Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    peggy95
    05. Svibanj 2020. 20:36

Cvjetic123

peggy95

Cvjetic123

https://ibb.co/VD1vbPd

Danas mi je 6 ili 7dpo, od jučer grčevi u stomaku donjem gdje su jajnici i probadanja, a danas mi se želudac digao na cigaru. Inaće sam pušač.
    Stalno osjecaj ptiska dolje…
    Sad jel se to meni pričinjava ili je stvarno.

Jel si ti sigurna da je to hcg test? Nemoguce da je pozitivan na 6 ili 7 dpo.. osim ako ti nije bila puno ranije O
    I nisam nikad vidila zelene hcg testove,znam da su uglavnom plavi,a lh testovi ima zeleni,rozi…

A gle boljelo me i par dana prije te sluzi kao za vrijeme O stv više nisam pametna.. A ovo što je zeleno stvarno sam i ja ono uočila to, ali bio je normalno zapakovan, lh testovi su mi roze boje 🤭

De molim te slikaj to pakiranje od testa

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

zabrinutakata
    05. Svibanj 2020. 20:46

peggy95

zabrinutakata

Zene jel vas boli drob u plodnim danima …meni koda je muka neka nije strasna bol alj ono osjetim je koda cu dobiti ali puno manje … strah me jer idemo na bebu sad neznam sta je to nije mi do sad bilo tj nisam isla za tim hehe

Mene uvijek boli jaaako jajnik na koji ovuliram da jedva hodam. Reko mi je ginic sa je to znak jake ovulacije i da neke zene to osjete a neke ne. Tako da ne sekiraj se 🤗

A mene od zeludca prema doli uzas cili dan ...valjda je to okej ,imala sam spontani prije skoro godinu dana pa sam panicar malo 🙈🙏

Arwen87
    05. Svibanj 2020. 20:51

coco

Ajme koliko plusića, čestitam Mara, Roza i ostale cure! Nek prođe u najboljem redu.
    A Arwen sta da kazem, osim da si me rasplakala. Biti ce bolje s vremenom, isplaci se i hrabro dalje. ❤
    Anitramdrzim fige na najjace 🤞

Coco….hvala ti!❤️
    Sta drugo da kazem!
    Isplakali smo more suza,ne koriste nicemu i nije lakse!
    Zao mi je sto sam te rastuzila!
    I suprug i ja smo ocito takve usrane srece da nam nista u zivotu nije bilo servirano na pladnju i da smo se za sve sto smo postigli morali dobrano pomuciti!
    Zaspim u suzama i budim se isto tako,ali obecala sam i sebi i njemu da nema vise plakanja...
    Napisala sam na drugoj temi da su ljudi najvece zvijeri-prezive nezamislivo i bore se dalje!
    Tesko nam je oboma,jer to je nas gubitak!
    Jedva smo cekali trudnocu i bebicu,trudili se skoro dvije godine,sve se dogodilo onda kad smo se najmanje nadali,a nazalost,i zavrsilo je tako!
    Do prije par dana,pricali smo o sasvim drugim temama i imali potpuno druge planove,a sad se trudimo oraspoloziti jedno drugo i prebroditi ovo jer zivot ide dalje!
    Rekla sam vec-svjesna sam da su neke cure prozivjele i puno gore stvari,ali...nema utjehe kad ovo dozivis!
    Kako mi je jedna draga osoba rekla-"Dijete je dijete od plusa na testu,a gdje kad vidis srce,i majka je majka"...
    Znam da sam vas sad ugusila pricom,oprostite...
    Zelim vam svima srecu da se ostvarite kao majke,isto zelim i sebi...i nadam se da vise nece biti losih vijesti❤️😘

05. Svibanj 2020. 20:52

Cvjetic123

https://ibb.co/VD1vbPd

Danas mi je 6 ili 7dpo, od jučer grčevi u stomaku donjem gdje su jajnici i probadanja, a danas mi se želudac digao na cigaru. Inaće sam pušač.
    Stalno osjecaj ptiska dolje…
    Sad jel se to meni pričinjava ili je stvarno.

