Curke osjećate li vi nekada kao da zbog pokušavanja trudnoće žrtvujete jedan dio svog života? Malo sam se glupo izrazila ali npr mi pokušavamo godinu dana.
Od tada izbjegavam vježbati jačim intenzitetom jer možda sam trudna, na poslu ne želim dizati terete, seks mi je uvijek rizičan poslije O pogotovo ako ima nekih simptoma za T, bole me leđa brutalbo neću popit tbl jer možda sam trudna pa naškodi, ne kupim serum za lice jer se ne smije u trudnoći t,želim u adrenalinski park a šta ako sam trudna?! 🤷♀️ I tako dalje…
To su nebitne stvari da se razumijemo ali toliko želimo tu bebu da na sve pazimo 🙄 I sad nakon godinu dana imam osjećaj kao da sam svoj normalan život stavila na pauzu 🤔
Sad sam ubila sa ovom teškom temom, ali morala sam se izjadati 🧡
Ponekad pomislim moram paziti jer možda sam trudna, a onda razmišljam puno cura teže dižu, vježbaju, piju, puše pa ostanu trudni čak se neke ni ne odreknu svega toga u T. Nije da često pijem alkohol ali znam tu i tamo čašu vina ili pive uzet od dragog, sad sam to smanjila skoro na nulu. Samo mu rečem "ne smijem" Jučer bila na bicikli i ovaj vikend planiramo opet početi planinariti. Kako smo prije puno više planinarili, jednom prilikom sam mu rekla da ako bude sve ok moramo nastaviti sa aktivnim šetnjama u T i nakon nje
Ajme dan žene. 😊
Noćas me boljeo donji dio stomaka tamo gdje su jajnici, kao grčevi neki ne mogu opisati. Inače spavat uvijek onak na stomaku, i noga onak gore 😂 sinoć nisam uspjela tako zaspati jer me boljelo.. A prije spavanja na wc toliko bijelog kremastog iscjetka da to u životu nisam vidjela..
Grudi ne znam evo, jer ih imam i Inaće velike tako da ne mogu ocjeniti, a dragog nema pa ne može reć jesu li veće🤭😂
Ohooo
Koji si dpo? Jeste uspijeli sto pokrit u plodnim danima?
Jel pijes sta?
Danas mi je 6 ili 7 dpo nisam sigurna…
Uspjeli smo, aman 2 dana prije, i ošo dragi na teren..
Iako sam prošli mj imala u mišljenje simptome poput mučnine. Ali ovaj mj ajme meni, kažem ne mislim toliko na to, a noćas i sinoć taj lagani bol, grčevi i iscjedak ne mogu opisati. 🎀
Ne pijem ništa, ali planiram. Piješ li to što?
Samo jednom ste imali odnos?
Ma ja pijem femisan a muz cink i selen ;)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Pozz cure, ja od doktora. Ni on nije baš mogao dokučit sta mi je tocno. Za Bol koja se povremeno javi ispod oba pazuha i prođe kroz grudi kaze da je najvjerojatnije hormonalno. A ovo dolje,blizu preopne sumnja da je neka manja upala slipog crijeva. Dao mi antibiotike. I iduci iduci ce mi vadit krv za opcenitu krvnu sliku, hormone i stitnjacu.
Meni bi kao sljedeci tjedan trebala bit ovulscija. Ja bi tila počet unatoč svim mojim boljkama. Ko će čekat, gubin vrime nepotrebno. 😂
Daj tijelu da se oporavi,antibiotici i trudnoća nisu baš dobitna kombinacija. Prvo vidi nalaze idući tjedan pa polako u napad 😀
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Curke osjećate li vi nekada kao da zbog pokušavanja trudnoće žrtvujete jedan dio svog života? Malo sam se glupo izrazila ali npr mi pokušavamo godinu dana.
Od tada izbjegavam vježbati jačim intenzitetom jer možda sam trudna, na poslu ne želim dizati terete, seks mi je uvijek rizičan poslije O pogotovo ako ima nekih simptoma za T, bole me leđa brutalbo neću popit tbl jer možda sam trudna pa naškodi, ne kupim serum za lice jer se ne smije u trudnoći t,želim u adrenalinski park a šta ako sam trudna?! 🤷♀️ I tako dalje…
To su nebitne stvari da se razumijemo ali toliko želimo tu bebu da na sve pazimo 🙄 I sad nakon godinu dana imam osjećaj kao da sam svoj normalan život stavila na pauzu 🤔
Sad sam ubila sa ovom teškom temom, ali morala sam se izjadati 🧡
E sad cu ti biti najiskrenija. Kako si sve napisala vrijeme da malo odahnes i da pruzis sebi svoje uzitke na neko vrijeme. Pri tom ne mislim da prestanete raditi na bebi. Ne ne. Nego mislim da si dosla do tocke kad ti se zivot sve na to da ostanes trudna i ostalo je sve palo u deugi plan. Mozda ti se ne svida sada to sto citas. Al znam kako ti je. Ja npr nisam vozila biciklo. Jer sta ako. I u nedjelju smo moj M i ja sjelo na biciklo i vozali se kroz sumu. Sjedili na klupici. Pricali. Zezali se. Komentirali ljude 🤭 i po prvi put nakon dugo vremena sam se osjecala dobro. Probaj. Koristit ce ti. ❤
E sad cu ti biti najiskrenija. Kako si sve napisala vrijeme da malo odahnes i da pruzis sebi svoje uzitke na neko vrijeme. Pri tom ne mislim da prestanete raditi na bebi. Ne ne. Nego mislim da si dosla do tocke kad ti se zivot sve na to da ostanes trudna i ostalo je sve palo u deugi plan. Mozda ti se ne svida sada to sto citas. Al znam kako ti je. Ja npr nisam vozila biciklo. Jer sta ako. I u nedjelju smo moj M i ja sjelo na biciklo i vozali se kroz sumu. Sjedili na klupici. Pricali. Zezali se. Komentirali ljude 🤭 i po prvi put nakon dugo vremena sam se osjecala dobro. Probaj. Koristit ce ti. ❤
Slažem se, ne mogu reć da ne očekujem da M ne dođe, al moram priznati da sam ovaj mjesec (bar za sad ) više opuštena i radim sve kao i inače. Možda bude T čim se manje nadam.
Dan koke, ja danas 12dpo, popiškila minus, temp u padu, menga će za 2 dana.. Mislila sam da je to to, simptoma je bilo na izvoz, još ih ima al eto nema!
Guram dalje do novog pokupaja....
Mattan da imala sam takve situacije ali to je značilo da trebam stati... I polako sam naučila radit što volim i kad volim a kad se takve misli jave stopirat ih jer nema smisla.... Ako smo i trudne baš ništa se neće dogodit ako smo se napile, skakale ili se ludo poseksale... Od trenutka kad doznamo za trudnoću nastupit će mir a do tada trebamo živit svoj život. A još dodatak vjerojatno si u pms-u pa te pere takva dubioza.... 😊
url=https://lilypie.com]
Djevojke, pitanjce!
Može li se kako znati da ovulacija neće biti ili nije bila?
Ja inače nemam neke znakovite ovulacije...tu i tamo me ponekad probode jajnik...
Prošli ciklus pik sam imala na 9dc...i to 3,45 mi je pokazala ovulacija...i dosta me bolilo sa lijeve strane...
Danas mi je 10dc i aplikacija mi pokazuje 0,16...ne znam ni zasto sam stavljala trakice u ovulaciju kad je svaka svjetlija od svjetlije...
Strah me da necu imati ovulaciju?a zasto to?
Joooj umjesto aplikacija pisala sam ovulacija! 🤦🏼♀️
Plavuša 😂
Curkice, evo mene bez novosti. Nakon one sjenice (koja mi se očito priviđala) danas sam pišnula novi testić i ništa. Kao snijeg. M treba doći danas (ili sutra, uglavnom je na 27,28 dana), osjećam blage grčeve povremeno, cicke su splasnule, nisu više teške i bolne, iscjedak je još prisutan, ali mi je osjećaj svega onako uobičajen kao pred svaku M. Vidim ima nekih plusića i svima velike čestitke. Pročitala sam i jednu tužnu priču i djevojci koja je to prošla želim puno snage da digne glavu i misli pozitivno. Bol će proći, a želja za malim bićem u tvom životu nadjačat će sve. Tvoj će anđelak doći kad se najmanje nadaš i oboje budete spremni na tu količinu sreće. 💞 Svima koje ste u iščekivanju plusića držim fige, a vama koje hvatate pik želim perfektan tajming 💞
Mom since 2017.
Djevojke, pitanjce!
Može li se kako znati da ovulacija neće biti ili nije bila?
Ja inače nemam neke znakovite ovulacije…tu i tamo me ponekad probode jajnik…
Prošli ciklus pik sam imala na 9dc…i to 3,45 mi je pokazala ovulacija…i dosta me bolilo sa lijeve strane…
Danas mi je 10dc i aplikacija mi pokazuje 0,16…ne znam ni zasto sam stavljala trakice u ovulaciju kad je svaka svjetlija od svjetlije…
Strah me da necu imati ovulaciju?a zasto to?
Sam ti nastavi piskiti trakice. Mozda ce ovaj mjesec biti malo kasnije. A to dal ce biti ili ne mislim da nemres znati na pocetku ciklusa. Tek tamo kasnije u ciklusu.
Sortiraj odgovore
Najstariji