Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dunja10
    10. Ožujak 2020. 09:59

Oko 13 14 dana,primetim po belance sekretu i bolu u jajniku 

10. Ožujak 2020. 10:01

Anchy sori krivo skuzila
    Znaci ti ocekujes nedolazak🤣🤣🤣🤣🤣🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Aneee
    10. Ožujak 2020. 10:02

Lela Baš čudno da si imala bolove, ja inače imam užasno bolne M ali otkako pijem femisan ništa ne osjetim...to je na kraju bio jedini razlog zašto sam ga pila ali ovo sa dugim ciklusom me skroz zeznulo...e i da ja sam ti član sad u onoj grupi na fb pa ako hoćeš možeš me dodati jer lako ćeš me naći 😅
    Dunja10 A ta ti nije bila kasnija O? Jel je pratiš trakicama ili?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

10. Ožujak 2020. 10:05

Ana b koja grupa na faceu😂😂

Aneee
    10. Ožujak 2020. 10:06

dunja10

Oko 13 14 dana,primetim po belance sekretu i bolu u jajniku

Tek sam sad vidila da si odg...ugl jedna je cura prije koji da  pisala da bolovi mogu trajati danima prije O i da je to normalno tak da ne mora značiti da ti je baš taj dan bila O...A i po sekretu je malo teško bar kod mene...npr ja sam imala tek prekjucer O (8.3.) A jedan puta sam imala tako rastezljiv iscjedak da sam mislila da dolazi O a to je bilo sredinom 2.mj i nije bila O ni blizu 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    10. Ožujak 2020. 10:08

Marinalin

Ana b koja grupa na faceu😂😂

A za ljubitelje mops 🤣 uclanila sam se pa sam mislila da me lela može lakse pronaći na faceu jer je i ona član 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

LeLa2807
    10. Ožujak 2020. 10:09

ana.b.

Lela Baš čudno da si imala bolove, ja inače imam užasno bolne M ali otkako pijem femisan ništa ne osjetim…to je na kraju bio jedini razlog zašto sam ga pila ali ovo sa dugim ciklusom me skroz zeznulo…e i da ja sam ti član sad u onoj grupi na fb pa ako hoćeš možeš me dodati jer lako ćeš me naći 😅
    Dunja10 A ta ti nije bila kasnija O? Jel je pratiš trakicama ili?

hahaha, jesam. baš si zgodna, btw 
    ne znam, ali piše im na stranici da kao mogu se osjetiti grčevi ako pucaju ciste ili se suši miom, pa se NADAM da se moj miom suši ahhaahahahaha.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

10. Ožujak 2020. 10:10

Ana b aha ja mislila neka grupa za buduce trudnice😂😂😂😂😂🤪🤪🤪🤪

Malena0908
    10. Ožujak 2020. 10:11

Hahahah mi tocno mozemo napraviti zatvorenu grupu na fb ☺️☺️

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

10. Ožujak 2020. 10:13

Pa znas da bi brze i islo na faceu nego ovdje😂😂dobra ideja 
    Ovdje moras ucitavat obnavljat ,steka u zadnje vrijeme😤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.