A sta je fazon s tom face grupom? Pise se pod punim imenom i prezimenom, javno? 🤔
Da. Ali onda kad je jedna forumasica otvorila FB grupu (al prije ulaska u grupu si moro odgovoriti od kuda znas za grupu da bi uso. Nismo pustale bilo koga), napravljena je Chat grupa na Messengeru. No medutim ja sam otisla sa tog chata i grupe jer sam bila pukla opcenito zbog svega. Nakupilo mi se. Uglavnom da. Pravi profil je. Al grupa nije javna. Znaci nemres ju nac ak ukucas u trazilicu na FB.
Da Fancy sa punim imenom i prezimenom nemamo se cega sramiti svaka zeli isto i evo 2 mj tipkamo svakodnevno od 0-24 postale smo vec prijateljice vise znamo jedna o drugoj nego muževi/decki i lijepo nam je. Nije samo tema beba beba beba. 😂 postale smo sekta :)
a vidiš kako tu možeš fino tipkat :DDD
ugl da, ova ekipa na messengeru je nešto posebno.. facebook toliko i ne koristimo koliko chat
Mogu jer nema previse informacija. A onda kad vidim 140 neprocitanih poruka 🤦♀️ treba mi pol sata da sve procitam sta je koja napisala. A dok dodem do zadnje vi natipkate jos 100 i onda zaboravim sta je uopce ona na pocetku napisala. TMI za mene. Nemrem popratiti sve. A i osim toga bas sam bila usla tad u period di sam pukla skroz. Tak da jednostavno sve se bilo nakupilo.
Ma to je bilo Leli namjenjeno jer od kad je noseća brljavi sa slovima u chatu :D
Kužim te u potpunosti, no eto mi smo se baš nekako uspijele uskladit, i super funkcioniramo :)
No jako mi je drago što si sad bolje :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
A sta je fazon s tom face grupom? Pise se pod punim imenom i prezimenom, javno? 🤔
Da. Ali onda kad je jedna forumasica otvorila FB grupu (al prije ulaska u grupu si moro odgovoriti od kuda znas za grupu da bi uso. Nismo pustale bilo koga), napravljena je Chat grupa na Messengeru. No medutim ja sam otisla sa tog chata i grupe jer sam bila pukla opcenito zbog svega. Nakupilo mi se. Uglavnom da. Pravi profil je. Al grupa nije javna. Znaci nemres ju nac ak ukucas u trazilicu na FB.
Da Fancy sa punim imenom i prezimenom nemamo se cega sramiti svaka zeli isto i evo 2 mj tipkamo svakodnevno od 0-24 postale smo vec prijateljice vise znamo jedna o drugoj nego muževi/decki i lijepo nam je. Nije samo tema beba beba beba. 😂 postale smo sekta :)
ugl da, ova ekipa na messengeru je nešto posebno.. facebook toliko i ne koristimo koliko chat
Hahahah ti pošaljem jednu poruku, a tamo 10 u sekundi. 😂
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Zaboravila sam kome sam pisala da proba sa ljubicastim digitalcem, ali evo tu slika usput kako bude kod mene peak
I slika da vidite koji je to
Meni, nisam ovaj vidila kod nas da ima, zanimljivo.. Ja sma stavila danas moj cb nije jako tamna al je polazao smajli.. Navecer cu opet prije akcije da vidim jel potamnila jos
Zaboravila sam kome sam pisala da proba sa ljubicastim digitalcem, ali evo tu slika usput kako bude kod mene peak
I slika da vidite koji je to
Meni, nisam ovaj vidila kod nas da ima, zanimljivo.. Ja sma stavila danas moj cb nije jako tamna al je polazao smajli.. Navecer cu opet prije akcije da vidim jel potamnila jos
Pogledaj na internetu jel možeš naručiti, jer i ja naručujem sa amazona....u dm ih nema nego samo tih sa 2 plodna dana
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mogu jer nema previse informacija. A onda kad vidim 140 neprocitanih poruka 🤦♀️ treba mi pol sata da sve procitam sta je koja napisala. A dok dodem do zadnje vi natipkate jos 100 i onda zaboravim sta je uopce ona na pocetku napisala. TMI za mene. Nemrem popratiti sve. A i osim toga bas sam bila usla tad u period di sam pukla skroz. Tak da jednostavno sve se bilo nakupilo.
Ma to je bilo Leli namjenjeno jer od kad je noseća brljavi sa slovima u chatu :D
Kužim te u potpunosti, no eto mi smo se baš nekako uspijele uskladit, i super funkcioniramo :)
No jako mi je drago što si sad bolje :)
Aha jbg. Ja mislila meni. 🤭💚
Ja bih se smjela zakleti da sam ovdje u BiH vidjela u dm taj sa smajlijem al vise ga nigdje nisam mogla naci kad je zatrebao 🤔
A za fb grupu pitam jer mi od pocetka djeluje da se dosta vas poznaje bolje nego sto se moze poznavati samo preko foruma 😂 nekako se osjeti 🙋♀️
Not that fensi, ekšli..
Ejjj cure. Još 8 dana do (ne) dolaska a ubijaju me leđa i trnu noge (inače imam problema s kralježnicom, ali nisam dugo imala bolove i trnce). Kako još ne mogu radit test jer je prerano, a strah me početi terapiju Voltarenom za smanjivanje boli i upale 😭😭😭 ne znam može li negativno utjecati... Eto, da vam se malo požalim 😭
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pupa voltaren bas i nije preporučljiv u trudnoći.. ali opet ako luđački boli moraš nešto uzeti. Sumnjam da će ti paracetamol pomoć..
Htjela sam se samo nadovezati na ono što je netko pisao da kako tocno ginić vidi ovulaciju tj kada. Meni je na predzadnjem pregledu rekla evo ovulacija će danas/sutra.. i vidjela je folikul, a onda sam za tjedan dana dosla ponovno na briseve i rekla je da se sad vidi trag iz jajnika (neku sluz je spominjala) po kojoj moze reci koji je jajnik ovulirao.. to je prvi put da sam isla u tako kratkom razmaku na UZV pa eto ocito je moguce to sve pratiti i s UZV. Samo nije bas najprakticnija metoda praćenja O😁
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Anitram mozes i mene dodati na odbrojavanje? Za ne dobiti je 24.5. 🤞🤞 Tnxić:)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji