Voljela bih znati o cemu to vi 😂 al nema veze, povezat cu valjda uskoro 😂
Ma draga Cvjetić se javila na drugoj temi pod drugim nickom sa istom pricom.
Al eto, koliko sam skuzila, dobila je mengu, iako joj je test bio pozitivan 7dpo, ako se ne varam 🤦🏻♀️
Tako da nam neće mazat oči sa prvom slikom sa UZV-a kako je napisala 🤦🏻♀️
Ee, triba osoba imat za svaki nick po jedan email racun. Kome se to da. 🙄
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Al eto, koliko sam skuzila, dobila je mengu, iako joj je test bio pozitivan 7dpo, ako se ne varam 🤦🏻♀️
Ne treba, možeš promijeniti ime i sliku... E sad ovisi kome se da vraćati unazad i gledati od kad piše.
Npr. Ja sam prije 4 godine imala drugi nick i drugu sliku pa sam zabovaj sad trud promijenila.
Tipa ako se vratiš u 2016 godinu vidit ćeš moju sadašnju sliku i nick al tada je bio drugi.
Jedino ako baš želiš imat više profila onda imaš i više mejlova
url=https://lilypie.com]
Ne treba, možeš promijeniti ime i sliku… E sad ovisi kome se da vraćati unazad i gledati od kad piše.
Npr. Ja sam prije 4 godine imala drugi nick i drugu sliku pa sam zabovaj sad trud promijenila.
Tipa ako se vratiš u 2016 godinu vidit ćeš moju sadašnju sliku i nick al tada je bio drugi.
Jedino ako baš želiš imat više profila onda imaš i više mejlova
Ma kako se promijeni ime, ja sam pokusavala, al ne ide. Stoji mi lokot kraj toga. 🙄
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hahaha.. ne znam kako ste je provalile 😂
Not that fensi, ekšli..
Nije mi vrag dao mira i isla sam gledat stare poruke... Ovo joj je sad skroz novi account, onaj stari nick je još uvijek tam
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Nije mi vrag dao mira i isla sam gledat stare poruke… Ovo joj je sad skroz novi account, onaj stari nick je još uvijek tam
Ma budale. Dosadno im doma. Tko zna mozda se i djeca zaj.....u pauzi kad prate nastavi na HRTu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nije mi vrag dao mira i isla sam gledat stare poruke… Ovo joj je sad skroz novi account, onaj stari nick je još uvijek tam
Ma budale. Dosadno im doma. Tko zna mozda se i djeca zaj…..u pauzi kad prate nastavi na HRTu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ne virujem da su dica. Oni su previše zauzeti poučnim videima od ljudi s balkanske YT scene da bi pisali ovdje. Munjeni umovi mogu samo da se bave ovim. Al ako ista, malo zabave da skrene misli nije na odmet.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ajme koji san ja debil 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Otkrila sam kako mogu promijenit ime, i SAD NE MOGU MAKNIT sljedećih 30 dana. 😂😂😂😂😂😂 Samo san bezveze istipkala da vidim gdje ce se promjena vidit.
Ugl, zanemarite i shvatite me ozbiljno unatoc imenu. 😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ajme koji san ja debil 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Otkrila sam kako mogu promijenit ime, i SAD NE MOGU MAKNIT sljedećih 30 dana. 😂😂😂😂😂😂 Samo san bezveze istipkala da vidim gdje ce se promjena vidit.
Hahahahahaha kraljice
Not that fensi, ekšli..
Buahhhahaha kidam se od smijehaaa 🤣🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji