Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    13. Svibanj 2020. 19:25

🦋Anitram1982🦋

Fancy

A sta je fazon s tom face grupom? Pise se pod punim imenom i prezimenom, javno? 🤔

Da. Ali onda kad je jedna forumasica otvorila FB grupu (al prije ulaska u grupu si moro odgovoriti od kuda znas za grupu da bi uso. Nismo pustale bilo koga), napravljena je Chat grupa na Messengeru. No medutim ja sam otisla sa tog chata i grupe jer sam bila pukla opcenito zbog svega. Nakupilo mi se. Uglavnom da. Pravi profil je. Al grupa nije javna. Znaci nemres ju nac ak ukucas u trazilicu na FB.

Da Fancy sa punim imenom i prezimenom nemamo se cega sramiti svaka zeli isto i evo 2 mj tipkamo svakodnevno od 0-24 postale smo vec prijateljice vise znamo jedna o drugoj nego muževi/decki i lijepo nam je. Nije samo tema beba beba beba. 😂 postale smo sekta :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Sara 🌸
    13. Svibanj 2020. 19:30

bajo

Ja nikakvi simptoma vise , bas sam uvherena da sam u PMS_u . Bit ce zato akcije sljedeci mjesec 😘😘😘
    I cure hvala svima na pomoci i podrsci koji pruzate pa cak i trolovima 😉
    Mrljice novi naziv ti kod nas znaci sij- kao sijati, mozda i proklija sjeme 🤞🤞🤞❤

Ajme sta san se slatko nasmijala.... 😂😂😂😂😂 Nek proklije nam svima 💪🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    13. Svibanj 2020. 19:31

Zar grupa nije MissMama MPO cure? Netko je nedavni napisao, moze vas se nac 👀 
    ako je to to.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Aneee
    13. Svibanj 2020. 19:33

Siijjj

ako je to to.

Nije to to

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

13. Svibanj 2020. 19:36

Siijjj

ako je to to.

🤭🤭🤭 nije. Drugacije se zove. Al ta grupa je isto sa teme odavdje. Tj cure su je sa teme Potpomognute na missmama napravile na FB. 

13. Svibanj 2020. 19:37

Siijjj

ako je to to.

Al velim ti i da ti kazem nemres ju nac jer je zakljucana za javnost. Buduci su se cure u tom periodu koje su bile na FB prijavile tamo i onda smo ju zakljucale. 

Sara 🌸
    13. Svibanj 2020. 19:39

Ma nevazno.... ovdje je sasvim ok

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Aneee
    13. Svibanj 2020. 19:40

Zaboravila sam kome sam pisala da proba sa ljubicastim digitalcem, ali evo tu slika usput kako bude kod mene peak

I slika da vidite koji je to

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Tommyfame
    13. Svibanj 2020. 19:41

LeLa2807

🦋Anitram1982🦋

Fancy

A sta je fazon s tom face grupom? Pise se pod punim imenom i prezimenom, javno? 🤔

Da. Ali onda kad je jedna forumasica otvorila FB grupu (al prije ulaska u grupu si moro odgovoriti od kuda znas za grupu da bi uso. Nismo pustale bilo koga), napravljena je Chat grupa na Messengeru. No medutim ja sam otisla sa tog chata i grupe jer sam bila pukla opcenito zbog svega. Nakupilo mi se. Uglavnom da. Pravi profil je. Al grupa nije javna. Znaci nemres ju nac ak ukucas u trazilicu na FB.

Da Fancy sa punim imenom i prezimenom nemamo se cega sramiti svaka zeli isto i evo 2 mj tipkamo svakodnevno od 0-24 postale smo vec prijateljice vise znamo jedna o drugoj nego muževi/decki i lijepo nam je. Nije samo tema beba beba beba. 😂 postale smo sekta :)

a vidiš kako tu možeš fino tipkat :DDD

ugl da, ova ekipa na messengeru je nešto posebno.. facebook toliko i ne koristimo koliko chat

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

13. Svibanj 2020. 19:48

Tommyfame

LeLa2807

🦋Anitram1982🦋

Fancy

a vidiš kako tu možeš fino tipkat :DDD

ugl da, ova ekipa na messengeru je nešto posebno.. facebook toliko i ne koristimo koliko chat

Mogu jer nema previse informacija. A onda kad vidim 140 neprocitanih poruka 🤦‍♀️ treba mi pol sata da sve procitam sta je koja napisala. A dok dodem do zadnje vi natipkate jos 100 i onda zaboravim sta je uopce ona na pocetku napisala. TMI za mene. Nemrem popratiti sve. A i osim toga bas sam bila usla tad u period di sam pukla skroz. Tak da jednostavno sve se bilo nakupilo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.