Wow.. čestitam😘😘

peggy95
    05. Svibanj 2020. 21:25

Arwen87

coco

Ajme koliko plusića, čestitam Mara, Roza i ostale cure! Nek prođe u najboljem redu.
    A Arwen sta da kazem, osim da si me rasplakala. Biti ce bolje s vremenom, isplaci se i hrabro dalje. ❤
    Anitramdrzim fige na najjace 🤞
    Coco….hvala ti!❤️
    Sta drugo da kazem!
    Isplakali smo more suza,ne koriste nicemu i nije lakse!
    Zao mi je sto sam te rastuzila!
    I suprug i ja smo ocito takve usrane srece da nam nista u zivotu nije bilo servirano na pladnju i da smo se za sve sto smo postigli morali dobrano pomuciti!
    Zaspim u suzama i budim se isto tako,ali obecala sam i sebi i njemu da nema vise plakanja…
    Napisala sam na drugoj temi da su ljudi najvece zvijeri-prezive nezamislivo i bore se dalje!
    Tesko nam je oboma,jer to je nas gubitak!
    Jedva smo cekali trudnocu i bebicu,trudili se skoro dvije godine,sve se dogodilo onda kad smo se najmanje nadali,a nazalost,i zavrsilo je tako!
    Do prije par dana,pricali smo o sasvim drugim temama i imali potpuno druge planove,a sad se trudimo oraspoloziti jedno drugo i prebroditi ovo jer zivot ide dalje!
    Rekla sam vec-svjesna sam da su neke cure prozivjele i puno gore stvari,ali…nema utjehe kad ovo dozivis!
    Kako mi je jedna draga osoba rekla-"Dijete je dijete od plusa na testu,a gdje kad vidis srce,i majka je majka"…
    Znam da sam vas sad ugusila pricom,oprostite…
    Zelim vam svima srecu da se ostvarite kao majke,isto zelim i sebi…i nadam se da vise nece biti losih vijesti❤️😘

Nisi nas ugusila, samo se ispusi ❤ znam da ti je sada jako tesko ali doci ces sebi... samo treba vremena 😘

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Malela
    05. Svibanj 2020. 21:41

Arwen, žao mi je što si to morala proći. Znam kako vam je. Imala sam missed ab u 2.mj 2015g, sa tim razlikom da mi srčeko nismo ni čuli. Prva kontrola je bila u 7tt, tada već nesto nije bilo u redu, nije se čulo srčeko i to nas je ubili u pojam. Kao pričalo smo mi samo da sve bude u redu, ali mislim da nismo ni znali da se može dogoditi da srčeko ne prokuca. Moj dr ima ordinaciju na jednom kraju hodnika, a na ultrazvuk se mora kroz čekaonu do drugog kraja hodnika. Na uzv sam bila u takvom stanju da je dr na hodniku rekao mužu da uđe unutra. U kabinu sam se išla obući i skoro se srušila da se nisam naslonila na zid. Bilo nam je prestrasno. Dr nam je dao tjedan dana, možda bude kao sve okej, betu sam vadila i nije padala, isla sam u tom periodu kod 3 različita dr, jer kao moj dr priča gluposti. Svi su rekli isto. 

• Malela
    05. Svibanj 2020. 21:43

U 8tt na kontroli opet sve isto morala sam na kiretazu. Kiretazu je bila zakazana u 9tt, to je sve tako dugo trajalo, taj glupi osjećaj da sam trudna a opet nisam. Nesto prestrasno. Dok sam dogovarala termin za kiretazu, muž mi se javio iz kola hitne pomoći, na poslu mu je jako pozlilo, užasno nas je sve to pogodilo.

• Malela
    05. Svibanj 2020. 21:44

Kiretaza je za razliku od tvog iskustva dobro prošla, što se tiče samog postupka. Nisam bas nista osjetila, osim smotane med. Sestre koja me 3x pikala i nije mogla venu pogoditi. Od lijekova sam zaspala, vjerojatno sam dobila aneateziju. Međutim, tu nije kraj, nisu dobro očistilii, ali nisam se dala više na kiretazu, sama sam izbacila sve. 
    Psihički, bilo je uzasno, svaki tjedan, u dan sam pratila u kojem tjednu trudnoće bi bila, pratila sam jako bi se dijete razvijali, joooj grozno. Pamtula sam dan kirerazw, ma sve, uuzaaas. Sve dok se nakon par mjeseci nisam sjetila tog dana kada bi ulazila u novi tjedan. E onda sam opet pala u depresiju, kakva bi ja to mama bila kad sam tako nesto zaboravila.

• Malela
    05. Svibanj 2020. 21:46

Sada, nakon tuznih riječi, ide lijepo. Nama su rekli da moramo čekati 6mj, nakon 5.mj u dogovoru s mužem rekli smo da nećemo čekati još taj jedan mjesec. Isli smo za time da nam je prvi puta kao trebalo 4ciklusa za trudnoću pa ono ko zna koliko će sada. Tako smo mi nakon samo jednog sexa u plodnim danima, iz 1. Ciklusa ostvarili nasu 2.trudnoću i evo nam curke od 4g kraj nas.
    Sada nam je 7.ciklus u pokušaju za 2bebuljicu.
    Arwen, tebi želim sve najbolje, tesko je, ali s vremenom ćes shvatiti da je tako trebali biti, to je rekli bi zakon jačeg. Od samog starta nesto nije bilo u redu. Doći će 2.trudnoća brzo i imat ćete svoju zdravu i veselu duginu bebu. 
    Oprostite na dugom poštu i što je rascjepkano, nije mi dalo u jednom poslati. Vjerojatno ima i grešaka a to mi mob ispravlja riječi. 

• Malela
    05. Svibanj 2020. 21:47

Arwen, upravo sam nesto čačkala kraj tvog nika i mislim da sam te prijavila adminu, hmmm. Nadam se da budes mogla i dalje pratiti i pisati. Oprosti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.