Prebaza mi je, sve zapravo imamo isti cilj, i sigurna sam da vecina njih tamo isto koristi trakice, al eto dvi su teme. 😁
Vidila sam i ja da je malo napeto, al jbg, 100 ljudi, 100 ćudi. U našem slučaju 100 žena, 1000 ćudi 😂😂😂😂 Svaka ima svoju priču, svoje borbe, svoju prošlost. Većina se nas u stvarnom svijetu ne bi ni družila. I to je skroz razumljivo. Zato postoje ovakve teme, da se sve ostalo makne po strani i ostane u našem slučaju samo ta borba za bebicu, i zato se podržavamo.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Prebaza mi je, sve zapravo imamo isti cilj, i sigurna sam da vecina njih tamo isto koristi trakice, al eto dvi su teme. 😁
Vidila sam i ja da je malo napeto, al jbg, 100 ljudi, 100 ćudi. U našem slučaju 100 žena, 1000 ćudi 😂😂😂😂 Svaka ima svoju priču, svoje borbe, svoju prošlost. Većina se nas u stvarnom svijetu ne bi ni družila. I to je skroz razumljivo. Zato postoje ovakve teme, da se sve ostalo makne po strani i ostane u našem slučaju samo ta borba za bebicu, i zato se podržavamo.
Pa da, netko se ne nosi sa problemima dobro. Različiti smo svi, ali za ovu borbu treba jaka glava. Padni jedan dan, ali neka bude jedan sat, jedan dan... Kratko, i onda šibaj dalje.. Jer moraš, nemaš izbora 🤨
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure molim vas nemojte me sprdat ali sad maloprije mi se dogodilo nekaj cudnovato, jos nikad nije. Necu ni guglat jer vjerojatno umirem ili nesto 🤣 Dakle oko sat i pop neprestano, ne znam to opisat, na lijevoj strani gdje mi je bila ovulacija kao da su mi isli mehurici, ili grebuckanje, ili nesto, uopce to ne znam opisat. I onda je stalo. Kaj je to? Jel se smijem nadat ili je to probava? 😂
Mozda implatacija 😃
Ja sam se bas jutros razocarala kad sam vidila test. Idem sad po danu malo pogledat oba dva i onaj od sinoc i ovaj od jutros.
Danas je 12dpo. Stalno osjetim neku laganu bol dolje i kicma me danas nesto boli i grudi i dalje bole nenormalno.
Nemam pojma sto misliti ali sigurno cu se opet razocarati, ustvari vec jesam jutros tako da sam otpisala trudnocu
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sad sam isla na wc i na wc papiru kad sam se obrisala ful dosta bijele prozirne sluzi kao bjelanjak. Cudno
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Hoce li mi neko objasniti kako da odem na tu temu i skicnem sta pise doticna? Pokusavala sam ukucati na search tu temu al malo mi je ova stranica konfuzna. Inace ovu temu stalno drzim u pozadini googla inace ne bih znala kako je naci 😂.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Sad sam isla na wc i na wc papiru kad sam se obrisala ful dosta bijele prozirne sluzi kao bjelanjak. Cudno
Naš um je itekako sposoban za uvjerit tijelo u nešto. Svi simptomi koji su nam se inače događaju u PMS-u i koje nismo dozivljavali, sad nam se čine neobični. A bili su tu cijelo vrijeme. Stvar je u tome da je vecina simptoma slicna ko u trudnoci i nikad nisi siguran. Zato ne analiziraj previse, izdrži još dva dana pa onda napravi test.
Ja sam bila trudna, buduci da je bilo "slucajno" (kasnila ovulacija i to dosta) nisan osluskivala svoje tijelo. Kasnila je tjedan dana, napravih test, eto cisto da iskljucim i tu mogucnost (clearblue), bio negativan. Iza toga grudi su me uzasno bolile, reko, evo je dolazi, nesto mi se desilo, najvjerojatnije dijeta s kojom sam pocela par tjedana prije.
i jedino sta mi je palo na pamet sta smo na kraju kad smo saznali za trudnocu i povezali je to sta sam dan prije velike vijesti po najvecoj hladnoci isla isla kupit SUSHI. ja Dalmatinka koja ne volin skoro ni pečenu ribu sa gradela sam isla kupit sushi kojeg sam dotad jela samo jednom u zivotu na nekom sajmu. 😂🤦🏻♀️
Nista, ali nista ostalonostalo upucivalo na T.
Malo se opusti. Um je đavolje igralište katkad.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Naš um je itekako sposoban za uvjerit tijelo u nešto. Svi simptomi koji su nam se inače događaju u PMS-u i koje nismo dozivljavali, sad nam se čine neobični. A bili su tu cijelo vrijeme. Stvar je u tome da je vecina simptoma slicna ko u trudnoci i nikad nisi siguran. Zato ne analiziraj previse, izdrži još dva dana pa onda napravi test.
Ja sam bila trudna, buduci da je bilo "slucajno" (kasnila ovulacija i to dosta) nisan osluskivala svoje tijelo. Kasnila je tjedan dana, napravih test, eto cisto da iskljucim i tu mogucnost (clearblue), bio negativan. Iza toga grudi su me uzasno bolile, reko, evo je dolazi, nesto mi se desilo, najvjerojatnije dijeta s kojom sam pocela par tjedana prije.
i jedino sta mi je palo na pamet sta smo na kraju kad smo saznali za trudnocu i povezali je to sta sam dan prije velike vijesti po najvecoj hladnoci isla isla kupit SUSHI. ja Dalmatinka koja ne volin skoro ni pečenu ribu sa gradela sam isla kupit sushi kojeg sam dotad jela samo jednom u zivotu na nekom sajmu. 😂🤦🏻♀️
To znaci kad se nebuden nadala T da ce doci.... bas sam napeta ove dane pogotovo ova dva dana sad dok ne dodje m. Idem odmorit glavu pa cu bit pametnija 🙉🙉😂😂😂
Sretno cure koje sutra radite test!!
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
https://ibb.co/x6CD00m
Koji odgovor… Bas sma bez teksta.. Pa mogla je cekat da dodjem pa malo to rec objasnit… Asti
Vidim da si i ti u Splitu, bila sam i ja svojevremeno u Dr. Mladinić, bila mi je okej 🤔
Ja sam zadnje u dr. Vlašića u Šparca, on je isto razuman čovik 🤷♀️
Iako se sad mislim direkt u bolnicu kod Budimira, s obzirom da svi ti ne vide problem što je godina dana prošla jer su svi nalazi odlični.
05.12.2022 💗
To znaci kad se nebuden nadala T da ce doci…. bas sam napeta ove dane pogotovo ova dva dana sad dok ne dodje m. Idem odmorit glavu pa cu bit pametnija 🙉🙉😂😂😂
Sretno cure koje sutra radite test!!
Ja mislim da se mi koje jednom ciljamo na T nikad vise ne možemo "ne nadat", kad je to ono sta najvise prizeljkujemo, kako svjesno, tako podsvjesno. Ne razumijem to, kad najmanje ocekujes, kako se to iskljuci taj prekidac 🤷🏻♀️. Kad jednom krenes u taj proces, nema toga.
Al da triba katkad bit racionalan i stat na loptu, triba.
Želim ti puno strpljenja i bas se nadam da je ipak to to.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Cure molim vas nemojte me sprdat ali sad maloprije mi se dogodilo nekaj cudnovato, jos nikad nije. Necu ni guglat jer vjerojatno umirem ili nesto 🤣 Dakle oko sat i pop neprestano, ne znam to opisat, na lijevoj strani gdje mi je bila ovulacija kao da su mi isli mehurici, ili grebuckanje, ili nesto, uopce to ne znam opisat. I onda je stalo. Kaj je to? Jel se smijem nadat ili je to probava? 😂
Pusti ti, volim ja sve te "čudne" simptome...samo neka ih bude :))) trebamo malo osvježit ove naše postojeće plusiće za novima :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi