Djevojke, pitanjce!
Može li se kako znati da ovulacija neće biti ili nije bila?
Ja inače nemam neke znakovite ovulacije…tu i tamo me ponekad probode jajnik…
Prošli ciklus pik sam imala na 9dc…i to 3,45 mi je pokazala ovulacija…i dosta me bolilo sa lijeve strane…
Danas mi je 10dc i aplikacija mi pokazuje 0,16…ne znam ni zasto sam stavljala trakice u ovulaciju kad je svaka svjetlija od svjetlije…
Strah me da necu imati ovulaciju?a zasto to?
Mislim da će ti mjerenje bazalne jako pomoći oko toga. Ja sam počela iz tog razloga, uvijek sam razmišljala da li jesam ili nisam ovulirala, jer čak i kada imaš uredne LH pikove to ne znači da se ovulacija događa, hormon je odradio svoje ali da li je tijelo odgovorilo na njega zbilja ovulacijom to ti može reći jedino doktor ili bazalna temperatura. Mene je paranoiralo da lovim pikove i samo mislim da ovuliram, tek nakon što sam potvrđivala porast temperature i tako se uvjerila da jesam ovulirala počela sam se osjećati malo sigurnije. Stvarno nije teško mjeriti temperaturu a barem si miran kad znaš, jer...ako se ovulacija ne dogodi porasta temperature neće biti sigurno tako da te to nikada neće prevariti, dok LH testovi nisu potvrda ovulacije, samo da bi se ovulacija TREBALA dogoditi, ništa više.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ook...hvala vam...kako mjerim temp? Koji dio dana i koju aplikaciju koristite za upisivanje i te grafove?
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Ook…hvala vam…kako mjerim temp? Koji dio dana i koju aplikaciju koristite za upisivanje i te grafove?
Mjeriš svako jutro čim otvoriš oči, dobro je imati alarm ranije nego obično kad se probudiš. Mora biti izmjerena prije svega, znači ne ideš na wc, ne razgovaraš ni sa kim, ne sjediš u krevetu, ne dižeš se, ništa, odmah nakon buđenja. Imaš digitalne bazalne termometre, jednom kupiš i to ti je to, dakle čak i ne trebaš trošiti novce kao na trakice svaki mjesec. 5min se mjeri, ja imam onaj koji ti napravi bibiiip kad je gotovo Ja koristim Fertility friend aplikaciju i baš sam zadovoljna. I ne zaboravi, porast temperature se događa nakon ovulacije, dakle LH trakica ti može biti od pomoći za tajming keksanja i da bi ovulacija trebala nastupiti, a BBT će ti reći da li se ovulacija stvarno dogodila. Eto! Možda ti se čini odbojno u početku, ja baš se nisam htjela sa tim gnjaviti ali baš mi je drago da jesam zapravo, nekako sam baš na miru kad znam.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ook…hvala vam…kako mjerim temp? Koji dio dana i koju aplikaciju koristite za upisivanje i te grafove?
Ja mjerim temperaturu ujutro cim se probudim, sa obicnim toplomjerom sa zivom ispod jezika 5 min, i onda samo ubacim temp u aplikaciju Premom 😉
Slažem se da može i obični ali ima žena koje imaju bas delikatne temperaturne skokove pa živini toplomjeri to malo teže pokazuju.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
E baš ste sve u pravu, dobro priuštim si malo cuge i zapalim nekad ali ovo ostalo mi je stalno u podsvijesti 🙄 To je zato što stalno mislim ajd još ovaj mjesec pa ću biti trudna s nešto se odužilo hehe
A ove što žive la vida loca i zatrudne mislim da im niš to ne bi poremetilo 😂
Ugl dobro ste rekle, ipak treba utegnuti tijelo jer doktor kaže da su mi jajnici kao kod stare koke pa ne moram tako i izgledati haha
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ppzdrav i od mene! Citam vas i u pauzi na poslu ali tipkanje tek sada... meni je danas 8dpo mislim da cu sutra test ma mozda i necu ne znam ni sama. Danas me ujutro uhvatio val vrucine u glavi mjerila temp.nista sve ok. Dosla na posao pa uzasno hladno kasnije opet glava mi gorila...jajnik malo štrecka nista posebno, cicke na dodir malo nesto...nemam osjecaj ni da stize niti ne stize..a vec 38dc... sinoc otisla ranije spavati preumorna bila od svega i legla i odjednom me ulovi uzasan kasalj par min. I stane i nista...zaspim...cudno sve nesto a nista konkretno.
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Ppzdrav i od mene! Citam vas i u pauzi na poslu ali tipkanje tek sada… meni je danas 8dpo mislim da cu sutra test ma mozda i necu ne znam ni sama. Danas me ujutro uhvatio val vrucine u glavi mjerila temp.nista sve ok. Dosla na posao pa uzasno hladno kasnije opet glava mi gorila…jajnik malo štrecka nista posebno, cicke na dodir malo nesto…nemam osjecaj ni da stize niti ne stize..a vec 38dc… sinoc otisla ranije spavati preumorna bila od svega i legla i odjednom me ulovi uzasan kasalj par min. I stane i nista…zaspim…cudno sve nesto a nista konkretno.
Mislim da ti je rano još da ti test nešto pokaže, Najbolje se strpiti do 12dpo, ali i sama ga napravim ranije hehe ali želim ti plus kad god se na njega odlučila 😊
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
https://ibb.co/VD1vbPd
Danas mi je 6 ili 7dpo, od jučer grčevi u stomaku donjem gdje su jajnici i probadanja, a danas mi se želudac digao na cigaru. Inaće sam pušač.
Stalno osjecaj ptiska dolje...
Sad jel se to meni pričinjava ili je stvarno.
+ 26.12.2020🖤
Cure ja sam se testirala na dan ocekivane M, 2 dana poslije i 4 dana poslije. Tek mi je 4ti dan poslije Menst bio pozitivan test. To je bio 17dpO po mojim proracunima. Tako da nema odustajanja dok vjestica ne stigne. Sretno svima.
Ja idem na prvi pregled 12.5. Drzite fige.
06/20 blighted ovum 8tt.
https://ibb.co/VD1vbPd
Danas mi je 6 ili 7dpo, od jučer grčevi u stomaku donjem gdje su jajnici i probadanja, a danas mi se želudac digao na cigaru. Inaće sam pušač.
Stalno osjecaj ptiska dolje…
Sad jel se to meni pričinjava ili je stvarno.
Ovo je jaka druga crta za 6-7 dpo. Sigurno ti ranije nije bila O? Ovo se cini ko full pozitivan test
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi