Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Svibanj 2020. 05:58

ODBROJAVANJE 5/2020
    Mara Kokosica - ➕
    Roza994 - 6.5.2020 ➕
    Mallla - 7.5.2020 - 1 dan
    Tera - 8.5.2020 - 2 dana
    Unknowgirl - 8.5.2020 - 2 dana
    Sue - 9.5.2020 - 3 dana
    Masnica - 11.5.2020 - 5 dana
    Jelenajelena - 11.5.2020 - 6 dana
    Rita36 - 12.5 2020 - 6 dana
    Kds - 13.5.2020 - 7 dana
    Pixie14 - 15.5.2020 - 9 dana
    Kiky - 15.5.2020 - 9 dana
    Silver - 15.5.2020 - 9 dana
    Miakamo - 17.5.2020 - 11 dana
    Anitram - 18.5.2020 - 12 dana
    Tonia - 18.5.2020 - 12 dana
    Bajo - 20.5.2020 - 14 dana
    Chian6 - 21.5.2020 - 15 dana
    Zabrinutakata - 21.5.2020 - 15 dana
    Rita88 - 23.5.2020 - 17 dana
    Kaca - 23.5.2020 - 17 dana
    Malela - 26.5.2020 - 20 dana
    Mrljica - 27.5.2020 - 21 dan
    Fancy - 27.5.2020 - 21 dan
    Hcijnas Sanjich - 28.5.2020 - 22 dana 

ŠiškiZG
    06. Svibanj 2020. 09:42

Cvjetic123

https://ibb.co/VD1vbPd

Danas mi je 6 ili 7dpo, od jučer grčevi u stomaku donjem gdje su jajnici i probadanja, a danas mi se želudac digao na cigaru. Inaće sam pušač.
    Stalno osjecaj ptiska dolje…
    Sad jel se to meni pričinjava ili je stvarno.

@Cvjetic123 jesi ponovila testić? 

Mom since 2017.

• iris89
    06. Svibanj 2020. 09:51

Anitram1982

iris89

Pozdrav drage ženice,
    dvoumim se već dugo hoću li se javiti ili ne, no evo me ipak tu. Pratim vas već duže vremena. Nadam se da me primate u društvo. Prolazim isto sve kao vi. Probat ću što kraće opisati svoju situaciju.Imam 31 god i PCOS od prvog dana m. No, više vještice nema nego što ima. Počela sam piti Clavellu u 7.mj.prošle god.i odonda još i ponekad dobijem. AMH mi ne valja (ne znam koliki je),mužev spermiogram je ok. I doktorica nam preporučuje umjetnu,ali mi ne želimo. Dodatan problem je što imam problema i s bubrezima. Ne čuvamo se 16 mj. Pratim lh trakicama i jednom sam samo uhvatila ovulaciju u 2.mj.i dobila uredno tada vješticu. Odonda je opet nema. Imate li kakav savjet za prirodno poticanje ovulacije? Divne ste. Držite se i puno pozdrava iz DE!

Naravno da te primamo 👍👍👍 Dobro nam dosla. A da pricas sa ginicom da ti da par ciklusa Klomifen za Ovulaciju a poslje Ovulacije progesteron pa da se to stabilizira nekako. Ne znam kakvi su hormoni i ne znam dal se smije on koristiti u slucaju PCOS. Ali da ju mozda pitas? Gdje si u DE? A sto ne bi na MPO? Trakice LH kod PCOS su malo zeznute za koristit. Vjerojatno su ti ciklusi svakakvi. Mozda da pokusas umjesto Clavella sa Fertilovit F PCOS iliAmitamin Ovarifert PCOS Kapseln.

Hvala na ideji. Jel netko ima iskustva s tim dodacima? Jel bilo kakvih neželjenih nuspojava? Malo sam surfala  i ne mogu se odlučiti koje da izaberem. Možda bih prije Fertilovit F PCOS. Jedino me strah da mi se apetit ne poveća.  Nadam se da mi neće hormone do kraja zbrčkati,mada vjerujem da nema šta.

Čestitam svim ženicama na ostvarenim trudnoćama i želim im uspješnu trudnoću i porod. Nama ostalima želim skorašnje plusiće. 

