Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    13. Svibanj 2020. 11:43

Fancy

Voljela bih znati o cemu to vi 😂 al nema veze, povezat cu valjda uskoro 😂

Ma draga Cvjetić se javila na drugoj temi pod drugim nickom sa istom pricom.
    Al eto, koliko sam skuzila, dobila je mengu, iako joj je test bio pozitivan 7dpo, ako se ne varam 🤦🏻‍♀️ 
    Tako da nam neće mazat oči sa prvom slikom sa UZV-a kako je napisala 🤦🏻‍♀️
    Ee, triba osoba imat za svaki nick po jedan email racun. Kome se to da. 🙄

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Mallla
    13. Svibanj 2020. 11:47

Mrljica

Fancy

Al eto, koliko sam skuzila, dobila je mengu, iako joj je test bio pozitivan 7dpo, ako se ne varam 🤦🏻‍♀️

Ne treba, možeš promijeniti ime i sliku... E sad ovisi kome se da vraćati unazad i gledati od kad piše. 
    Npr. Ja sam prije 4 godine imala drugi nick i drugu sliku pa sam zabovaj sad trud promijenila. 
    Tipa ako se vratiš u 2016 godinu vidit ćeš moju sadašnju sliku i nick al tada je bio drugi. 
    Jedino ako baš želiš imat više profila onda imaš i više mejlova

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    13. Svibanj 2020. 11:57

Mallla

Mrljica

Fancy

Ne treba, možeš promijeniti ime i sliku… E sad ovisi kome se da vraćati unazad i gledati od kad piše.
    Npr. Ja sam prije 4 godine imala drugi nick i drugu sliku pa sam zabovaj sad trud promijenila.
    Tipa ako se vratiš u 2016 godinu vidit ćeš moju sadašnju sliku i nick al tada je bio drugi.
    Jedino ako baš želiš imat više profila onda imaš i više mejlova

Ma kako se promijeni ime, ja sam pokusavala, al ne ide. Stoji mi lokot kraj toga. 🙄

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    13. Svibanj 2020. 11:59

Mrljica

Fancy

Hahaha.. ne znam kako ste je provalile 😂

Not that fensi, ekšli..

Tonia♥️
    13. Svibanj 2020. 12:04

Nije mi vrag dao mira i isla sam gledat stare poruke... Ovo joj je sad skroz novi account, onaj stari nick je još uvijek tam

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

13. Svibanj 2020. 12:16

Tonia

Nije mi vrag dao mira i isla sam gledat stare poruke… Ovo joj je sad skroz novi account, onaj stari nick je još uvijek tam

Ma budale. Dosadno im doma. Tko zna mozda se i djeca zaj.....u pauzi kad prate nastavi na HRTu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sara 🌸
    13. Svibanj 2020. 12:20

🦋Anitram1982🦋

Tonia

Nije mi vrag dao mira i isla sam gledat stare poruke… Ovo joj je sad skroz novi account, onaj stari nick je još uvijek tam

Ma budale. Dosadno im doma. Tko zna mozda se i djeca zaj…..u pauzi kad prate nastavi na HRTu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ne virujem da su dica. Oni su previše zauzeti poučnim videima od ljudi s balkanske YT scene da bi pisali ovdje.  Munjeni umovi mogu samo da se bave ovim. Al ako ista, malo zabave da skrene misli nije na odmet.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    13. Svibanj 2020. 12:24

Ajme koji san ja debil 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Otkrila sam kako mogu promijenit ime, i SAD NE MOGU MAKNIT sljedećih 30 dana. 😂😂😂😂😂😂 Samo san bezveze istipkala da vidim gdje ce se promjena vidit. 

Ugl, zanemarite i shvatite me ozbiljno unatoc imenu. 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    13. Svibanj 2020. 12:26

Siijjj

Ajme koji san ja debil 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Otkrila sam kako mogu promijenit ime, i SAD NE MOGU MAKNIT sljedećih 30 dana. 😂😂😂😂😂😂 Samo san bezveze istipkala da vidim gdje ce se promjena vidit.

Hahahahahaha kraljice

Not that fensi, ekšli..

13. Svibanj 2020. 12:28

Siijjj

Buahhhahaha kidam se od smijehaaa 🤣🤣🤣🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.