Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miakamo
    16. Ožujak 2020. 15:41

Arwen87

chiAn6

Arwen87

Drage cure,ne znam da li me se koja od vas sjeca jer nisam vec neko vrijeme pisala,buduci da sam se prebacila na forum potpomognute oplodnje!
    Zelim vam samo reci da nikad ne gubite nadu,jer nikad ne znate kad vas plus moze iznenaditi🥰
    Prosli mjesec sam bila u Osijeku na konzultacijama za potpomognutu,dobila upute sto jos da prikupimo od nalaza,trebala sam obaviti prohodnost jajovoda,i onda ih kontaktirati prvi dan ciklusa kako bi mogli planirati folikulometrije i inseminaciju tijekom ovog mjeseca!
    Nalaze smo prikupili gotovo sve,i onda se pocelo dogadjati sve ovo s koronom,tako da sam vec prije nekoliko dana pocela kukati kako ce mi odgoditi postupak i kako sam samo cekala sto ce se zakomplicirati jer je sve krenulo suvise glatko!
    Medjutim,jucer sam ugledala svoj prvi plusic ikada na testu!❤️Jos uvijek ne mogu vjerovati!

Predivno!! Napokon nešto lijepo i pozitivno u ovoj cijeloj situaciji!! 🥳🥳
    Čestitam vam na plusiću i neka trudnoća bude uredna i školska! 🤗🤗

Hvala ti!❤️
    Zvala sam dr.jutros,narucili me za pregled 25.03.
    Nadam se da ce sve biti dobro,pa ce mi onda biti malo lakse!😊
    Jos uvijek ne mogu vjerovati,gledam te testove,najradije bih sve koji su mi ostali otvorila i napravila odjednom!
    Ludo zensko😂😂

Hehehe vjerujem ti. Ma to je to samo da ti jos dr potvrdi i onda odmaraj i uzivaj 🤗

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Arwen87
    16. Ožujak 2020. 15:45

Sue

Arwen87

Medjutim,jucer sam ugledala svoj prvi plusic ikada na testu!❤️Jos uvijek ne mogu vjerovati!
    Od jucer do danas sam ih napravila bar 6 i svi su pozitivni!
    A nikad se manje nisam nadala i nikad manje nisam ocekivala trudnocu nego ovaj mjesec!
    Zelim vam svima srecu i uspjeh u vašim borbama,bebica vas moze iznenaditi onda kad to najmanje ocekujete!
    Ja vam od sveg srca zelim da vam se bas to dogodi🥰❤️😘

Čestitam!!! Napokon lijepe vijesti!🙏💗
    Sve više vjerujem da ta prevelika naša želja, koči sve procese, koliko god bih željela vjerovati u suprotno.

Hvala ti❤️
    I nemoj misliti tako!
    Ovaj mjesec sam najmanje od svih do sad bila opustena!
    Sto se mene ticalo ja sam vec znala da inseminacije nece uspjeti,i u glavi sam se vec pripremala za stimulirani postupak!
    Svakih par dana sam otvarala fascikl s uputama i provjeravala da slucajno nismo previdjeli i zaboravili napraviti neku pretragu!
    Na poslu sam radila i vukla kao idiot jer mi trudnoca nije bila ni na kraj pameti!
    Ovaj ciklus  smo u plodnim danima imali samo jedan jedini odnos,i toliko sam danima bila razocarana jer nam se natovarilo hrpa toga pa nismo plodne dane uspjeli bolje iskoristiti!
    Vrhunac svega,prije par dana mi je ujak imao prometnu nesrecu...nisam se mogla smiriti dok se nisam uvjerila da je dobro i da nije nista ozbiljno!
    Tu noc,vratili se kuci iz bolnice i ja popila Normabel,jer me tek onda stigla panika i adrenalin... 
    Dakle, ovaj mjesec nam je bio kaotičan,i na kraju svega toga ovo😊

