Krvarenje u 6 tt

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana22
    19. Prosinac 2016. 22:42

Mono ima kakvih novosti?

Mary36
    19. Prosinac 2016. 23:10

Ja sam imala  slabije krvarenje nekoliko dana u to vrijeme, ali sam čula za slučajeve kada su žene nekoliko puta krvarile u trudnoći, pa su mislile da imaju menstruaciju. Tako da je valjda i to moguće. A grčeve i bolove sam imala dosta često tijekom trudnoće.

mono1111
    20. Prosinac 2016. 07:23

Dana,
    Kod mene svaki dan nesto novo...ali nije dobro 
    Znaci jucer su me pregledali, vidjela se ŽV i nazire se kao crl ali jos nema otkucaja i beta se u 5 dana nije ni poduplala.
    Znaci u srijedu je bila 8400 a jucer ponedjeljak 14300.
    Netko kaže da se beta nakon 6000 dupla sporije, cak svakih 96 h i vise ali mislim da u mom slucaju to nije jer mi se sva ova prijasnja vađenja beta duplala u manje od 48 h i to vise nego duplo.
    I sad odjedanput se toliko usporila da mi je logički stvarno tesko vjerovati da je to normalno.
    Napisati cu ti svoje vrijednosti vadjenja :
    16 dpo 155
    19 dpo 656
    22 dpo 3400
    24 dpo 8400
    29 dpo 14300
    Ugl.rekla je jucer dr.dok jos nije vidjela nalaz bete posto je on dosao kasnije da cemo pricekati jos malo, da je moguce da kod mene ide sporije.
    I onda sam vidjela nalaz bete, i sve mi je bilo jasno.
    Traziti cu dns da odem doma, ne mogu vise biti u bolnici uzalud, radje bi bila doma i cekala tjednima ako je to potrebno nego ovdje ležala a kad znam da nije dobro.
    Mislim možda se ja ni ne bi zabrinjavala da ja cijelo vrijeme nemam onakav iscjedak koji sam imala i prosli put kad je isto došlo do spontanog.
    Znaci manjeg intenziteta ali isti takav koji traje i jos uvijek.
    Ima li kakvih novosti kod tebe?

dana22
    22. Prosinac 2016. 10:20

Mono nemoj još odustajat od svoje bebice, možda kod tebe nije sve po pravilima i na kraju bude sve u redu. Kod mene je krvarenje stalo, jučer sam išla kod svog Dr na kontrolu i srce kuca beba je narasla. Jedino sto dr je i dalje sumnjičav i samo govori da se nada da ce ipak sve biti u redu. Ne moram ni govoriti kako mi ide na živce.. Jedino sto se razlikuju tjedni kod socijalca i mpo Dr i to ravno tjedan dana

mono1111
    22. Prosinac 2016. 13:11

Dana, drago mi je zato jer je beba ozivjela :))) 
    Pusti to sto soc.govori, mislim da je sigurnije to sto kaže mpo dokt.jer se oni daleko od toga vise razumiju u sve to.
    Ne vrijeđam opcenito soc.gin da se razumijemo, ali ja kod svog vise ne idem !!!! 
    Sada, samo polako i vjerujem da ce sve biti ok.
    Javljaj novosti !!! Ja i dalje ovdje pratim.
    Ja sutra idem na uzv pa cu saznati i znati tada sve.

dana22
    22. Prosinac 2016. 20:17

Držim fige i molim boga da ipak bude sve ok sutra na uzv, javi se kad obaviš!
    Hvala ti, ma NEK socijalac govori sta hoće.. Briga me, jedino mi je bitno da srce kuca i beba raste

• Anchy23
    18. Siječanj 2017. 19:50

Pozdrav! Nova sam ovdje, ali sa slicnim problemom. Menstruacija mi kasni tjedan dana, a na testu za trudnoću pokazao se blagi plusić. kod doktorice sam narucena tek drugi tjedan. Muka mi je ali ne povracam, a grudi me bole te imam osjecaj da su vece. 
    No danas mi se pojavila svijetlo crvena krv, nekoliko ugrušaka te bolovi u donjem dijelu trbuha. zanima me ukoliko je koja upoznata sa slicnim simptomima. Hvala!
    mono1111
    18. Siječanj 2017. 21:22

Ancy,
    Javi se obavezno na hitnu ili svojem gin.
    Bilo.kakvo krvarenje je moguci prijeteci pobacaj, sto ne znaci da ce se.tebi dogoditi.
    Sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.