https://postimg.cc/0Kd2dCyC
Eeeee to je sad taj lijepi pravi juhuuui hopa cupa 😉🎉
https://postimg.cc/236DHmXD
Wooohooo skolski! Ne mogu da se nagledam 😂
Ipak me prevario osjecaj da ovaj mj nema O 🥳🥳🥳🥳🥳
🎉🎉🎉 Sad se ostavi svega, i uvati se muža. 😁
Letiiim kuci s posla 😂
Not that fensi, ekšli..
Uhhh zeneeee, evo tog pikaaa
Bar nekome, meni je bijelo. Stvarno ne znam sta da mislim. Smatram ovaj mjesec svakako propalim, zbog antibiotika i ogromne kolicine stresa ovih dana mislim da ovulacije nema. 🥺 Al dobro, no sikiriki.
Meni je O 4mj preskočila, dobila na 33dc...mozda ti se samo radi antibiotika poremetilo jer meni uvijek M kasni dosta zbog njih a zato vjerujem i O... Ak imas trakica samo piski 1 dnevno, vjerujem da ces ju uhvatit
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Uhhh zeneeee, evo tog pikaaa
Bar nekome, meni je bijelo. Stvarno ne znam sta da mislim. Smatram ovaj mjesec svakako propalim, zbog antibiotika i ogromne kolicine stresa ovih dana mislim da ovulacije nema. 🥺 Al dobro, no sikiriki.
Meni je O 4mj preskočila, dobila na 33dc…mozda ti se samo radi antibiotika poremetilo jer meni uvijek M kasni dosta zbog njih a zato vjerujem i O… Ak imas trakica samo piski 1 dnevno, vjerujem da ces ju uhvatit
Ma iskreno, u kakvom sam stanju, i da je ovulacija, ne znam bi li se primilo išta poslije.
Čekam nalaze krvi, pa kad to dode, ako sve bude ok, bit ću mirnija.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Zene. Otidite na temu Tko planira i radi na bebi… i procitajte stranicu 650. Sve ce vam biti jasno.
🌸1️⃣2️⃣3️⃣ 😂
Stvarno nikad ne odustaje 😂
Si skuzila? Nemrem vjerovat. Stvarno. Fakat sam mislila da je treba nekaj pobrkala. Al sad vidim da sam zaje…..
Pa odgovori ženi tamo kad lipo pita… 😂😂😂
Buahahahhahahaha necu aj ti 🤣🤣🤣
Zene. Otidite na temu Tko planira i radi na bebi… i procitajte stranicu 650. Sve ce vam biti jasno.
🌸1️⃣2️⃣3️⃣ 😂
Si skuzila? Nemrem vjerovat. Stvarno. Fakat sam mislila da je treba nekaj pobrkala. Al sad vidim da sam zaje…..
Pa odgovori ženi tamo kad lipo pita… 😂😂😂
Buahahahhahahaha necu aj ti 🤣🤣🤣
Ma neću upadat ko padobranac i onda napadat😂 Bježi. Ma presmišno mi.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
🌸1️⃣2️⃣3️⃣ 😂
Isuse Bože ne opet… Ne kužim al stvarno ne kužim… Kak joj se da? Ta očito pati od nedovoljno pažnje, ne znam kaj bi drugo rekla
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ajme vidila sma al sam samo izignorirala.. Nema smisla 🤦♀️🤦♀️ 🌼🌼🌼🌼
Voljela bih znati o cemu to vi 😂 al nema veze, povezat cu valjda uskoro 😂
Not that fensi, ekšli..
Voljela bih znati o cemu to vi 😂 al nema veze, povezat cu valjda uskoro 😂
Na tko planira i radi na bebi ima jedna pomalo nemoguca situacija pa nam se cini da je to jedna korisnica sto smo imali prosli tjedan raspravu oko trolanja 🤷♀️ nista vazno izignorirat ovaj put pa valjda i odustane
Ps. Ja danas u lijevom jajniku neku ostru bol osjetila, nadam se da dolazi O, napravit cu lh popodne iza posla pa stavim
Sortiraj odgovore
Najstariji