Krvarenje u 6 tt

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana22
    17. Prosinac 2016. 22:12

pozz, danas sam 6+1 i prokrvarila sam, bila sam u bolnici i srce kuca sve je u redu. Da li koja imala takav slučaj i na kraju sve bilo u redu?

mono1111
    17. Prosinac 2016. 22:21

Dana,
    Da li jos uvijek krvariš? Da li su vidjeli kakav hematom?
    Da li je bas krv ili??

dana22
    17. Prosinac 2016. 22:41

Prokrvarila sam prije tri sata, još uvijek malo krvarim. Nema hematoma, ne znaju uzrok. Bas svježa krv ide

Ugolina
    17. Prosinac 2016. 23:19

Jesu ti dali kakav lijek,utrogestan il nes ili samo moras mirovat

mono1111
    18. Prosinac 2016. 07:53

Mislim da Dana pije neki Duphastone posto mpo T.
    Držim fige da sve bude ok, Dana :)
    Meni tako prvi put nije dobro zavrsilo, sto ne znaci da nece i tebi. Svatko je drukciji....
    Držim figee

dana22
    18. Prosinac 2016. 09:48

Pijem duphaston, estrofem i pojačana je doza utrogestana. Danas je već puno manje nego jučer

mono1111
    18. Prosinac 2016. 12:20

Dana,
    Držim figee.
    Možda prođe, zna se dogoditi takvo krvarenjr  ali glavno da prestane kroz koji dan.
    Imas li bolove kakve?
    Ako želiš biti mirna, uvijek možeš betu vaditi da vidis da li se dupla. Ako se dupla onda je sve ok.

dana22
    18. Prosinac 2016. 12:37

Danas me samo jednom uhvatio menstrualni grč, sutra cu zvati svog Dr i pitat da li trebam ranije dolazit na pregled.. Naručena sam u srijedu, mogu ti reci da sam prilično pozitivna. Vjerujem u moju mrvicu ❤️
    Mono kako si ti?

mono1111
    18. Prosinac 2016. 14:17

Samo tako nastavi !!
    Ja sam isto u pravilu.
    Nemam nikakvih bolova, imam neki oskudni smeđi iscjedak, sad mi je cesci nego prije, po svom iskustvu znam da to nije dobar znak.
    Sutra mi rade uzv i vade betu, ležim u bolnici cijelo vrijeme, cini mi se uzalud.
    Sumnjaju na blighted ovum, to sam ti rekla. Najvažnije je da nije vanmatericna, pa sam u svakom slucaju smirenija jer je to iskljuceno.

dana22
    18. Prosinac 2016. 15:38

Ja se duboko nadam da ce ipak sve biti u redu, samo smireno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.