Apple
    06. Svibanj 2020. 09:54

Martina, mogu i ja na popis? 15.5

zabrinutakata
    06. Svibanj 2020. 10:29

Zene moje meni je i jutros muka neka drob me boli neka tupa bol i  nostop mi se podrignjava bas se osjecan bezvoljno ... jel kojoj tako bilo da je boli dva dana za redom dok je u plodnim danima 

Arwen87
    06. Svibanj 2020. 10:29

Malela

Sada, nakon tuznih riječi, ide lijepo. Nama su rekli da moramo čekati 6mj, nakon 5.mj u dogovoru s mužem rekli smo da nećemo čekati još taj jedan mjesec. Isli smo za time da nam je prvi puta kao trebalo 4ciklusa za trudnoću pa ono ko zna koliko će sada. Tako smo mi nakon samo jednog sexa u plodnim danima, iz 1. Ciklusa ostvarili nasu 2.trudnoću i evo nam curke od 4g kraj nas.
    Sada nam je 7.ciklus u pokušaju za 2bebuljicu.
    Arwen, tebi želim sve najbolje, tesko je, ali s vremenom ćes shvatiti da je tako trebali biti, to je rekli bi zakon jačeg. Od samog starta nesto nije bilo u redu. Doći će 2.trudnoća brzo i imat ćete svoju zdravu i veselu duginu bebu.
    Oprostite na dugom poštu i što je rascjepkano, nije mi dalo u jednom poslati. Vjerojatno ima i grešaka a to mi mob ispravlja riječi.

Malela,hvala ti na lijepim rijecima i lijepim zeljama!
    Drago mi je zbog vase curice i nadam se da cete cim prije ugledati toliko zeljeni plus!
    Isto tako,zao mi je zbog svega sto si prosla!
    Zelim od sveg srca vjerovati da ce nam uspjeti opet i da ce sljedeci put biti sve u redu,ali nakon ovakvog iskustva,ne mogu ti ni opisati strah i paniku koju osjecam!
    Ovo je bila toliko zeljena trudnoca,pokusavali smo godinu i pol,dogodilo se kad nismo ni sanjali...ja sam cekala da dobijem M da se javimo u Os i planiramo inseminaciju,a ugledali smo plus na testu....svim srcem smo se nadali najboljem...
    A sad,kad je ovako zavrsilo...ne znam koliko cemo se usuditi vise nadati i kako cemo se rijesiti straha....
    Uskoro punim 33 godine,moj AMH je negdje oko 9,5(sto je prejadno s obzirom na moju dob),za prvu trudnocu nam je bez obzira na odlicne ostale nalaze trebalo predugo,a sto nas tek sad ceka...iskreno,ne zelim ni razmisljati o tome... 

Lalla
    06. Svibanj 2020. 11:02

Arwen, vjerujem da ti je jako tesko. Jako su me se dojmili tvoji postovi i cinis mi se izvan sebe. Prosla sam dva spontana, a sad se nadam trećoj sreći. Drugi spontani mi nije bio tako stresan kao prvi. Svjesna sam da nisam mlada i da je statistika okrutna. Priroda je ocito to tako napravila da se radja sto manje bolesne djece. Amh ti je nizak s obzirom na godine, ali su tvoje jajne stanice kvalitetnije od zene od 40 godina bez obzira sto ona mozda ima veci amh. Moj ti je savjet da prestanes panicarit jer ces tako samo izgubiti vrijeme. Razgovaraj s mužem i dogovorite se da ce te probat x puta dok ne uspijete. Mozda nece biti iz prve, ni iz druge, ali mozda bude iz npr pete. Prva tri ciklusa nakon pobacaju su najplodniji, probajte ciljat plodne dane uz pomoc LH trakica. Kad ostanes trudna, nemoj odmah kupovat kolica i mastati o imenu, budi realna. 1:4 trudnoce završi pobacajem. Znam da ti je sad sve sok i panika, al mozda bi najbolje bilo da to gledas kao na lutriju i da taj plod jos nije uspjela biti beba jer se nije uspjela razviti. Tek nakon drugog spontanog se rade neke dodatne pretrage. Mozes dobiti i uputnicu za mpo nakon 1 godine bezuspješnog pokusavanja. Glavu gore i fokus na cilj i na budućnost, a ne na proslost.

Arwen87
    06. Svibanj 2020. 11:20

Lalla

Arwen, vjerujem da ti je jako tesko. Jako su me se dojmili tvoji postovi i cinis mi se izvan sebe. Prosla sam dva spontana, a sad se nadam trećoj sreći. Drugi spontani mi nije bio tako stresan kao prvi. Svjesna sam da nisam mlada i da je statistika okrutna. Priroda je ocito to tako napravila da se radja sto manje bolesne djece. Amh ti je nizak s obzirom na godine, ali su tvoje jajne stanice kvalitetnije od zene od 40 godina bez obzira sto ona mozda ima veci amh. Moj ti je savjet da prestanes panicarit jer ces tako samo izgubiti vrijeme. Razgovaraj s mužem i dogovorite se da ce te probat x puta dok ne uspijete. Mozda nece biti iz prve, ni iz druge, ali mozda bude iz npr pete. Prva tri ciklusa nakon pobacaju su najplodniji, probajte ciljat plodne dane uz pomoc LH trakica. Kad ostanes trudna, nemoj odmah kupovat kolica i mastati o imenu, budi realna. 1:4 trudnoce završi pobacajem. Znam da ti je sad sve sok i panika, al mozda bi najbolje bilo da to gledas kao na lutriju i da taj plod jos nije uspjela biti beba jer se nije uspjela razviti. Tek nakon drugog spontanog se rade neke dodatne pretrage. Mozes dobiti i uputnicu za mpo nakon 1 godine bezuspješnog pokusavanja. Glavu gore i fokus na cilj i na budućnost, a ne na proslost.

Svjesna sam da mozda djelujem kao da sam na korak do ludila,ali nisam!
    Samo sam beskrajno tuzna!
    Ne placem vise,ne place ni suprug,pomirili smo se sa cinjenicom da je sad sve gotovo,ali psiha radi svoje i vrti milijun pitanja!
    Ono sto mi je najstrasnije od svega jeste upravo cinjenica da nas je toliko koje smo dozivjele pobacaj i da se na to gleda kao na nesto normalno i na nesto sto se eto dogadja,i da nitko od dr.uglavnom ne reagira dok se ne ponovi nekoliko puta!
    Citala sam iskustva cura koje su prosle ovo isto sto ja prolazim sada,i donekle je utjesno sto je dosta njih ubrzo ponovno ostvarilo uspjesne trudnoce,ali meni je ova kiretaza,bojim se,sve produzila i odgodila,pa jedva cekam kontrolu da vidim kakvo je stanje unutra i kolika je steta!
    Hvala ti na rijecima podrske❤️ 

Kiky 🥰
    06. Svibanj 2020. 11:27

Zene koje ste danas na 6dpo imate kakve simptome?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

silver
    06. Svibanj 2020. 11:41

Arwen87

Lalla

Svjesna sam da mozda djelujem kao da sam na korak do ludila,ali nisam!
    Samo sam beskrajno tuzna!
    Ne placem vise,ne place ni suprug,pomirili smo se sa cinjenicom da je sad sve gotovo,ali psiha radi svoje i vrti milijun pitanja!
    Ono sto mi je najstrasnije od svega jeste upravo cinjenica da nas je toliko koje smo dozivjele pobacaj i da se na to gleda kao na nesto normalno i na nesto sto se eto dogadja,i da nitko od dr.uglavnom ne reagira dok se ne ponovi nekoliko puta!
    Citala sam iskustva cura koje su prosle ovo isto sto ja prolazim sada,i donekle je utjesno sto je dosta njih ubrzo ponovno ostvarilo uspjesne trudnoce,ali meni je ova kiretaza,bojim se,sve produzila i odgodila,pa jedva cekam kontrolu da vidim kakvo je stanje unutra i kolika je steta!
    Hvala ti na rijecima podrske❤️

Meni je recimo to isto zagonetno, zašto se na toliko pobačaja gleda kao na nešto uobičajeno i zašto se ženama ne može pomoći odmah nakon prvog tj napraviti pretrage koje možda mogu dati više informacija. 
    Ja te ne poznajem i ne znam puno o tome kroz šta si prošla jer sam baš kratko ovdje, ali jako mi je tužno čitati što pišeš i baš ti od srca želim sve najbolje, da krene što prije! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.