Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    23. Veljača 2020. 13:49

Anitram ima od njene aplikacije link, tako da pokušaj kod nekog drugoj kliknuti na potpis

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

23. Veljača 2020. 13:53

Lilo23

Ja si razmisljam da napravim test danas popusta mi izdrzljivost haha ali ne znam opce ima li sanse da ista pokaze sa popodnevnim urinom 🤷‍♀️ misljenja molim haha

Zavisi. Ak je O bila skolski mogla bi dobiti sjenu. Ali ak je bila kasnije neg mislis da je bila onda bi mogla dobiti - . Sretno 🤞🤞🤞🤞da bude ➕

• Miakamo
    23. Veljača 2020. 13:54

Anitram1982

Na moj nemoj jer je povezan sa aplokacijom Friend.Fertility slikam ti korak po korak 😉

Kliknut na pseudohtml i taj link kopirati jer u protivnom se samo link pojavljuje ispod. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Aneee
    23. Veljača 2020. 13:56

Ja se ne sjećam koji sam ja link kopirala, samo znam da sam išla redom dok jedan nije uspio 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

23. Veljača 2020. 13:58

Miakamo

Anitram1982

Na moj nemoj jer je povezan sa aplokacijom Friend.Fertility slikam ti korak po korak 😉

Kliknut na pseudohtml i taj link kopirati jer u protivnom se samo link pojavljuje ispod.

E super.Sad znam i ja nes novo 👍

• justagirl2201
    23. Veljača 2020. 13:59

Evo curke eksperiment s lh trakicom u ranoj ranoj T...meni je sutra dan neočekivane, dns je 12 dpo, evo trakice:
    https://ibb.co/5L0Nr7v
    Ak netko ima viska lh trakica a ne da im se lovat sjene i trosit na testove za T...eto načina :)
    Meni je pocela trakica vec 7dpo tamnit iako naravno to ne mora bit nuzno kod svih

working_mom
    23. Veljača 2020. 14:03

Pitanje:
    S lh trakicama pocela 5. dana ciklusa. Danas je 18. dan ciklusa (ciklus skolski 28dana). Sve trakice su bile negativne (pojavila se testa crta, ali ni jedan dan tamna kao kontrolna). Prosli mjesec isto nije bilo ovulacije, M kasnila 3 dana. Danas imam iscjedak ,ful ljepljiv. Ako nece danas testa crta biti tamna postoji li sansa da iscjedak pokazuje ovulaciju? 

LeLa2807
    23. Veljača 2020. 14:11

Lilo23

justagirl2201

Evo curke eksperiment s lh trakicom u ranoj ranoj T…meni je sutra dan neočekivane, dns je 12 dpo, evo trakice:
    https://ibb.co/5L0Nr7v
    Ak netko ima viska lh trakica a ne da im se lovat sjene i trosit na testove za T…eto načina :)
    Meni je pocela trakica vec 7dpo tamnit iako naravno to ne mora bit nuzno kod svih

Vidis mogla bi trakicu haha da ne trosim bezveze testove

Lilo slikaj nam!! 
    Ja sam isto u iskušenju. Mozda napravim utorak ujutro jer meni je dan iza tebe. Jahahahhahaha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    23. Veljača 2020. 14:13

Lilo imas li kakve simptome jer meni su krenuli grčevi... Ne mirisi mi... 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    23. Veljača 2020. 14:21

Lilo23

LeLa2807

Lilo imas li kakve simptome jer meni su krenuli grčevi… Ne mirisi mi…

Nemam evo iskreno trenutno bas nista ni bolove ni nista haha slikat cu ako napravim ako cu opce imat sta slikat a mozda sutra ujutro napravim vidjet cu

A dobro tebi je dva dana do mozda lh trakica pokaze jer je popodne nju se moze kad god. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani