Veliki pozdrav svima. Poznatima i one koje cu tek upoznati. Ima li cekalic uskoro?! Lp i sretno!
Hej Rita, ima nas dosta. Unazad par postova je anitram objavila termine.
Ja ne cekam 27. A ti?
Bas cu naci post sa terminima molim za vas i sebe... 2 ili 3. Marta trebam Neeeee dobit!

Veliki pozdrav svima. Poznatima i one koje cu tek upoznati. Ima li cekalic uskoro?! Lp i sretno!
Ja ne cekam 27. A ti?
Bas cu naci post sa terminima molim za vas i sebe… 2 ili 3. Marta trebam Neeeee dobit!
Marina i anitram idu u sde u kliniku pa ce ti sigurno vise toga reci :) sretno :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja ne cekam 27. A ti?
Bas cu naci post sa terminima molim za vas i sebe… 2 ili 3. Marta trebam Neeeee dobit!
Marina i anitram idu u sde u kliniku pa ce ti sigurno vise toga reci :) sretno :)
Hvala za marinu znam pratimo se samo je korak ispred pa uvijek imam sto za cuti..
🙃

Kako ubacujete ovu kontrolnu crtu gdje pisu sve info o fazi ciklusa trenutno? Bas mi se svidja.

Rita88 mi se opet na isti dan poklapamo za ne dobit. Sretno draga pratimo se u stopu!!!…. Cestitke svima koje su zatrudnile iii sretno nama ostalima!
🍀 🍀 🍀

O Rita stigla si nam ovdje 👍
Dobrodosla moja godisnjakinjo🥰
Stavi ispod svog posta kao mi koji ti je dan do M.
I eto ovdje ces aktivno sve saznat👍
Stavila bi ali ne ne znam kako... Osim napismeno
🙃.. 8.ili9. Dan do trudnoce
🤣🤣🤣 Tj ne trebam dobit 2ili3.mart....

Meni su u utorak il srijedu cure opisale kako😱
I cak slike mi stavile postupak
Pa se vrati unazad na ponedj,utorak srijedu😂😂😂
Meni su u utorak il srijedu cure opisale kako😱
I cak slike mi stavile postupak
Pa se vrati unazad na ponedj,utorak srijedu😂😂😂
Hocu hvalaaa
🙃 🤭

Ja sam na poslu, pa nemrem bas odgovarat..
Mallla ne pratim ovulaciju, prosle godine nisam imala ovulaciju 3 ciklusa za redom. Cim mi prode vjencanje, udajem se za 2,5 mjeseci, ide muž na pregled i ja na ponovni pregled i trakice.
Anitram1982 ma uzas su ciklusi, neznam kaj da kazem, jedino su pod kontracepcijskim tabletama bili u dan tocni.
Sanja508 državni ginekolog kaze da imam policisticne jajnike i da je to jednostavno tak, a privatni da imam policisticni izgled jajnika i svaki put mi prepise tablete za krvarenje koje se inace uzimaju u menopauzi. Tako da ciklus di nisam imala M 56 dana.. Je trajao 'samo' 56 dana jer su tablete potaknule krvarenje, tko zna koliko bi inace trajalo. Privatnik kaze da je to zbog ciklusa bez ovulacije.
Papa, hormoni i brisevi, sve okej.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji