Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    08. Svibanj 2020. 07:56

Sad sam već otišla na posao ali budem kad dođem kući 😊 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    08. Svibanj 2020. 08:43

pixie14

Nabacit cu ignore sada jer ne znam sto pametno reci.
    Prijavljujem 7dpo, probudila se s laganom mukicom… iako u praksi mislim da bi bilo prerano za bilo kakvu mukicu 🙈 Joj zivote 😂

😂😂😂😂😂😂 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Mallla
    08. Svibanj 2020. 08:48

Pa Mattan slika, mogla si nam dat jutarnju zabavu 😂😂 sram te bilo tako se igrat s nama!
    Uvik ima nade sve dok crvena rijeka ne teče! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    08. Svibanj 2020. 08:53

Amelie

Curke imam jedno pitanje.. popratim vas svako malo, ali ne pisem kad ne pratim trakice niti temp. Zasad cu pratiti prema iscjetku pa cemo vidjeti.. zadnji put je upalilo. Nego da vas pitam kakva pravila imate glede alkohola.. znam da neke od vas već dugo pokusavaju tako da nije realno da se skroz suzdrzavate.. mislim da je casa vina/piva ok tu i tamo, ali kako to muskima objasniti?!? Ili ja previse brinem?:/

Pijem kad je prilika, ili kad mi se hoće... Prošla sam faze suzdržavanja i u vidjela da to nema previše smisla.... Moj stav je da živimo život kakav smo i živjele a od trenutka pozitivnog testa unosimo male promjene koje smatramo potrebnim u tom trenutku. 
    Npr. Ja volim jako kavu i znam popiti i 3 dnevno, a kroz trudnoću sam pila 1 do 2. Čak sam u trudnoći popila 2 radlera kad mi se baš jako jako pio radler ili kad sam imala upalu grla popila sam antibiotike.... Mislim da sve u mjeri je ok! 

url=https://lilypie.com]

maki994
    08. Svibanj 2020. 09:13

Mattan28 jedva cekamo da nam stavis slikicu 😍😍 wohoooo 🥳

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

ŠiškiZG
    08. Svibanj 2020. 09:23

Mallla

Amelie

Curke imam jedno pitanje.. popratim vas svako malo, ali ne pisem kad ne pratim trakice niti temp. Zasad cu pratiti prema iscjetku pa cemo vidjeti.. zadnji put je upalilo. Nego da vas pitam kakva pravila imate glede alkohola.. znam da neke od vas već dugo pokusavaju tako da nije realno da se skroz suzdrzavate.. mislim da je casa vina/piva ok tu i tamo, ali kako to muskima objasniti?!? Ili ja previse brinem?:/

Pijem kad je prilika, ili kad mi se hoće… Prošla sam faze suzdržavanja i u vidjela da to nema previše smisla…. Moj stav je da živimo život kakav smo i živjele a od trenutka pozitivnog testa unosimo male promjene koje smatramo potrebnim u tom trenutku.
    Npr. Ja volim jako kavu i znam popiti i 3 dnevno, a kroz trudnoću sam pila 1 do 2. Čak sam u trudnoći popila 2 radlera kad mi se baš jako jako pio radler ili kad sam imala upalu grla popila sam antibiotike…. Mislim da sve u mjeri je ok!

Ne treba se odricati normalnog života, slažem se. Ako svaki ciklus živimo u "što ako" modu puno su nam manje šanse da ćemo ugledati svoj plusić jer psiha stvarno čini čuda. Treba raditi ono što nas raduje, opušta i čini naš život ljepšim. Ništa što činimo umjereno i u granicama neće utjecati na ishod. Imam frendicu koja je u braku 10 godina, nikad zapalila, nikad pila, sportiva teška, 6 neuspjelih trudnoća. Prije godinu dana rodila je djevojčicu. 7 godina živjela je  u "što ako" modu. Ne trebam vam pričati koliko je sve to skupa utjecalo na njenu psihu. Tek kad je (nakon psihološke pomoći) odlučila živjeti normalan život u 49.oj godini ostala trudna sedmi put i rodila veliku, zdravu, terminsku djevojčicu. Zato, ženice, uživajte u svakom trenutku svog života, kao da sutra ne postoji i radite sve što vam srce poželi u granicama normale. Čuvajte svoju psihu jer ona će uvelike odrediti smjer. 💕

Mom since 2017.

ŠiškiZG
    08. Svibanj 2020. 09:24

ŠiškiZG

Mallla

Amelie

Pijem kad je prilika, ili kad mi se hoće… Prošla sam faze suzdržavanja i u vidjela da to nema previše smisla…. Moj stav je da živimo život kakav smo i živjele a od trenutka pozitivnog testa unosimo male promjene koje smatramo potrebnim u tom trenutku.
    Npr. Ja volim jako kavu i znam popiti i 3 dnevno, a kroz trudnoću sam pila 1 do 2. Čak sam u trudnoći popila 2 radlera kad mi se baš jako jako pio radler ili kad sam imala upalu grla popila sam antibiotike…. Mislim da sve u mjeri je ok!

Ne treba se odricati normalnog života, slažem se. Ako svaki ciklus živimo u "što ako" modu puno su nam manje šanse da ćemo ugledati svoj plusić jer psiha stvarno čini čuda. Treba raditi ono što nas raduje, opušta i čini naš život ljepšim. Ništa što činimo umjereno i u granicama neće utjecati na ishod. Imam frendicu koja je u braku 10 godina, nikad zapalila, nikad pila, sportiva teška, 6 neuspjelih trudnoća. Prije godinu dana rodila je djevojčicu. 7 godina živjela je u "što ako" modu. Ne trebam vam pričati koliko je sve to skupa utjecalo na njenu psihu. Tek kad je (nakon psihološke pomoći) odlučila živjeti normalan život u 49.oj godini ostala trudna sedmi put i rodila veliku, zdravu, terminsku djevojčicu. Zato, ženice, uživajte u svakom trenutku svog života, kao da sutra ne postoji i radite sve što vam srce poželi u granicama normale. Čuvajte svoju psihu jer ona će uvelike odrediti smjer. 💕

Vidim da sam napisala u 49 da je ostala trudna. Krivo sam napisala. U 40.

Mom since 2017.

Pupa
    08. Svibanj 2020. 09:48

Eto dok čekam (ne)dolaženje  ne mogu ne obraćati pozornost na neke simptome (znam da je rano). Ovaj mjesec mi je prilično čudno jer i prije ovulacije, za vrijeme ovulacije i sad nakon nje, osjećam neke čudne senzacije u trbuhu, blage grčeve u abdomenu i blage bolove u jajnicima. Osjećam se umornije. Inače bi me znalo zaboliti samo na dan ovulacije (jedna strana).  Sad je 2 dno pa je još rano za neke zaključke, ali eto, nadam se da je ovaj mjesec dobitan. 😉😊

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Kiky 🥰
    08. Svibanj 2020. 09:55

Meni je danas 7dpo. Jucer popodne sam osjetila jajnik dosta bolucklao me, grudi su mi nabrekle sve jos od O pa do sad bole, nisu prestale samo je sad bol intezivnija. Iscjedaka ima nesto malo. Jutros me trbuh boli kao kad trebam dobiti M, osjecam neki pritisak

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

silver
    08. Svibanj 2020. 09:59

Kiky 🥰

Meni je danas 7dpo. Jucer popodne sam osjetila jajnik dosta bolucklao me, grudi su mi nabrekle sve jos od O pa do sad bole, nisu prestale samo je sad bol intezivnija. Iscjedaka ima nesto malo. Jutros me trbuh boli kao kad trebam dobiti M, osjecam neki pritisak

Eto i mene 7dpo. Ne osjećam baš ništa...umorna kao i jučer ali ništa posebno i nekako normalno za mene za ovaj dio ciklusa.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.