Arwen87
    16. Ožujak 2020. 15:47

Miakamo

Arwen87

chiAn6

Arwen87

Drage cure,ne znam da li me se koja od vas sjeca jer nisam vec neko vrijeme pisala,buduci da sam se prebacila na forum potpomognute oplodnje!
    Zelim vam samo reci da nikad ne gubite nadu,jer nikad ne znate kad vas plus moze iznenaditi🥰
    Prosli mjesec sam bila u Osijeku na konzultacijama za potpomognutu,dobila upute sto jos da prikupimo od nalaza,trebala sam obaviti prohodnost jajovoda,i onda ih kontaktirati prvi dan ciklusa kako bi mogli planirati folikulometrije i inseminaciju tijekom ovog mjeseca!
    Nalaze smo prikupili gotovo sve,i onda se pocelo dogadjati sve ovo s koronom,tako da sam vec prije nekoliko dana pocela kukati kako ce mi odgoditi postupak i kako sam samo cekala sto ce se zakomplicirati jer je sve krenulo suvise glatko!

Predivno!! Napokon nešto lijepo i pozitivno u ovoj cijeloj situaciji!! 🥳🥳
    Čestitam vam na plusiću i neka trudnoća bude uredna i školska! 🤗🤗

Hvala ti!❤️
    Zvala sam dr.jutros,narucili me za pregled 25.03.
    Nadam se da ce sve biti dobro,pa ce mi onda biti malo lakse!😊
    Jos uvijek ne mogu vjerovati,gledam te testove,najradije bih sve koji su mi ostali otvorila i napravila odjednom!
    Ludo zensko😂😂

Hehehe vjerujem ti. Ma to je to samo da ti jos dr potvrdi i onda odmaraj i uzivaj 🤗

Nadam se da ce se do tad vec nesto vidjeti na uzv!
    Nemam pojma kako oni racunaju koliko dugo je zena trudna i kad je termin,al mislit cu pozitivno pa sta bude😊

16. Ožujak 2020. 16:08

Arwen87 predobroooo...evo mi imamo u srijedi IUI u 8:10. Sva sam uzbudena. Znam da su sanse jako malo al ooet nadam se. Zelim ti da sve bude u redu i da T bude skolska i dosadna. 🤭🥰😘

16. Ožujak 2020. 16:09

ana.b.

Anitram1982

ana.b.

Nova i sue??? Testici? Ajde potrebni su nam plusici 😁😁
    Ja sam jedan radila jutros ali ništa od tog izgleda…tu i tamo me pecka u maternici i to je sve

Ti imas jos jednu Ovulaciju 🤭🤭🤭

Ma muka mi od ovog ciklusa da oće više proći 😅😅

Uf znam to. Mrzim duge cikluse. A jesu ti dali sta po tom pitanju? Sta kaze doktor? 

16. Ožujak 2020. 16:12

Tonia

Cure ne znam šta da radim, beta je 446… Previsoka je kako god da okrenem… nisam pametna kaj da radim, prije tri tjedna je bila 700

Znaci ultrazvuk podobavezno. Ovo ili je nova trudnoc ili je ostalo od onda nesto i to nije nikako dobro. Odmah na ultrazvuk. Ak treba i na hitnu. Javi nam se. 

Miakamo

Pozdrav cure. Evo i mene, cijelo jutro u nekim obavezama. Dolazim kuci lh trakice stigle 40 kom 😁.

Nova19

Ja piskila test u subotu popodne, znaci dan prije M i negativan… tu noć imala taj jaki grč kao za M ali nje nema… noćas M opet groznica ulovila i sada me tako glava boli da je to užas (inače me sinusi zezaju)…
    Kupila opet digitalni cb pa ako ne dođe sutra, u srijedu ga piskim 🤞🏻

Drzim 🤞 da ipak bude plusic 🤗

16. Ožujak 2020. 16:15

chiAn6

Cure, prosli mj mi je ovulacija bila na 11dc…sudeci po tome kad mi je M dosla…ali taj 11dc sam imala pik…pa sam pretpostavila da ce mi O biti sutradan…posto imam cikluse od 26 dana…
    Danas mi je 9dc i napravila sam dvije trakice u istom urinu…jednu 10min poslije druge…iako na uputama pise da se urin ostavi 20 min na sobnoj temp…prvu sam napravila odmah, a drugu nakon 10 min…i nisu iste… stavila sam u aplikaciju premom i pise mi 0,25 low
    https://ibb.co/BBtbq1f

Jos su slabe. Nastavi ih piskiti 👍

Miakamo

Ja maloprije zvala doktoricu jer sam trebala sutra na pregled da bi mi rekla da ne rade, jedino hitni slucajevi 😔.
    16. Ožujak 2020. 16:16

ODBROJAVANJE 3/2020
    Nova19-15.3.2020 - 1 dan kasni
    Sue - 16.3.2020 - 0 dana
    Anab - 20.3.2020 -4 dana
    Kiky-21.3.2020 - 5 dana
    Jelenajelana-25.3.2020- 9 dana
    Miakamo-25.3.2020 - 9 dana
    Lilo23-25.3.2020 - 9 dana
    Rita36 - 26.3.2020 - 10 dana
    Malela - 30.3.2020 - 15 dana 
    Fancy - 30.3.2020 - 15 dana
    ODBROJAVANJE 4/2020
    Ljubicicax - 1.4.2020 - 16 dana
    Ona2- 2.4.2020 - 17 dana
    Mara Kokosica - 3.4.2020 - 18 dana
    Pepika-3.4.2020 - 18 dana
    ChiAn6- 3.4.2020- 18 dana
    Rastika- 4.4.2020 - 19 dana
    Anitram1982-5.4.2020- 20 dan
    Anaid - 7.4.2020 - 22 dana
    Tonia - 7.4.2020 - 22 dana
    Tera- 8.4.2020 - 23 dana
    Mallla-

• Miakamo
    16. Ožujak 2020. 16:19

Anitram1982

chiAn6

Cure, prosli mj mi je ovulacija bila na 11dc…sudeci po tome kad mi je M dosla…ali taj 11dc sam imala pik…pa sam pretpostavila da ce mi O biti sutradan…posto imam cikluse od 26 dana…
    Danas mi je 9dc i napravila sam dvije trakice u istom urinu…jednu 10min poslije druge…iako na uputama pise da se urin ostavi 20 min na sobnoj temp…prvu sam napravila odmah, a drugu nakon 10 min…i nisu iste… stavila sam u aplikaciju premom i pise mi 0,25 low

Miakamo

Ja maloprije zvala doktoricu jer sam trebala sutra na pregled da bi mi rekla da ne rade, jedino hitni slucajevi 😔.

A uzas. Ja ne znam kak kod nas jos uvijek rade. Sam cekam da me netko nazove. Valjda nece. Danas nam stupa na snagu da sve zatvaraju osim tegovina hrane itd. Ovo sve drustveno ne radi. I da sami odlucujemo ocemo li izlaziti van. 14 dana samoizolacija za sve. 🤦‍♀️ a ja bila danas na kontroli. Valjda nece zvati da odgode. Ja se necu javiti kad vidim da su oni 🤣🤣🤣🤣….ufff

Ah, ja sam mislila sutra otici kad sam imala naruceno nego sreca zovnuh da vidim mogu li i mamu primiti jer mora i ona na kontrolu, da bi mi rekli da na vratima ima obavijest. Znaci kad odes saznas da ne rade 😏. Al hajd dobro sta da se radi, nek smo zdravo doci ce i pregled na red aBd.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    16. Ožujak 2020. 16:20

Miakamo

Anitram1982

chiAn6

Miakamo

A uzas. Ja ne znam kak kod nas jos uvijek rade. Sam cekam da me netko nazove. Valjda nece. Danas nam stupa na snagu da sve zatvaraju osim tegovina hrane itd. Ovo sve drustveno ne radi. I da sami odlucujemo ocemo li izlaziti van. 14 dana samoizolacija za sve. 🤦‍♀️ a ja bila danas na kontroli. Valjda nece zvati da odgode. Ja se necu javiti kad vidim da su oni 🤣🤣🤣🤣….ufff

Ah, ja sam mislila sutra otici kad sam imala naruceno nego sreca zovnuh da vidim mogu li i mamu primiti jer mora i ona na kontrolu, da bi mi rekli da na vratima ima obavijest. Znaci kad odes saznas da ne rade 😏. Al hajd dobro sta da se radi, nek smo zdravo doci ce i pregled na red aBd.

Zaboravih reci da idem privatno tako da su barem mogli javiti.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.