A sta je fazon s tom face grupom? Pise se pod punim imenom i prezimenom, javno? 🤔
Da. Ali onda kad je jedna forumasica otvorila FB grupu (al prije ulaska u grupu si moro odgovoriti od kuda znas za grupu da bi uso. Nismo pustale bilo koga), napravljena je Chat grupa na Messengeru. No medutim ja sam otisla sa tog chata i grupe jer sam bila pukla opcenito zbog svega. Nakupilo mi se. Uglavnom da. Pravi profil je. Al grupa nije javna. Znaci nemres ju nac ak ukucas u trazilicu na FB.
Da Fancy sa punim imenom i prezimenom nemamo se cega sramiti svaka zeli isto i evo 2 mj tipkamo svakodnevno od 0-24 postale smo vec prijateljice vise znamo jedna o drugoj nego muževi/decki i lijepo nam je. Nije samo tema beba beba beba. 😂 postale smo sekta :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja nikakvi simptoma vise , bas sam uvherena da sam u PMS_u . Bit ce zato akcije sljedeci mjesec 😘😘😘
I cure hvala svima na pomoci i podrsci koji pruzate pa cak i trolovima 😉
Mrljice novi naziv ti kod nas znaci sij- kao sijati, mozda i proklija sjeme 🤞🤞🤞❤
Ajme sta san se slatko nasmijala.... 😂😂😂😂😂 Nek proklije nam svima 💪🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Zar grupa nije MissMama MPO cure? Netko je nedavni napisao, moze vas se nac 👀
ako je to to.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
ako je to to.
Nije to to
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
ako je to to.
🤭🤭🤭 nije. Drugacije se zove. Al ta grupa je isto sa teme odavdje. Tj cure su je sa teme Potpomognute na missmama napravile na FB.
ako je to to.
Al velim ti i da ti kazem nemres ju nac jer je zakljucana za javnost. Buduci su se cure u tom periodu koje su bile na FB prijavile tamo i onda smo ju zakljucale.
Zaboravila sam kome sam pisala da proba sa ljubicastim digitalcem, ali evo tu slika usput kako bude kod mene peak
I slika da vidite koji je to
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
A sta je fazon s tom face grupom? Pise se pod punim imenom i prezimenom, javno? 🤔
Da. Ali onda kad je jedna forumasica otvorila FB grupu (al prije ulaska u grupu si moro odgovoriti od kuda znas za grupu da bi uso. Nismo pustale bilo koga), napravljena je Chat grupa na Messengeru. No medutim ja sam otisla sa tog chata i grupe jer sam bila pukla opcenito zbog svega. Nakupilo mi se. Uglavnom da. Pravi profil je. Al grupa nije javna. Znaci nemres ju nac ak ukucas u trazilicu na FB.
Da Fancy sa punim imenom i prezimenom nemamo se cega sramiti svaka zeli isto i evo 2 mj tipkamo svakodnevno od 0-24 postale smo vec prijateljice vise znamo jedna o drugoj nego muževi/decki i lijepo nam je. Nije samo tema beba beba beba. 😂 postale smo sekta :)
a vidiš kako tu možeš fino tipkat :DDD
ugl da, ova ekipa na messengeru je nešto posebno.. facebook toliko i ne koristimo koliko chat
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
a vidiš kako tu možeš fino tipkat :DDD
ugl da, ova ekipa na messengeru je nešto posebno.. facebook toliko i ne koristimo koliko chat
Mogu jer nema previse informacija. A onda kad vidim 140 neprocitanih poruka 🤦♀️ treba mi pol sata da sve procitam sta je koja napisala. A dok dodem do zadnje vi natipkate jos 100 i onda zaboravim sta je uopce ona na pocetku napisala. TMI za mene. Nemrem popratiti sve. A i osim toga bas sam bila usla tad u period di sam pukla skroz. Tak da jednostavno sve se bilo nakupilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji