad vidim da su oni 🤣🤣🤣🤣….ufff
Ah, ja sam mislila sutra otici kad sam imala naruceno nego sreca zovnuh da vidim mogu li i mamu primiti jer mora i ona na kontrolu, da bi mi rekli da na vratima ima obavijest. Znaci kad odes saznas da ne rade 😏. Al hajd dobro sta da se radi, nek smo zdravo doci ce i pregled na red aBd.
Zaboravih reci da idem privatno tako da su barem mogli javiti.
A uzas. Stvarno su mogli javiti. Pa nije korona napala telekomunikaciju 🤣
Arwen predobroooo 😍😍😍
Uživaj u trudnoći, da bude uredna i dosadna 😊😊😘
Kiky kako izgleda kod tebe?
Anitram mi smo baš te "sretnice" sa dugim ciklusima 😅
A pijem svoje tabletu za štitnjaču, ali eto kao svaka žena tako sam i ja htjela sve isprobati neke stvari da pomogne u zatrudnjivanju, femisan mi je onda opet sjebo cikluse. (Kad se moram tako izraziti).
Tako da sad samo čekam moj termin kod ginekologa (Nadam se da ga zbog corone neće odgoditi jer 3 mjeseca na termin čekati je uzas) . Pa ću vidjeti šta oni kažu na to sve
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Arwenčestitke od srca ❤️❤️❤️ Sjećam te se i jako munje drago da je upalilo!!! Imala si fokus na nešto deseto i desilo se najljepše iznenađenje 🥰🥰🥰 neka bude uredna i školska trudnoća i neka sve cure na ovom forumu dožive takvo iznenađenje 💜💕💜
Hvala ti puno!
Ja vam zbilja od srca svima zelim da vas plus iznenadi sto prije!!
Jos uvijek ne vjerujem i svakih pola sata idem u spavacu sobu buljiti u testove kojih sam do sad naredala valjda 7!😂😂
Rekla sam suprugu jucer:-Vidi nam bebe😂🤦♀️
Otvaraj temu "Zimske bebe 2020/2021". Nadam se da se uskoro tamo sve druzimo!!!!! Čestitam!
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Arwen, ja te se sjecam i toliko mi je drago sto si ugledala svoj prvi plusic!!! Uzivaj!! 🥰🥰🥰♥️
Hvala ti puno❤️😘
Hvala ti jos jednom❤️
Sretno u srijedu!
A vidi sad!😊
Hahah cuda se desavaju. Ja vjerujem u cuda. Ali sam oprezna. Necu se previse nadat ali nadat cu se. Super za frendicu to je lijepo znat jer nisam bas procitala neke pozitivne komenfare. Uglavnom su negativni. Al vidit cemo. Samo se nadam da nece otkazat 🤦♀️ali iako otkazu onda akcijanje. 🤣
Ako otkazu postupak,nitko vam ne otkazuje akcije😂
Da,prijateljici je uspjela prva inseminacija,i sad je nakon toga ostala prirodno trudna!
Uvijek ima nade😊
A di je mallla dugo nismo čuli ništa od nje
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji