Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 11:05

LeLa2807

Rita36

Veliki pozdrav svima. Poznatima i one koje cu tek upoznati. Ima li cekalic uskoro?! Lp i sretno!

Hej Rita, ima nas dosta. Unazad par postova je anitram objavila termine.
    Ja ne cekam 27. A ti?

Bas cu naci post sa terminima molim za vas i sebe... 2 ili 3. Marta trebam Neeeee dobit! 

LeLa2807
    23. Veljača 2020. 11:08

Rita36

LeLa2807

Rita36

Veliki pozdrav svima. Poznatima i one koje cu tek upoznati. Ima li cekalic uskoro?! Lp i sretno!

Ja ne cekam 27. A ti?

Bas cu naci post sa terminima molim za vas i sebe… 2 ili 3. Marta trebam Neeeee dobit!

Marina i anitram idu u sde u kliniku pa ce ti sigurno vise toga reci :) sretno :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 11:17

LeLa2807

Rita36

LeLa2807

Rita36

Ja ne cekam 27. A ti?

Bas cu naci post sa terminima molim za vas i sebe… 2 ili 3. Marta trebam Neeeee dobit!

Marina i anitram idu u sde u kliniku pa ce ti sigurno vise toga reci :) sretno :)

Hvala za marinu znam pratimo se samo je korak ispred pa uvijek imam sto za cuti.. 
    🙃 

Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 11:28

Kako ubacujete ovu kontrolnu crtu gdje pisu sve info o fazi ciklusa trenutno? Bas mi se svidja. 

Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 11:37

Rita88 mi se opet na isti dan poklapamo za ne dobit.    Sretno draga pratimo se u stopu!!!…. Cestitke svima koje su zatrudnile iii sretno nama ostalima!

🍀 🍀 🍀 

23. Veljača 2020. 11:41

O Rita stigla si nam ovdje 👍
    Dobrodosla moja godisnjakinjo🥰
    Stavi ispod svog posta kao mi koji ti je dan do M.
    I eto ovdje ces aktivno sve saznat👍

Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 11:51

Stavila bi ali ne ne znam kako... Osim napismeno 
    🙃.. 8.ili9. Dan do trudnoce
    🤣🤣🤣 Tj ne trebam dobit 2ili3.mart....

23. Veljača 2020. 11:53

Meni su u utorak il srijedu cure opisale kako😱
    I cak slike mi stavile postupak
    Pa se vrati unazad na ponedj,utorak srijedu😂😂😂

Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 11:55

Marinalin

Meni su u utorak il srijedu cure opisale kako😱
    I cak slike mi stavile postupak
    Pa se vrati unazad na ponedj,utorak srijedu😂😂😂

Hocu hvalaaa
    🙃 🤭 

Bosco
    23. Veljača 2020. 12:01

Ja sam na poslu, pa nemrem bas odgovarat.. 
    Mallla ne pratim ovulaciju, prosle godine nisam imala ovulaciju 3 ciklusa za redom. Cim mi prode vjencanje, udajem se za 2,5 mjeseci, ide muž na pregled i ja na ponovni pregled i trakice.
    Anitram1982 ma uzas su ciklusi, neznam kaj da kazem, jedino su pod kontracepcijskim tabletama bili u dan tocni.
    Sanja508 državni ginekolog kaze da imam policisticne jajnike i da je to jednostavno tak, a privatni da imam policisticni izgled jajnika i svaki put mi prepise tablete za krvarenje koje se inace uzimaju u menopauzi. Tako da ciklus di nisam imala M 56 dana.. Je trajao 'samo' 56 dana jer su tablete potaknule krvarenje, tko zna koliko bi inace trajalo. Privatnik kaze da je to zbog ciklusa bez ovulacije.
    Papa, hormoni i brisevi, sve okej. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani