Koje kreme koristite da zaštitite svoju djecu od sunca? Da li je najskuplje ujedno i najbolje?
ja sam na preporuku za novorodence dobila ovo:
www.zastitaodsunca.com/daylong-proizvodi.htm
sad cemo na more ovih dana pa cu isprobat jos nisam...
Ja sam za svoju djecu, kada su bile bebe, koristila kreme Bioderma, danas koristim Nivea sun spray 50 + i to im je ok i uglavnom smo u hladu tako da još do sada nismo imali problema sa crvenilom kože.
happy mum
meni je moja teta ljekarka rekla da bolje ne stavljati takve kreme prije godine dana. i...nismo ih stavljali. ovog ljeta je moja curka imala tek 3,5 mj kada smo išli na more. nismo išli s njom na plažu. uglavnom smo šetali kad se sunce iza 7. sljedećeg ljeta mislim da ću uzeti daylong jer sam za tu kremu čula da je ok. a zimsko sunce? treba li se štiti i kojom kremom mazati bebe kad izađu u zimsku šetnju?
imali smo 11 mjeseci kad smo išli na more i koristili avene kremu za bebe.
Ja definitivno mislim ići na more sa bebom koja dolazi u 5.mjesecu ali ne bi tako malu bebu mazala nikakvim kremama pa neznam da li je to pametno ili ne? Moj stav je da bude u hladu, ispod šatora ili suncobrana, negdje gdje nije na direktnom suncu, i naravno, prije 17 sati ne mislim ići na more
Što mi vi predlažete, da li je to pametno ili ne?
Draga priks,
Možete pogledati video savjet pedijatra dr. Milivoja Jovančevića o tome kako zaštiti dijete od sunca.
https://klokanica.24sata.hr/specijal/ljeto/kako-zastititi-dijete-od-sunca-556
Vaša Klokanica
Također me još jedna stvar zanima u vezi mora...a to je: ukoliko se ja kupam u moru, trebam oprati (očistiti) grudi prije dojenja ili nije potrebno?? Da li je to štetno uopće? (neznam u koju bi to kategoriju stavila )
Sortiraj odgovore
Najstariji