Kod mene danas 7 dan poslije ovulacije, od jucer imam grlobolju i nemam bas neke simptome. Ali jutros spuhivam krv iz nosa. Procitala sam tu na forumu da su neke od vas to imale kao simptom.
Sretno svima 🤞🤞
Veliki pozdrav svima. Poznatima i one koje cu tek upoznati. Ima li cekalic uskoro?! Lp i sretno!
Hej Rita, ima nas dosta. Unazad par postova je anitram objavila termine.
Ja ne cekam 27. A ti?
Bas cu naci post sa terminima molim za vas i sebe… 2 ili 3. Marta trebam Neeeee dobit!
Marina i anitram idu u sde u kliniku pa ce ti sigurno vise toga reci :) sretno :)
Hvala za marinu znam pratimo se samo je korak ispred pa uvijek imam sto za cuti..
🙃
Veliki pozdrav svima. Poznatima i one koje cu tek upoznati. Ima li cekalic uskoro?! Lp i sretno!
Hej Rita, ima nas dosta. Unazad par postova je anitram objavila termine.
Ja ne cekam 27. A ti?
Bas cu naci post sa terminima molim za vas i sebe… 2 ili 3. Marta trebam Neeeee dobit!
Marina i anitram idu u sde u kliniku pa ce ti sigurno vise toga reci :) sretno :)
Hvala za marinu znam pratimo se samo je korak ispred pa uvijek imam sto za cuti..
🙃
Ei Rita....i ja sam tu blizu,,ja bi ne trebala dobiti 1/2.3.....🤗🤗🤗

Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Cure meni od jutra i dalje grčevi stanu ali kad krenu relativno jaki, gust iscjedak, grusi bolne, brijem da se priblizava.
Rita, odea na nas link od tog potpisa, napravi svoj odes onda na dio "forum" kopiras link neki sa bb cx coode tako nes i zaljepis u svoj potpis link

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Meni su u utorak il srijedu cure opisale kako😱
I cak slike mi stavile postupak
Pa se vrati unazad na ponedj,utorak srijedu😂😂😂
Vratila sam se tisucu poruka unazad i nigdje nisam nasla objasnjenje al nema veze moze se i bez toga nego u vas to tak sareno i obecavajuce izgleda
🙃 🤭

Ma to je super jer nemoramo jedna drugu stalno pitat koji smo dan ciklusa😂😂😂
Znam da mi je ovaj tjedan netko napisao kako to stavit😂
Ja neznam ni kako cu ikad imat djece kad me muz zivcira strasno😂
Sva sam napeta ko puska i zivcana i jos pms😂
Idem se navece napit majke mi kad mamu posaljem doma😂
Vratila sam se tisucu poruka unazad i nigdje nisam nasla objasnjenje al nema veze moze se i bez toga nego u vas to tak sareno i obecavajuce izgleda
🙃 🤭

Saljem ti upute 😉
Kliknes na njen potpis
Izradis svoj
Dobije jedan link
Kopiras ovdje u postavkama u svoj potpis
🙃 🤭
Saljem ti upute 😉
Kliknes na njen potpis
Izradis svoj
Dobije jedan link
Kopiras ovdje u postavkama u svoj potpis
Kad kliknem kod nje tebe ili bilo koga ne dopusta mi kopirat link. Ili nesto griješim..

Na moj nemoj jer je povezan sa aplokacijom Friend.Fertility slikam ti korak po korak 😉
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji